Svakodnevni život kao i selidba su postaju teži i stresniji kada je Vaš prostor pretrpan nepotrebnim stvarima. Bilo da se selite ili jednostavno želite da Vaš porstor ,,prodiše”, zakup skladišnog prostora je najbolje rešenje. Moja Selidba nudi veliki broj veoma povoljnih skladišta u Beogradu za sve namene tako da možete biti sigurni da će Vaše stvari biti sigurne, u čistom i suvom prostoru. Pomoći ćemo Vam da pronađete odgovarajuću veličinu i tip skladišta. Naš tim i moderna oprema su tu da Vam pomognu oko demontaže nameštaja kako biste maksimalno iskoristili prostor ali i bolje sačuvali svoje stvari. Oslonite se naše iskustvo u ovom poslu i odložite svoje stvari na jednostavan i bezbedan način u skladište Beograd. Pozovite još danas i počnite da pakujete kutije!

osoba koja leži uspred ormana punog stvari i drži jednu od njih planira da iznajmi skladište beograd

Magacin za cuvanje stvari je rešenje za raterećenje prostora.

Naše skladište je više od magacina za čuvanje stvari

Selidba je sama po sebi veoma stresna i zahtevna. Neophodno je imati dobru organizaciju i pripremiti sve što je potrebno na vreme. Isto tako, znamo koliko Vam je važno da Vaše stvari budu zaštićene od oštećenja. Jako je važno odlagati stvari koje ne koristite svakodnevno. Neke od njih bespotrebno zauzimaju prostor u Vašem domu ili kancelariji. A nekada, usled nepredviđenih okolnosti morate odložiti selidbu. U tom slučaju, treba Vam prostor da odložite svoj inventar na neko određeno vreme. Ne brinite, naša kompanija ima rešenje za sve vrste nepredviđenih okolnosti. Jedno od njih je i hitno skladištenje stvari.

Pored toga možete nas angažovati za mnogo drugih poslova:

  • Brzo i efikasno organizujemo odnošenje starog nameštaja i sve vrste kabastih stvari;
  • Sa nama možete organizovati kombi prevoz u bilo koji deo Srbije i Evrope;
  • Klijenti nam se često obraćaju kako bi lakše i brže organizovali selidbe firmi u slučajevima kada menjaju delatnost ili proširuju poslovanje;
  • Ne oklevajte da nas pozovete kada želite da spakujete stvari za put ili selidbu;
  • Mi pomažemo i u pripremi selidbe stanova glatko i bez prepreka.

Pozovite nas odmah i već danas možete imati najbolje usluge po vrlo pristupačnim cenama. Naši zaposleni će Vam pomoći da izaberete jednu od naših brojnih usluga koja će odgovarati Vašim potrebama.

Vaše stvari će biti na sigurnom mestu ako izaberete skladište Beograd

Ako svoje poverenje ponudite našoj proverenoj agenciji Moja Selidba, možete biti sigurni da će Vaše stvari biti čuvane na najbolji način. Zadovoljstvo naših klijenata nam je vrlo važno i zato se uvek trudimo da sa Vašim stvarima postupamo kao da su naše. Ne morate brinuti o čuvanju stojih stvari jer smo mi uradili sve što je do nas da obezbedimo jedno od najsigurnih skladišta za čuvanje stvari. Naša skladišta su bezbedna i čista kako bi Vaše stvari bile netaknute nakon čuvanja. Odvojte vreme i pitajte sve što Vas zanima o nama, kako biste bili sigurni da dobijate najbolje uslove za čuvanje Vaših dragocenih stvari.

Žena zove da rezerviše skladište Beograd

Pozovite nas i recite nam kako Vam možemo pomoći!

Bezbedan i jednostavan zakup skladišnog prostora

Kada je selidba u pitanju imate mnogo pitanja i dilema. Nakon dugogodišnjeg iskustva sa selidbama sa radnicima, možete biti sigurni da je uz Vas samo proveren tim. Naši radnici su tu da Vam odgovore na njih i objasne kako će Vaša selidba izgledati. Glavno pitanje je kako bezbedno odložiti stvari tako da se ništa ne ošteti. Nije lako skloniti stvari iz vidokruga u nepoznat prostor i prepustiti ih potpunim strancima. Zato je najbolje da se oslonite na naše radnike koji će Vam objasniti proceduru i pripremiti stvari za skladištenje.

U ovom slučaju veoma je važno da se Vašim stvarima bave samo stručna i edukovanja lica. Zahvaljujući profesionalcima koji rade kod nas, možemo Vam obezbediti sigurnost i stručnost u svakom delu pakovanja. Možete nam se, takođe, obratiti za pomoć prilikom demontaže nameštaja ili pakovanja i mi ćemo Vam pomoći profesionalno i stručno u svakom pogledu. Najpre je važno rastaviti velike komade nameštaja na najmanje delove, a onda delove zaštititi od prašine, vlage i oštećenja.

