O nama

Preko 10.000 uspešno odrađenih selidbi najbolje govore o nama.

Od svog nastanka pa sve do danas, tim Moja Selidba ima jedinstvenu viziju da svojim klijentima pruži mogućnost profesionalnih i kvalitetnih usluga selidbi i transporta.

Naše se vrednosti direktno odražavaju na naš kvalitet poslovanja i odnosa sa klijentima.

Način poslovanja i vrednosti u koje verujemo se temelje prvenstveno na poštovanju svačijeg doma ili radnog prostora kao i transparentnosti i poštovanju naših klijenata.

Svake godine, Moja Selidba kao lider iz oblasti selidbi, nastoji da unapredi svoje poslovanje integracijom savremenijeg transporta kao i modernizacijom sadržaja svojih usluga.

Dugoročno zadovoljstvo klijenata je misija naše kompanije od prvog dana, te ne pravi kompromise kada su profesionalnost i usluga u pitanju.

Sa željom da pomognemo svima koji žele da krenu u avanturu zvanu „selidba“ pokrenuli smo agenciju za selidbe na čijim je principima poslovanja svaka zamisao klijenta lako i brzo ostvariva.

Ovaj sajt predstavlja jedinstvenu bazu znanja o različitim temama vezanim za transport i selidbe kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Misija

Želimo poboljšati poslovni svet selidbi i transporta inovacijama koje su istinski praktične i korisne po klijenta.

Vizija

Vizija jeste očuvanje pozicije na tržištu pristupom da je svaki klijent najvažniji.
Konstantno težimo ka modernizaciji u delatnosti koja podrazumeva selidba i transport, kao i očuvanje liderske pozicije u poslovanju vezanom za ostale usluge transporta.

Naš moto

Preseliti nekoga ne znači samo preneti stvari sa jednog mesta na drugo.
Za tim Moja Selidba to znači spakovati ceo nečiji život i uspomene u kutije i ponovo, na nekom drugom mestu, od njih napraviti dom.

Cilj

Nastojimo da klijentima pružimo apsolutno najviše za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i poverenje.
Zauzvrat smo nagrađeni novim stalnim klijentima i saradnicima jer se naš rezultat rađa iz velikog truda.

Besplatna procena za selidbe Beograd

Opišite nam šta selidba sadrži. Dajemo vam transparentnu procenu selidbe, odgovore na sva Vaša pitanja kao i troškove selidbe. Besplatan dolazak našeg stručnog lica na Vašu adresu.

0/5 (0 Reviews)