Kutije za Selidbe

Uštedite novac – Nudimo Vam besplatne kutije prilikom selidbe sa našom agencijom.

Agencija Moja Selidba Vam besplatno dostavlja besplatne kutije za selidbu na Vašu lokaciju nekoliko dana ranije ukoliko se odlučite da selidba bude u našoj organizaciji. Pakovanje stvari iz Vašeg domaćinstva ili robe iz firme ili magacina zahteva vreme. Da biste što bolje organizovali svoje stvari koje želite da odložite ili prenesete na drugo mesto, bitno je da ih što urednije rasporedite prilikom pakovanja. Ukoliko je razlog pakovanja stvari sortiranje robe ili predstojeća selidba, dobro će vam doći kutije za selidbe. Jako je važno da nabavite kutije dobrog kvaliteta i odgovarajućih dimenzija. Angencija Moja Selidba pored usluga koje su ključ Vaše uspešne selidbe takođe nudi i širok asortiman kartonskih kutija za razne namene. Neka pakovanje bude uživanje! Sve što je potrebno je da okrenete naš broj i kažete nam svoje potrebe. Zato nas pozovite već danas i pakovanje može ubrzo da počne!Par pored gomile kutija za selidbu

Važno je imati ogovarajuće kutije za pakovanje stvari.

Birajte kvalitetne i povoljne kutije za selidbe i brzo spakujte sve što poželite

Za sve one koji nemaju dosadašnjih iskustava sa pakovanjem, ovaj zadatak može predstavljati pravi izazov. Bilo da pakujete stvari koje želite da odložite u garažu, magacin ili skladište, bitno je da to izvedete pravilno. Za to su Vam najčešće potrebne kutije za selidbe. Budući da se one mogu naći u velikom broju različitih dimenzija, trebalo bi da okvirno procenite koje će veličine kutija za selidbe biti pogodne za pakovanje Vaših stvari ili robe. Pored dimenzija, valjalo bi misliti i o debljini kutija za koje se opredeljujemo. Dimenzija i debljina kutije određuju njenu nosivost, pa u skladu sa tim odredite i broj potrebnih kutija.

Pravilan odabir kutija bitan je kada u njima planirate da čuvate stvari. Zato budite obazrivi prilikom biranja kutija u  kojima ćete stvari odložiti u garažu ili magacin. Kada se odlučite za određenu dimenziju kutija za selidbe i poručite je u više komada, dobijate mogućnost maksimalne uštede prostora. Kutije istih dimenzija lako se slažu jedna na drugu. Ovo nam pomaže da zaobiđemo prevtanja kutija. Vrlo često biramo samo jednu do tri dimezije kutija koje zaista mogu pokriti sve Vaše potrebe u toku pakovanja. Ovakav izbor pruža nam preglednost, bolju orijentaciju u odnosu na količinu spakovanih stvari i obezbeđuje urednost.

Nakon što su Vaše stvari spakovane, angažujte isključivo registrovane prevoznike kao što smo mi. Pre nego odlučite da li Vam je potreban kombi prevoz ili kamion za selidbu, bilo bi dobro da znate koja od ovih opcija je adekvatnije rešenje u odnosu na količinu kutija u koje ste spakovali sve planirano. Izborom adekvatnog vozila štedite vreme i novac. Takođe izborom kvalitetnih kutija odgovarajuće veličine ne samo da štedite vreme i novac nego i osiguravate bezbednost spakovanih stvari. Na ovaj način se mogu preduprediti oštećenja koja nastaju usled prevrtanja kutija različitih dimenzija. Ako još i pravilno obeležite svoje kutije za selidbe, spakujete ih po veličini, manja je verovatnoća da će doći od oštećenja sadržaja u njima.

