Skladištenje nameštaja, stvari, robe

Dolazimo po Vaše stvari i nameštaj, zaštićujemo, transportujemo do skladišta, dodatno zaštićujemo u skladištu  i po dogovoru nakon određenog perioda skladištenja vraćamo nazad na lokaciju po Vašem  izboru

Skladištenje stvari danas olakšava svakodnevni život. Selidba postaje teža i stresnija kada je Vaš prostor pretrpan nepotrebnim stvarima. Bilo da se selite ili jednostavno želite da Vaš porstor ,,prodiše“, zakup skladišnog prostora je najbolje rešenje.

Moja Selidba nudi skladištenje stvari u Beogradu za sve namene tako da možete biti sigurni da će Vaše stvari biti sigurne, u čistom i suvom prostoru. Pomoći ćemo Vam da pronađete odgovarajuću veličinu i tip skladišta.

Naš tim i moderna oprema su tu da Vam pomognu oko demontaže nameštaja kako biste maksimalno iskoristili prostor ali i bolje sačuvali svoje stvari. Oslonite se naše iskustvo u ovom poslu i odložite svoje stvari na jednostavan i bezbedan način najam skladišta u Beogradu. Pozovite još danas i počnite da pakujete kutije!

Naša agencija takođe ima vrlo jasna pravila šta se i na koji način sme skladištiti u našem prostoru, odnosno šta se nikako ne sme skladištiti kod nas u magacinu. Više na tu temu možete pročitati na sledećem linku – 10 stvari koje ne smete držati u skladištu.

Skladištenje stvari sa savremenim vozilima

Po stvari za skladištenje dolazimo sa najnovijim vozilima

Skladištenje stvari cene – Na koji način se formira cena

Skladištenje stvari se izdaje i obračunava na mesečnom nivou.
Postoje dva osnova faktora koja utiču na cenu skladišta:

 1. Količina stvari merena u kubnim metrima (dimenzije jednog kubnog metra 1m3 su: visina 1m, dužina 1m, dubina 1m)
 2. Vremensko trajanje skladištenja, odnosno na koliko meseci se stvari čuvaju kod nas

Pogledajte tabelarni prikaz cena u odnosu na gore dva navedena faktora.
Cene su date po kubnom metru m3 i po vremenskom trajanju skladištenja.
Svaki započeti mesec se obračunava kao ceo mesec.
Zakupnina prostora se plaća i obračunava na mesečnom nivou, prvi mesec unapred.
Sve ispod 5 metara kubnih se obračunava fiksno i košta 5.200 RSD mesečno.


Količina stvari u m31-3 meseca4-6 meseci7-12 meseciPreko 1 godine
Do 5 m35.200 RSD5.200 RSD5.200 RSD5.200 RSD
6-10 m3960 RSD940 RSD920 RSD900 RSD
11-15 m3900 RSD880 RSD860 RSD840 RSD
16-20 m3840 RSD820 RSD800 RSD780 RSD
21-30 m3780 RSD760 RSD740 RSD720 RSD
Od 31 m3720 RSD700 RSD680 RSD640 RSD

Naše skladište je više od magacina za čuvanje stvari

Selidba je sama po sebi veoma stresna i zahtevna. Neophodno je imati dobru organizaciju i pripremiti sve što je potrebno na vreme. Isto tako, znamo koliko Vam je važno da Vaše stvari budu zaštićene od oštećenja. Jako je važno odlagati stvari koje ne koristite svakodnevno. Neke od njih bespotrebno zauzimaju prostor u Vašem domu ili kancelariji. A nekada, usled nepredviđenih okolnosti morate odložiti selidbu.

Moderno skladište za nameštaj i stvari

Skladište sa svim neophodnim uslovima za udoban smeštaj nameštaja i stvari

U tom slučaju, treba Vam prostor da odložite svoj inventar na neko određeno vreme. Ne brinite, naša kompanija ima rešenje za sve vrste nepredviđenih okolnosti. Jedno od njih je i hitno skladištenje stvari.