Obezebeđujemo samo najkvalitetnije materijale za pakovanje Vaših stvari za skladište Beograd

Ukoliko prvi put pakujete stvari u magacin za čuvanje stvari, verovatno ste zabrinuti kako ćete ih spakovati. Međutim, mi Vas možemo oslobotiti tih briga. Naši radnici sa iskustvom u pakovanju stvari za selidbe, će Vam rado pomoći da spakujete sve svoje dragocene stvari. Ako je potrebno, preuzećemo ceo proces pakovanja na sebe i osloboditi Vas tereta koji ono sa sobom nosi. Da bi stvari bile bezbedno i sigurno smeštene u skladište Beograd, potrebno je da budu spakovane adekvatno. Zato mi obezeđujemo najkvalitetnije materijale za pakovanje! Donosimo sa sobom razne veličine kutije za selidbe, pucketave folije, folije za nameštaj. Sa pažljivim radnicima i kvalitetnim materijalom, možete biti sigurni da su Vaše stvari bezbedno spakovane u magacin za čuvanje stvari. Kada god poželite da ih uzmete, zatećićete ih u istom savršenom stanju kako ste ih i ostavili! Zato nas pozovite već danas i pitajte za zakup skladišnog prostora.

Radnik utovara kutije u kombi.

Možete se osloniti na naše radnike da spakuju Vaše stvari i prevezu ih u skladište Beograd.

Možete imati poverenja u iskusne i uslužne radnike naše kompanije

Kod rastavljanja nameštaja veliku ulogu ima kvalitet opreme koju koristimo. Uložili smo dosta u opremanje ali i obuku naših radnika, tako da možete biti sigurni u njihovu profesionalnost. Svakodnevno poboljšavamo uslugu i edukujemo nove radnike za ovaj posao. Možete biti sigurni da će u svakom trenutku neko od naših radnika biti na raspolaganju za pomoć ili savet. Uz pomoć najsavremenijih alata Vaše stvari biće pravilno rastavljene i spakovane. Znamo da zaslužujete najbolju moguću pomoć koju možete dobiti i omogućićemo Vam da ovaj proces završite brzo i bez stresa. Možete se osloniti na našu pomoć i podršku na svakom koraku jer mi smo tu da Vam olakšamo.

Ako želite odlično skladište Beograd cena ne mora biti velika!

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nema dugogodišnjeg iskustva u ovom polju. Zapošljavamo samo radnike od poverenja i ulažemo u njihovu edukaciju. Iskustvo koje imamo omogućava nam profesionalnost u svakom delu ovog posla. Zahvaljujući radu sa velikim brojem klijenata do sada možemo predvideti sve moguće probleme i nedostatke i rešavati ih pre nego što ugroze Vašu bezbednost i sigurnost. Ne ustručavajte se da nas pitate sve što mislite da je važno. Potrudićemo se da svaki vaš problem rešimo na vreme. I budite sigurni da zakup skladišnog prostora kod nas možete da priuštite. Dovoljno je da ukucate u pretraživač: ,,skladište Beograd cena” i videćete naše cene i kvalitet nemaju konkurenciju.

Knjige

Sigurno, suvo i čisto skladište je idealno za Vašu kolekciju knjiga

Nama je svaki klijent jedinstven!

Iako se čini da je pakovanje za svakog klijenta isto, u praksi nije uvek tako. Svaki klijent ima drugačiji nameštaj, vreme za selidbu ali i potrebe. Jedino sa profesionalnom kompanijom možete biti sigurni da nećete imati problema tokom ovog procesa. Iako je demontaža sastavni deo svake selidbe, za klijente je podjednako važno ponovo montirati nameštaj nakon selidbe ili odlaganja u skladište Beograd. Znamo da nisu svi podjednako spremni za taj proces i ne prepuštamo ništa slučaju. Pripremamo Vaš nameštaj i kabaste stvari za lako skladištenje, tako da svi delovi budu propisno zaštićeni i obeleženi. Na taj način, ponovno montiranje nameštaja nakon što ste koristili magacin za čuvanje stvari mnogo je jednostavnije i brže.

Zbog Vaših potreba nudimo veliki broj usluga

Zato što razumemo da nisu svi klijenti isti, trudimo se da svakome pristupamo na prilagođen način. U želji da izađemo u susret svim našim klijentima i njihovim zahtevima u našu ponudu smo uvrstili i mnoge specijalne usluge. Nekim klijentima je potrebna pomoć oko odnošenja nepotrebnih stvari, a drugima oko seldibe glomaznih stvari, ali mi možemo pomoći.

