Svakodnevni život kao i selidba su postaju teži i stresniji kada je Vaš prostor pretrpan nepotrebnim stvarima. Bilo da se selite ili jednostavno želite da Vaš porstor ,,prodiše”, zakup skladišnog prostora je najbolje rešenje. Moja Selidba nudi veliki broj veoma povoljnih skladišta u Beogradu za sve namene tako da možete biti sigurni da će Vaše stvari biti sigurne, u čistom i suvom prostoru. Pomoći ćemo Vam da pronađete odgovarajuću veličinu i tip skladišta. Naš tim i moderna oprema su tu da Vam pomognu oko demontaže nameštaja kako biste maksimalno iskoristili prostor ali i bolje sačuvali svoje stvari. Oslonite se naše iskustvo u ovom poslu i odložite svoje stvari na jednostavan i bezbedan način. Pozovite još danas i počnite da pakujete kutije!

osoba koja leži uspred ormana punog stvari i drži jednu od njih planira d aiznajmi skladište beograd

Magacin za cuvanje stvari je rešenje za raterećenje prostora

Naše skladište je više od magacina za čuvanje stvari

Selidba je sama po sebi veoma stresna i zahtevna. Neophodno je imati dobru organizaciju i pripremiti sve što je potrebno na vreme. Isto tako, znamo koliko Vam je važno da Vaše stvari budu zaštićene od oštećenja. Isto tako, jako je važno odlagati stvari koje ne koristite svakodnevno. Neke od njih bespotrebno zauzimaju prostor u Vašem domu ili kancelariji. A nekada, usled nepredviđenih okolnosti morate odložiti selidbu. U tom slučaju, treba Vam prostor da odložite svoj inventar na neko određeno vreme. Ne brinite, naša kompanija ima rešenje za sve vrste nepredviđenih okolnosti. Jedno od njih je i hitno skladištenje stvari.

Pored toga možete nas angažovati za mnogo drugih poslova:

  • Brzo i efikasno organizujemo odnošenje starog nameštaja i sve vrste kabastih stvari;
  • Sa nama možete organizovati kombi prevoz u bilo koji deo Srbije i Evrope;
  • Klijenti nam se često obraćaju kako bi lakše i brže organizovali selidbe firmi u slučajevima kada menjaju delatnost ili proširuju poslovanje;
  • Ne oklevajte da nas pozovete kada želite da spakujete stvari za put ili selidbu;
  • Mi pomažemo i u pripremi selidbe stanova glatko i bez prepreka.

Bezbedan i jednostavan zakup skladišnog prostora

Kada je selidba u pitanju imate mnogo pitanja i dilema. Naši radnici su tu da Vam odgovore na njih i objasne kako će vaša selidba izgledati. Glavno pitanje je kako bezbedno odložiti stvari tako da se ništa ne ošteti. Nije lako skloniti stvari iz vidokruga u nepoznat prostor i prepustiti ih potpunim strancima. Zato je najbolje da se oslonite na naše radnike koji će Vam objasniti proceduru i pripremiti stvari za skladištenje.

U ovom slučaju veoma je važno da se Vašim stvarima bave samo stručna i edukovanja lica. Zahvaljujući profesionalcima koji rade kod nas, možemo Vam obezbediti sigurnost i stručnost u svakom delu pakovanja. Možete nam se, takođe, obratiti za pomoć prilikom demontaže ili pakovanja i mi ćemo Vam pomoći profesionalno i stručno u svakom pogledu. Najpre je važno rastaviti velike komade nameštaja na najmanje delove, a onda delove zaštititi od prašine, vlage i oštećenja.