Pored toga možete nas angažovati za mnogo drugih poslova:

 • Kada su u pitanju selidbe Beograd radimo apsolutno sve vrste i gabarite;
 • Brzo i efikasno organizujemo odnošenje starog nameštaja i sve vrste kabastih stvari;
 • Sa nama možete organizovati kombi prevoz u bilo koji deo Srbije i Evrope;
 • Klijenti nam se često obraćaju kako bi lakše i brže organizovali selidbe firmi u slučajevima kada menjaju delatnost ili proširuju poslovanje;
 • Ne oklevajte da nas pozovete kada želite da spakujete stvari za put ili selidbu;
 • Mi pomažemo i u pripremi selidbe stanova glatko i bez prepreka.

Pozovite nas odmah i već danas možete imati najbolje usluge po vrlo pristupačnim cenama. Naši zaposleni će Vam pomoći da izaberete jednu od naših brojnih usluga koja će odgovarati Vašim potrebama.

Vaše stvari će biti na sigurnom mestu ako izaberete skladište Beograd

Ako svoje poverenje ponudite našoj proverenoj agenciji Moja Selidba, možete biti sigurni da će Vaše stvari biti čuvane na najbolji način. Zadovoljstvo naših klijenata nam je vrlo važno i zato se uvek trudimo da sa Vašim stvarima postupamo kao da su naše. Ne morate brinuti o čuvanju stojih stvari jer smo mi uradili sve što je do nas da obezbedimo skladištenje stvari na najsigurniji način.

Naša skladišta su bezbedna i čista kako bi Vaše stvari bile netaknute nakon čuvanja. Odvojte vreme i pitajte sve što Vas zanima o nama, kako biste bili sigurni da dobijate najbolje uslove za čuvanje Vaših dragocenih stvari.

Stvari uredno složene i smeštene u skladište

Skladište za nameštaj i stvari po svim standardima

Skladištenje stvari bezbedno i jednostavno

Kada je selidba u pitanju imate mnogo pitanja i dilema. Nakon dugogodišnjeg iskustva sa selidbama sa radnicima, možete biti sigurni da je uz Vas samo proveren tim. Naši radnici su tu da Vam odgovore na njih i objasne kako će Vaša selidba izgledati. Glavno pitanje je kako skladištenje stvari da bude bezbedno i da se ništa ne ošteti.

Nije lako skloniti stvari iz vidokruga u nepoznat prostor i prepustiti ih potpunim strancima. Zato je najbolje da se oslonite na naše radnike koji će Vam objasniti proceduru i pripremiti sve za skladištenje stvari.

U ovom slučaju veoma je važno da se Vašim stvarima bave samo stručna i edukovanja lica. Zahvaljujući profesionalcima koji rade kod nas, možemo Vam obezbediti sigurnost i stručnost u svakom delu pakovanja. Možete nam se, takođe, obratiti za pomoć prilikom demontaže nameštaja ili pakovanja i mi ćemo Vam pomoći profesionalno i stručno u svakom pogledu. Najpre je važno rastaviti velike komade nameštaja na najmanje delove, a onda delove zaštititi od prašine, vlage i oštećenja.

Iznajmljivanje magacina sa profesionalnim pakovenjem stvari u isti

Ukoliko se prvi put susrećete sa opcijom skladištenje stvari, verovatno ste zabrinuti kako ćete ih pripremiti za magacin. Međutim, mi Vas možemo oslobotiti tih briga. Naši radnici sa iskustvom u pakovanju stvari za selidbe, će Vam rado pomoći da spakujete sve svoje dragocene stvari. Ako je potrebno, preuzećemo ceo proces pakovanja na sebe i osloboditi Vas tereta koji ono sa sobom nosi.

Da bi stvari bile bezbedno i sigurno smeštene u iznajmljeni magacin, potrebno je da budu spakovane adekvatno. Zato mi obezeđujemo najkvalitetnije materijale za pakovanje! Donosimo sa sobom razne veličine kutije za selidbe, pucketave folije, folije za nameštaj. Sa pažljivim radnicima i kvalitetnim materijalom, možete biti sigurni da su Vaše stvari bezbedno spakovane u magacin za iznajmljivanje na čuvanje. Kada god poželite da ih uzmete, zatećićete ih u istom savršenom stanju kako ste ih i ostavili! Zato nas pozovite već danas i pitajte za najam magacina po vašoj meri..

