Selidbe Cena

Svaka selidba je priča za sebe i ne postoji univerzalna cena selidbe ili cenovnik.

Pozovite nas ili pošaljite upit kako bi dobili realnu cenu prema obimu posla koji Vaša selidba iziskuje.

Ne nasedajte na marketinške trikove gde Vam se prezentuje jedna cena na sajtu, a na licu mesta po završetku posla uspostavlja druga zarad dodatnog angažmana kao što su:

 1. Niste obezbedili parking
 2. Nema lifta, mora stepenicama
 3. Ima lift ali se ne može iskoristiti
 4. Potrebna je dodatna demontaža nameštaja i kasnija montaža istog
 5. Ne može sve da stane u vozilo, moraju da se prave dve ili više tura
 6. Dodatna neosnovana zaštita nameštaja
 7. Niste spakovali stvari  prema nekim nepisanim pravilima

Cena se ne može generalizovati jer je jedino realno i pošteno prema klijentu da cena selidbe bude izračunata prema obimu posla koji treba da se obavi.

Tabelarni cenovnik ne postoji i svaka generalizovana cena prema kvadraturi stana, broju tura ili radnika je u potpunosti pogrešna i vodi ka dodatnim troškovima koji se klijentu ispostavljaju na terenu.

Klijenti se tako dovode u zabludu da će im biti naplaćena jedna cena prema podacima sa sajta a na terenu se dodaju dodatni troškovi.

 

Naša agencija nudi pravedno i optimalno rešenje gde saznajete tačnu cenu za traženu uslugu selidbe koja se ne može korigovati na terenu. Pozivom na naš broj telefona u toku razgovora sa menadžerom prodaje i davanjem nama bitnih informacija za formiranje cene, dobijate preciznu cenu koju Vam potom šaljemo kao vid potvrde ugovorenog servisa. Takođe možete popuniti i besplatnu formu sa osnovnim parametrima selidbe nakon čega će Vas pozvati naše ovlašćeno lice.
Ukoliko se radi o poslu večeg obima, gde se telefonskim putem ne mogu saznati sve informacije, možete iskorisiti pravo da zatržite besplatan izlazak na teren od strane našeg stručnog lica kako bi opet dobili najrealniju moguću ponudu.

Bilo da su u pitanju selidbe u Beogradu, selidbe u Srbiji ili internacionalne selidbe, cena je vrlo često odlučujući faktor. Imajući to u vidu, a koristeći naše višegodišnje iskustvo u ovom poslu, tim Moja Selidba se potrudio da cene naših usluga približi svakom klijentu. Mi verujemo da vrhunski kvalitet ne mora biti preskup, te smo kreirali cenovnik koji odgovara svakom novčaniku. Dovoljno je da ukucate u Vašem pretraživaču ,,selidbe cena“ i moći ćete i sami da se uverite da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta u Srbiji, a i šire. Ukoliko želite da dobijete procenu Vaše selidbe, sve što treba da uradite je da popunite jednostavnu formu i naši agenti će Vas ubrzo kontaktirati sa odličnom ponudom.

Faktori koji utiču na cenu selidbe

Kao što i sami pretpostavljate cene selidbi se dosta razlikuju, kao što se razlikuju i sami klijenti i njihovi zahtevi. Ali sigurno se pitate kako smo tačno došli do baš ovih cena, šta sve utiče na njih i koji je najbrži put do zadovoljavajuće a jeftine selidbe. Cene smo formirali oslanjajući se na stečeno znanje i dugogodišnje iskustvo a na njih je uticalo nekoliko faktora.

Udaljenost do Vašeg novog doma ili kancelarije

Ono što razllikuje selidbe u Beogradu, selidbe u Srbiji i međunarodne selidbe je svakako kilometraža koju prelazimo i udaljenost Vašeg sadašnjeg doma ili firme od prostora u koji se selite. Iako selidbe u istom gradu umeju biti zahtevne, mala distanca koju prelazimo utiče na cenu Vaše selidbe. Po istom principu preseljenje u neki drugi grad ili mesto u Srbiji će obično koštati više, jer ćemo potrošiti više benzina i vremena da Vas tamo bezbedno i lako preselimo. Shodno tome, u većini slučajeva će najvišu cenu nositi međunarodna selidba, jer ćemo Vaš inventar transportovati u neku od regionalnih država ili država Evrope. Naravno, ukoliko se veličina inventara drastično razlikuje, ova cenovna hijerarhija ne mora biti pravilo.