Možete imati poverenja u iskusne i uslužne radnike naše kompanije

Kod rastavljanja nameštaja veliku ulogu ima kvalitet opreme koju koristimo. Uložili smo dosta u opremanje ali i obuku naših radnika, tako da možete biti sigurni u njihovu profesionalnost. Svakodnevno poboljšavamo uslugu i edukujemo nove radnike za ovaj posao. Možete biti sigurni da će u svakom trenutku neko od naših radnika biti na raspolaganju za pomoć ili savet. Uz pomoć najsavremenijih alata Vaše stvari biće pravilno rastavljene i spakovane. Znamo da zaslužujete najbolju moguću pomoć koju možete dobiti i omogućićemo Vam da ovaj proces završite brzo i bez stresa.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nema dugogodišnjeg iskustva u ovom polju. Zapošljavamo samo proverene radnike od poverenja i ulažemo u njihovu edukaciju. Iskustvo koje imamo omogućava nam profesionalnost u svakom delu ovog posla. Zahvaljujući radu sa velikim brojem klijenata do sada možemo predvideti sve moguće probleme i nedostatke i rešavati ih pre nego što ugroze Vašu bezbednost i sigurnost. Ne ustručavajte se da nas pitate sve što mislite da je važno. Potrudićemo se da svaki vaš problem rešimo na vreme. I budite sigurni da zakup skladišnog prostora kod nas možete da priuštite. Dovoljno je da ukucate u pretraživač: ,,skladište Beograd cena” i videćete naše cene i kvalitet nemaju konkurenciju.

Knjige

Sigurno, suvo i čisto skladište je idealno za Vašu kolekciju knjiga

Proverite zašto je sa nama pakovanje brže i efikasnije

Iako se čini da je pakovanje za svakog klijenta isto, u praksi nije uvek tako. Svaki klijent ima drugačiji nameštaj, vreme za selidbu ali i potrebe. Jedino sa profesionalnom kompanijom možete biti sigurni da nećete imati problema tokom ovog procesa. Iako je demontaža sastavni deo svake selidbe, za klijente je podjednako važno ponovo montirati nameštaj nakon selidbe ili odlaganja u skladište Beograd. Znamo da nisu svi podjednako spremni za taj proces i ne prepuštamo ništa slučaju. Pripremamo Vaš nameštaj i kabaste stvari za lako skladištenje, tako da svi delovi budu propisno zaštićeni i obeleženi. Na taj način, ponovno montiranje nameštaja nakon što ste koristili magacin za čuvanje stvari mnogo je jednostavnije i brže.

Kod pripremanja selidbe u Srbiji ponekad nije jednostavno sve preneti u novi grad odjednom. Nekada je klijentu lakše i brže da iznajmi magacin za čuvanje stvari tako da jedan deo stvari ostavi na sigurnom, dok se ne smesti na novoj adresi. Sličan problem imaju i klijenti koji sele poslovni prostor u novi grad. Zahvaljujući znanju koje naši radnici imaju ali pre svega iskustvu imamo rešenje za sve takve situacije. Preporučujemo klijentima odlaganje stvari na sigurno mesto.

Takva usluga na kraju nije skupa onoliko koliko klijenti očekuju da će biti. Proverite sa našim radnicima koliko Vas odlaganje nameštaja košta i koliko štedite na prevozu u trenutku kada već imate velike troškove. Naši agenti će veoma precizno proceniti kolika je za skladište Beograd cena i preporučiti najbolje rešenje za vaš problem. Sve to u veoma kratkom roku i to na Vašoj adresi, tako da ne morate da dolazite u našu kancelariju.

kartonska kutija, selotejp i makaze

Neophodno je zaštititi stvari od štete dok su u skladištu

Sigurno i moderno skladište je na poziv od Vas

Kada je u pitanju prostor za odlaganje stvari vodimo računa o mnogim aspektima. Proverite kako je najbolje da pripremite mesto za skladištenje Vaših stvari sa našim radnicima. Takođe je važno proverite koliko košta zakup skladišnog prostora. Nemojte dozvoliti da ijedan predmet bude ogreban ili polomljen zato što ste ga neadekvatno čuvali u malom prostoru ili štedeli na zakupu. Sa našim radnicima dogovorite sve što Vam je potrebno za čuvanje stvari. Bezbednost nam je na prvom mestu, zbog čega najpre demontiramo nameštaj tako da se ne može polomiti ili rastaviti. Proverite na kojim lokacijama Vam možemo ponuditi skladište Beograd. Možete sa nama podeliti sve sumnje i postaviti pitanja koja mislite da su važna u ovoj situaciji. Ne ustručavajte se da pozovete i pitate sve što mislite da je važno! Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i dileme.