Skladište Beograd za sve potrebe

Skladište u Beogradu za čuvanje nameštaja i stvari

Možete imati poverenja u iskusne i uslužne radnike naše kompanije

Kod rastavljanja nameštaja veliku ulogu ima kvalitet opreme koju koristimo. Uložili smo dosta u opremanje ali i obuku naših radnika, tako da možete biti sigurni u njihovu profesionalnost. Svakodnevno poboljšavamo uslugu i edukujemo nove radnike za ovaj posao. Možete biti sigurni da će u svakom trenutku neko od naših radnika biti na raspolaganju za pomoć ili savet.

Uz pomoć najsavremenijih alata Vaše stvari biće pravilno rastavljene i spakovane. Znamo da zaslužujete najbolju moguću pomoć koju možete dobiti i omogućićemo Vam da ovaj proces završite brzo i bez stresa. Možete se osloniti na našu pomoć i podršku na svakom koraku jer mi smo tu da Vam olakšamo.

Ako želite magacinski prostor cena ne mora biti velika!

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nema dugogodišnjeg iskustva u ovom polju. Zapošljavamo samo radnike od poverenja i ulažemo u njihovu edukaciju. Iskustvo koje imamo omogućava nam profesionalnost u svakom delu ovog posla. Zahvaljujući radu sa velikim brojem klijenata do sada možemo predvideti sve moguće probleme i nedostatke i rešavati ih pre nego što ugroze Vašu bezbednost i sigurnost. Ne ustručavajte se da nas pitate sve što mislite da je važno.

Potrudićemo se da svaki vaš problem rešimo na vreme. I budite sigurni da zakup magacinskog prostora kod nas možete da priuštite. Dovoljno je da ukucate u pretraživač: ,,najam magacina Beograd cena i videćete naše cene i kvalitet nemaju konkurenciju.

Knjige

Sigurno, suvo i čisto skladište je idealno za Vašu kolekciju knjiga

Nama je svaki klijent jedinstven!

Iako se čini da je pakovanje za svakog klijenta isto, u praksi nije uvek tako. Svaki klijent ima drugačiji nameštaj, vreme za selidbu ali i potrebe. Jedino sa profesionalnom kompanijom možete biti sigurni da nećete imati problema tokom ovog procesa. Iako je demontaža sastavni deo svake selidbe, za klijente je podjednako važno ponovo montirati nameštaj nakon selidbe ili odlaganja u magacin za skladištenje stvari.

Znamo da nisu svi podjednako spremni za taj proces i ne prepuštamo ništa slučaju. Pripremamo Vaš nameštaj i kabaste stvari za lako skladištenje, tako da svi delovi budu propisno zaštićeni i obeleženi. Na taj način, ponovno montiranje nameštaja nakon što ste koristili magacin za čuvanje stvari mnogo je jednostavnije i brže.

Zbog Vaših potreba nudimo veliki broj usluga

Zato što razumemo da nisu svi klijenti isti, trudimo se da svakome pristupamo na prilagođen način. U želji da izađemo u susret svim našim klijentima i njihovim zahtevima u našu ponudu smo uvrstili i mnoge specijalne usluge. Nekim klijentima je potrebna pomoć oko odnošenja nepotrebnih stvari, a drugima oko seldibe glomaznih stvari, ali mi možemo pomoći.

 • lako i jednostavno organizujemo selidbe klavira;
 • pomažemo oko selidbe bele tehnike i malih kućnih aparata;
 • nakon renoviranja i radova organizujemo odnošenje šuta;
 • bezbedno obavljamo selidbe specijalnih tereta kao što su velike mašine, statue i drugo;
 • pružamo pomoć oko čišćenja podruma, tavana i drugih pomoćnih prostorija;

Ako imate neki poseban zahtev, ne oklevajte da nas pitate jer je vrlo moguće da Vam možemo izaći u susret.