  • lako i jednostavno organizujemo selidbe klavira;
  • pomažemo oko selidbe bele tehnike i malih kućnih aparata;
  • nakon renoviranja i radova organizujemo odnošenje šuta;
  • bezbedno obavljamo selidbe specijalnih tereta kao što su velike mašine, statue i drugo;
  • pružamo pomoć oko čišćenja podruma, tavana i drugih pomoćnih prostorija;

Ako imate neki poseban zahtev, ne oklevajte da nas pitate jer je vrlo moguće da Vam možemo izaći u susret.

Pozovite nas da Vam pomognemo da raščistite nepotrebne stvari

Kako bi mogli da se presele bez brige ili da stave stvari u skladište, našim klijentima je ponekad potrebno da raščiste prostor u kome su do sada čuvali stvari. Ljudi neretko ne znaju ni koliko imaju stvari dok ne dođe do selidbe. Tada se sete da su godinama stvari stavljali na tavan ili podrum i tu se uvek pronađe mnogo nepotrebnih stvari. Kako bismo Vam pomogli i olakšali selidbu i proces biranja stvari koje ćete staviti u skladište Beograd, nudimo Vam i uslugu čišćenja podruma. Naša ekipa će doći i pomoći Vam da se rešite nepotrebnih stvari i da spakujete one koje želite da stavite u magacin za čuvanje stvari. Ako je potrebno, možemo umesto Vas odneti i stari nameštaj, a u nekim slučajevima čak i ponuditi na dalju prodaju. Oslobodite sebe teških stvari i pozovite nas da Vam pomognemo.

Radnici u skladištu.

Možemo privremeno skladištiti Vaše stvari dok renovirate kuću.

Skladištite stvari na bezbednom u toku renoviranja

Ukoliko planirate renoviranje kuće ili stana, može se destiti da odjednom imate previše stvari sa kojima ne znate gde ćete. Radovi će biti otežani ako budete preskakli preko stvari, a velike su šanse da se tokom radova nešto ošteti. Najbolje rešenje za to jeste zakup skladišnog prostora. Odvojite stvari koje Vam ometaju proces renoviranja i skladištite ih na sigurno i bezbedno mesto. Omogućite sebi da radite mirne glave jer znate da su Vaše stvari smeštene u provereno skladište Beograd. Možete se osloniti na naše vredne radnike i da Vam pomognu oko odnošenja šuta nakon radova. Nakon završenih radova, jednostavno nas pozovite i pokupite stvari iz skladišta.

Organizujemo magacin za čuvanje Vaših stvari prilikom selidbe u Srbiji

Kod pripremanja selidbe u Srbiji ponekad nije jednostavno sve preneti u novi grad odjednom. Nekada je klijentu lakše i brže da iznajmi magacin za čuvanje stvari tako da jedan deo stvari ostavi na sigurnom, dok se ne smesti na novoj adresi. Sličan problem imaju i klijenti koji sele poslovni prostor u novi grad. Zahvaljujući znanju koje naši radnici imaju ali pre svega iskustvu imamo rešenje za sve takve situacije. Preporučujemo klijentima odlaganje stvari na sigurno mesto.

Takva usluga na kraju nije skupa onoliko koliko klijenti očekuju da će biti. Vrlo lako možete zatražiti besplatnu procenu Vaše selidbe. Proverite sa našim radnicima koliko Vas odlaganje nameštaja košta i koliko štedite na prevozu u trenutku kada već imate velike troškove. Naši agenti će veoma precizno proceniti kolika je za skladište Beograd cena i preporučiti najbolje rešenje za vaš problem. Sve to u veoma kratkom roku i to na Vašoj adresi, tako da ne morate da dolazite u našu kancelariju. Zato nemojte dugo razmišljati već nas pozovite  i pustite nas da Vam pomognemo da dobijete jedno od najboljih skladšta po pristupačnoj ceni.

kartonska kutija, selotejp i makaze

Neophodno je zaštititi stvari od štete dok su u skladištu

Sigurno i moderno skladište Beograd je na poziv od Vas

Kada je u pitanju prostor za odlaganje stvari vodimo računa o mnogim aspektima. Proverite kako je najbolje da pripremite mesto za skladištenje Vaših stvari sa našim radnicima. Takođe je važno proverite koliko košta zakup skladišnog prostora. Nemojte dozvoliti da ijedan predmet bude ogreban ili polomljen zato što ste ga neadekvatno čuvali u malom prostoru ili štedeli na zakupu. Sa našim radnicima dogovorite sve što Vam je potrebno za čuvanje stvari. Bezbednost nam je na prvom mestu, zbog čega najpre demontiramo nameštaj tako da se ne može polomiti ili rastaviti. Proverite na kojim lokacijama Vam možemo ponuditi skladište Beograd. Možete sa nama podeliti sve sumnje i postaviti pitanja koja mislite da su važna u ovoj situaciji. Ne ustručavajte se da pozovete i pitate sve što mislite da je važno! Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i dileme.