Moderna kombi vozila agencije Moja Selidba

Najmodernija kombi vozila po najpovoljnijim cenama za selidbe u regionu

Veličina Vašeg stana, kuće ili kancelarije i količina stvari koje selite

Svako pokućstvo ili firma ima svoj inventar, i u zavisnosti od količine stvari koje sadrži, mi kreiramo odgovarajuću cenu. Što više stvari Vaša selidba uključuje, više će vremena biti potrebno za njeno uspešno izvođenje i samim tim cena će biti viša. U većini slučajeva, selidba garsonjere koštaće manje nego selidba velike porodične kuće, kao što će selidba male kancelarije koštati manje od selidbe velike firme ili čak cele zgrade.

Paket usluga za koji se odlučite takođe određuje cenu Vaše selidbe

Svaki klijent ima svoje indivdualne potrebe, budžet i plan selidbe, a mi smo tu da pratimo Vaša uputstva i budemo podrška na putu do uspešnog i lakog preseljenja. Stoga, kreirali smo širok dijapazon usluga kako bismo na najbolji način ispunili želje i zahteve svakog klijenta. Na Vama je da odlučite koje sve servise želite da uključite i koliko želite da se oslonite na naše profesionalce a koliko da odradite sami. Mi apsolutno poštujemo Vaše odluke i tu smo da Vam pomognemo da izaberete usluge koje najbolje odgovaraju Vašim potrebama. Naša ponuda uključuje:

Kombinacija usluga koje izaberete za Vašu predstojeću selidbu će odrediti i njenu cenu. Ali mi ćemo Vam u svakom slučaju pomoći da napravite najbolji izbor, kako biste brzo, lako i neometano došli do cilja. Bez obzira da li se selite ili samo renovirate prostor, tu smo da Vam pomognemo da sve prođe u najboljem redu. I naravno, da Vam sve pomenute usluge pružimo po najpovoljnijim cenama!

osoba na stolici, a na stolu ispred kalkulator, sveska, monitor i telefoni

Mi Vam nudimo vrhunske usluge koje se uklapaju u Vaš budžet

Vrsta prevoza koji koristite

Bilo da se selite ili šaljete stvari na drugu lokaciju, na usluzi su Vam naša moderna i bezbedna vozila. Za veće selidbe preporučujemo kamionski prevoz, dok je za manje bolji izbor prevoz kombijem. Kombi prevoz je uglavnom povoljnija opcija. Iako pruža manji prostor za Vaše stvari, lakše se kreće po uskim gradskim ulicama. U zavisnosti od količine stvari i veličine kuće, stana ili firme koju selite, pomoći ćemo Vam nađete idealno rešenje. I možete biti sigurni da će to rešenje ići uz povoljnu cenu!

Garantovano najbolji odnos cene i kvaliteta

Ukoliko ste kucali u pretraživač ,,kombi selidbe Beograd cene“ ili ,,selidbe u inostranstvo cena“ i dospeli na naš sajt, na pravom ste mestu! U agenciji Moja Selidba mi verujemo u transparentno poslovanje. Zato, ukoliko nas angažujete, nećete morati da se brinete oko skrivenih ili dodatnih troškova. Sve će biti jasno naglašeno i neće biti neprijatnih iznenađenja. Mi Vam nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta za usluge selidbe kao i dodatne usluge, na području Beograda, Srbije i cele Evrope. Mi smo tu zbog Vas. I Vaše poverenje za nas nema cenu. Za detaljniju ponudu, jednostavno popunite formu za besplatnu procenu Vaše selidbe ili nas pozovite, još danas!  [innercta]

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)