Iznajmljivanje prostora za odlaganje stvari

Kako bi mogli da se presele bez brige ili da stave stvari u skladište, našim klijentima je ponekad potrebno da raščiste prostor u kome su do sada čuvali stvari. Ljudi neretko ne znaju ni koliko imaju stvari dok ne dođe do selidbe. Tada se sete da su godinama stvari stavljali na tavan ili podrum i tu se uvek pronađe mnogo nepotrebnih stvari. Kako bismo Vam pomogli i olakšali selidbu i proces biranja stvari koje ćete staviti u iznajmljeni prostor, nudimo Vam i uslugu čišćenja podruma.

Naša ekipa će doći i pomoći Vam da se rešite nepotrebnih stvari i da spakujete one koje želite da stavite u iznajmljeni magacin. Ako je potrebno, možemo umesto Vas odneti i stari nameštaj, a u nekim slučajevima čak i ponuditi na dalju prodaju. Oslobodite sebe teških stvari i pozovite nas da Vam pomognemo.

Radnici u skladištu.

Možemo privremeno skladištiti Vaše stvari dok renovirate kuću.

Skladištenje nameštaja na bezbednom u toku renoviranja

Ukoliko planirate renoviranje kuće ili stana, može se destiti da odjednom imate previše stvari sa kojima ne znate gde ćete. Radovi će biti otežani ako budete preskakli preko stvari, a velike su šanse da se tokom radova nešto ošteti. Najbolje rešenje za to jeste zakup magacina za skladištenje nameštaja. Odvojite stvari koje Vam ometaju proces renoviranja i skladištite ih na sigurno i bezbedno mesto.

Omogućite sebi da radite mirne glave jer znate da je Vaš nameštaj smešten u provereno skladište Beograd. Možete se osloniti na naše vredne radnike i da Vam pomognu oko odnošenja šuta nakon radova. Nakon završenih radova, jednostavno nas pozovite i pokupite stvari iz skladišta.

Iznajmljivanje magacina za čuvanje Vaših stvari prilikom selidbe u Srbiji

Kod pripremanja selidbe u Srbiji ponekad nije jednostavno sve preneti u novi grad odjednom. Nekada je klijentu lakše i brže da iznajmi magacin za čuvanje stvari tako da jedan deo stvari ostavi na sigurnom, dok se ne smesti na novoj adresi. Sličan problem imaju i klijenti koji sele poslovni prostor u novi grad. Zahvaljujući znanju koje naši radnici imaju ali pre svega iskustvu imamo rešenje za sve takve situacije. Preporučujemo klijentima iznajmljivanje magacina za skladištenje stvari.

Takva usluga na kraju nije skupa onoliko koliko klijenti očekuju da će biti. Vrlo lako možete zatražiti besplatnu procenu Vaše selidbe. Proverite sa našim radnicima koliko Vas odlaganje nameštaja košta i koliko štedite na prevozu u trenutku kada već imate velike troškove. Naši agenti će veoma precizno proceniti kolika je za skladište Beograd cena i preporučiti najbolje rešenje za vaš problem. Sve to u veoma kratkom roku i to na Vašoj adresi, tako da ne morate da dolazite u našu kancelariju. Zato nemojte dugo razmišljati već nas pozovite  i pustite nas da Vam pomognemo da dobijete najam magacina po pristupačnoj ceni.

kartonska kutija, selotejp i makaze

Neophodno je zaštititi stvari od štete dok su u skladištu

Sigurno i moderno skladištenje stvari u Beogradu je na poziv od Vas

Kada je u pitanju prostor za skladištenje stvari vodimo računa o mnogim aspektima. Proverite kako je najbolje da pripremite mesto za skladištenje stvari sa našim radnicima. Takođe je važno proverite koliko košta zakup skladišnog prostora. Nemojte dozvoliti da ijedan predmet bude ogreban ili polomljen zato što ste ga neadekvatno čuvali u malom prostoru ili štedeli na zakupu.

Sa našim radnicima dogovorite sve što Vam je potrebno za bezbedno skladištenje stvari. Bezbednost nam je na prvom mestu, zbog čega najpre demontiramo nameštaj tako da se ne može polomiti ili rastaviti. Proverite na kojim lokacijama Vam možemo ponuditi skladištenje stvari u Beogradu. Možete sa nama podeliti sve sumnje i postaviti pitanja koja mislite da su važna u ovoj situaciji. Ne ustručavajte se da pozovete i pitate sve što mislite da je važno! Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i dileme.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)