Selidbe kuća

Godišnje preko 300 selidbi kuća, najrazličitijih kvadratura i spratnosti, naša agencija sa uspehom izvede. Proverite zašto smo regionalni lideri u ovoj oblasti preseljenja.

Ukoliko ste odlučili da se uskoro preselite u novu kuću ili stan, čeka Vas mnogo napora u ostvarenju Vaše namere. Stručnjaci za preseljenja iz agencije Moja selidba znaju koliko su selidbe kuća stresne. Ali uz godine iskustva na ovakvim zadacima, adekvatnu opremu i naše vešte majstore za selidbe, Vaša selidba će biti brza i efikasna. Zašto biste se mučili kada mi imamo mogućnost ponude usluge jeftine selidbe čak i kada su velike kuće u pitanju. Usluga preseljenja kuća namenjena je za sve ljude koji žive u kućama i potrebna im je pomoć pri selidbi. Kao tim za selidbe koji se sastoji od obučenih stručnjaka za rad na kompletnom procesu preseljenja nudimo Vam izvanredne usluge. Vaše je samo da nas pozovete i zakažete svoj termin!Selidbe kuća nisu lake.

Rado ćemo biti Vaša desna ruka prilikom selidbe kuća.


Uz stručnjake su selidbe kuća prava avantura!

Morate priznati da kada se spomenu selidbe kuća, prva asocijacija Vam je nervoza zbog ogromnog posla koji bi trebalo obaviti. Kada su u pitanju selidbe kuća Beograd je teritorija na kojoj očekujete dodatne glavobolje radi mogućih saobraćanih gužvi na dan preseljenja. Gubljenje vremena prilikom nabavke materijala za pakovanje u velikom gradu može Vam stvoriti još veći pritisak. Srećom, mi znamo kako da eliminišemo sve loše emocije koje Vas opterećuju tokom selidbe kuća. Mudro planiramo ceo proces, od početka do kraja selidbe. Uz naš kombi prevoz brzo i sigurno prevozimo Vaše stvari predviđene za selidbu. Imamo širok spektar materijala za pakovanje, pa je i to razlog manje za brigu. Umesto gužve pri potrazi materijala za pakovanje, iskoristite svoje vreme i provedite ga u krugu najdražih. Razgovarajte sa porodicom o poznatim detaljima nove kuće i pustite da uzbuđenje oko selidbe polako raste.

Kompletna organizacija selidbe kuća je naša briga

U našoj agenciji ćete dobiti uslugu selidbe kuća prilagođenu Vašim potrebama. Takođe, pravimo plan selidbe koji Vam najviše odgovara. Uz to, kada su u pitanju ovakve usluge selidbe kuća cena ne mora biti visoka. Cenu usluge uvek prilagođavamo Vašem budžetu.  Bilo da je u pitanju manje ili više stari, uvek ćemo Vas iskreno posavetovati da li je bolje rešenje za prevoz kombi ili kamion za selidbu. Kada je u pitanju teritorija na kojoj obavljamo selidbe kuća Srbija nije granica za našu delatnost. Osim čitave teritorije Srbije, tu smo i za međunarodne selidbe kuća po povoljnim cenama.

Mi smo najbolji način da se izborite sa stresom koji prati selidbu

Bez obzira na pozitivne aspekte selidbe kuća, moramo voditi računa i o onim manje pozitivnim. Koliko god da ste srećni i uzbuđeni radi novog početka, imajte na umu da je preseljenje kuće veliki stres za svaku osobu. Ono što je jako važno za svakog nas je da teret koji selidba nosi podelimo sa drugim ljudima. Između prijatelja, članova porodice i kolega tu smo i mi. Tek kada umesto Vas obavimo veliki zadatak poput pakovanja svih vaših stvari za selidbu, shvatate koliko možete sebi olakšati.

Timski rad

Naš tim zna kako da napravi najbolji plan preseljenja Vaše kuće.

Uz to, pošto znamo kroz šta prolazite, uvek smo tu da Vas bodrimo. Biće nam zadovoljstvo da saslušamo Vaše potrebe i učinimo sve da opravdamo Vaše poverenje. Ukoliko ste imali priliku da čujete nešto o nama, sigurno već znate da je naš tim jedna velika porodica puna vedrine i pozitivne energije. Upavo to prenosimo i na naše klijente. Namejana lica članova našeg tima sigurno će Vam popraviti raspoloženje pred veliki dan. Naše ljubazno osoblje učiniće Vaš predsojeći korak lakim i sigurnim.

Naša ekipa brine o svakom koraku Vašeg preseljenja

Ne dozvolite da Vas ubeđenje da su usluge selidbe kuća skupe spreči da nas kontaktirate i saznate ono što Vas zanima. Naši zadovoljni klijenti svedoci su da je kod nas odnos cene i kvaliteta usluga više nego izvanredan. Zato se ne premišljajte da li da se latite zadataka koji Vam deluje prenaporno, nego izaberite pomoć. Da bismo Vam dodatno olakšali selidbe kuća Beograd, podsetićemo Vas na usluge koje ovom prilikom možemo obaviti umesto Vas:

Pored širokog spektra usluga koje obavljamo kako biste što lakše stigli na novu adresu, na raspolaganju smo Vam i za svaku od njih pojedinačno. Garancija kvaliteta prilikom vršenja usluga nas izdvaja na tržištu. Imate mogućnost kombinovanja naših usluga prilikom selidbe kuća u skladu sa Vašim potrebama i prioritetima. Za koji god paket usluga da se odlučite, budite sigurni da ćete dobiti najbolje cene.

Uz našu pomoć ćete imati dovoljno vremena da sve svoje planove sprovedete u delo

Svesni smo koliku materijanu i sentimentalnu vrednost imaju Vaše stvari i prema njima se odnosimo sa visokim stepenom pažnje. Jasno je da ne biste želeli da se Vaše stvari oštete niti izgube u transportu. Zato ne rizikujte nego nam prepustite brigu o Vašem inventaru prilikom selidbe kuća Beograd.

Par koji se priprema za selidbu.

Počnite pripreme na vreme.

Bilo da odlučite da nas angažujete za kompletno planiranje i sprovođenje selidbe kuća Srbija ili za pojedinačne usluge, bitno je da odvojite dovoljno vremena za zadatke koje ćete obaviti sami. Detaljno isplanirajte da li ćete sve svoje stvrati poneti sa sobom, ili pak želite da se oslobodite dela stvari koje ne koristite tako često. Bilo da ćete pokloniti, donirati ili prodati nešto od stvari iz svoje kuće, obavite to na vreme. Sa druge strane, znajte da su naša vozila adekvatna za sve količine stvari iz Vaše kuće. To znači da se ne morate nužno odricati stvari koje će Vam uskoro zatrebati. Kao registrovani prevoznik, sve Vaše stvari prevozimo bezbedno i bez oštećenja.

Preselite svoj dom brzo i sigurno

Preseljenja kuća su veliki izazov pri kom Vam pomoć uvek dobro dođe. Zato angažujte tim Moja Selidba i savladajte ovaj izazov bez prepreka. Kada se odlučite za naše selidbe kuća cena ne bi trebalo da Vas brine ni najmanje. Uz povoljne cene za selidbe Beograd ili druge gradove kao i ruke naših eksperta za selidbe kuća, ubrzo ćete se smestiti na adresi Vašeg novog doma. Kontaktirajte nas što pre i počnimo planiranje zajedno!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)