Odlučite se za naše kutije za selidbe

Za sve one koji nisu bili u prilici da menjaju svoju adresu do sada, pomoć stručnjaka iz ove oblasti može biti dragocena. Pakovanje i selidbe mogu biti pravo uživanje ako imate profesionalnu pomoć. Sve i da ste nekoliko puta do sada pakovanje obavljali uz pomoć starih kutija, možda biste se ovog puta odlučili za nove, kvalitetne kutije. Ukoliko se nerado sećate pređašnjih iskustava sa već korišćenim kutijama, razumemo Vas. Suviše tanke, oštećene kutije mogu se lako pocepati zbog prosečnog opterećenja. Uzgred, za slučaj da ovakve kutije pretrpate teškim stvarima poput knjiga, vrlo lako može doći do cepanja. Ukoliko želite da čitav zadatak pakovanja prepustite u ruke našeg tima, mi ćemo se rado odazvati na vaš poziv. Pored raznovsnih kutija za selidbe sa sobom nosimo i sve potrebno za efikasno pakovanje vaših stvari za selidbe.

Kutije za selidbe

Organizujte svoj magacin uz pomoć kartonskih kutija.

Bilo da se selite ili sređujete garažu ili magacin, mi Vas možemo obezbediti kvalitetnim i povoljnim materijalom za zaštitu i pakovanje svega što želite. Kada su u pitanju kutije za selidbe Beograd ima agenciju koja nudi širok izbor kutija, a to je Moja Selidba. Naše kutije su čvrste, povoljne i vrlo lako dostupne. Baš iz ovih razloga su pravo rešenje za Vas. Naše kutije za selidbe su Vam dostupne i zasebno od selidbenog procesa. Ako želite da se sami pobrinete za pakovanje za selidbu, čak i u tom slučaju možete izabrati naše kutije za selidbe Beograd. I naravno, na nas možete računati za kompletnu uslugu pakovanja i svih drugih usluga koje može uključivati selidba.

Pakovanje ne mora biti naporno

Iako je upravo pakovanje jedan od zadataka selidbe koji zahtevaju najviše vremena, uz iskustvo i odgovarajući materijal sve se da brzo i lako obaviti. Ukoliko ćete se za pakovanje pobrinuti sami, poručite dovoljan broj naših kutija za selidbe. Pre samog poručivanja razmotrite bitne detalje. Imajte na umu da će stvari spakovane u kutije za selidbe biti potrebno odneti do transportnog vozila. Prenatrpane kutije mogu biti teške a to ne želite upravo radi mogućih cepanja. Da bi Vaše kutije bile što zdognije za nošenje, utovar i istovar, ne koristite suviše velike kutije kada pakujete teške predmete. Velike kutije za selidbe idealno su rešenje za pakovanje ukrasa, tanje odeće i stvari koje zauzimaju mnogo prostora a nisu teške. Zato su za celokupno pakovanje perfektno rešenje manje i kutije srednje veličine. Ne zaboravite ni na debljinu kutija za selidbe Beograd. Birajte tanje kutije samo kada treba spakovati lakše predmete.

Ostvarite svoje planove brzo i lako

Kada se nađete pred zadatkom pakovanja za selidbu koji Vam deliju suviše zahtevno, budite slobodni da nam se obratite. Ne samo da ćemo Vam obezbediti kutije za selidbe i ovaj zadatak obaviti brzo, nego ćemo vam biti pomoć kada je u pitanju:

Porodica koja se seli koristi kutije za selidbe.

Preselite svoj dom lako uz naše kutije za selidbe.

Izaberite najbolje za sebe još danas

Ne prepuštajte svoju selidbu ni pakovanje slučaju i uverite se u kvalitet usluge koji pružamo. Naše kartonske kutije su pravi izbor za Vas. Ukoliko od nas za početak poručite samo kutije za selidbe, biće Vam jasno zašto nas svi zovu kada dođe do selidbe kompletnog doma ili firme. Oslonite se i vi na stručnjake iz tima Moja Selidba i svoje pakovanje ali i selidbu zavšite u željenom vremenskom roku. Već danas pozovite naš broj i dobićete više nego što očekujete!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)