Međunarodni prevoz kamionom

Sa najboljim kamionima i vozačima i na kraj sveta.

Ukoliko ste započeli pripreme za selidbu u inostranstvo, onda znate da je to veoma zahtevan poduhvat. Čini se da Vas tek čeka beskrajna lista obaveza i zadataka koje ne znate kako i kojim redom da ispunjavate. Potrebno je da pronađete pomoć i nekoga ko će Vas uputiti u najbitnije. Kada imate mnogo stvari, jasno Vam je da je međunarodni prevoz kamionom najbolje a često i jedino rešenje. Ne oklevajte da angažujete kompaniju koja ima iskustva u toj oblasti, kao i moderna prevozna sredstva. Saznajte kako Vam Moja Selidba može pomoći, kako u izboru vozila za vašu selidbu, tako i u organizaciji čitavog procesa. Zahvaljujući timu iskusnih profesionalaca možete značajno pojednostaviti proces i organizovati svoju selidbu tako da teče glatko i bez stresa. Preuzmite besplatnu procenu selidbe, još danas!devojka sa laptopom koja sedi među kutijama

Kamionski prevoz inostranstvo je najbolje rešenje za one sa puno stvari

Kvalitetna a povoljna usluga

Kada je u pitanju prevoz stvari i nameštaja za inostranstvo, ušteda je veoma važna. Mnogi klijenti oklevaju da posete agenciju i pitaju za cene usluga. Ukoliko želite da prevezete stvari u inostranstvo po povoljnim cenama, saradnja sa profesionalnom kompanijom je najbolje rešenje. Tim Moja Selidba ima razumevanja za svoje klijente i njihov budžet. Naš posao je da Vas uverimo da kvalitetne usluge ne moraju biti skupe.

Pored prevoza, nudimo Vam još usluga:

 • Pakovanje svih vrsta predmeta, nameštaja i kofera tako da ih sačuvate od oštećenja i gubitaka;
 • Priprema dokumentacije za prevoz nameštaja i kućnih aparata preko granice;
 • Organizacija selidbe stanova i kuća profesionalno, brzo i efikasno tako da imate vremena da se posvetite pripremama za život u inostranstvu;
 • Ukoliko ste se odlučili da preselite kompaniju preko granice mi smo spremni da Vam pomognemo u organizaciji selidbe firmi;
 • Povoljne cene i odabir najpovoljnije usluge koje odgovaraju Vama i Vašim zahtevima.

Potražite najbrže i najjednostavnije rešenje

Ukoliko se plašite da će transport Vaših stvari za inostranstvo biti težak i trajati dugo, onda je najbolje da angažujete stručnjake. Profesionalci imaju mnogo iskustva i dugačku listu usluga koje znatno skraćuju vreme pripreme i olakšavaju samu selidbu. Sa nama proces pakovanja i zaštite stvari ne mora trajati beskonačno dugo. Izaberite najpovoljniji paket usluga i angažujte profesionalnu kompaniju pd poverenja.

Za mnoge klijente je pitanje demontaže i kasnije montaže nameštaja veoma važno. Ukoliko se selite u inostranstvo, onda imate potrebu da svoje stvari prenesete bezbedno. Proverite zašto su naši radnici eksperti za kamionski prevoz inostranstvo. Dugogodišnje iskustvo, kao i adekvatna oprema pomažu Vam da svoj nameštaj preselite u inostranstvo na najjednostavniji način.

Beli kamion

Za međunarodni prevoz kamionom neophodno je pravilno spakovati kutije

Lista zadovoljnih klijenata garancija je našeg kvaliteta

Ako se pripremate za dugo putovanje ili selidbu u daleku zemlju, onda Vam nije svejedno kakvu ćete kompaniju angažovati. Važno je da možete da se oslonite na profesionalce koji će u svakom trenutku moći da Vam pruže pomoć i savet. Još je važnije da sarađujete sa kompanijom koja ima iskustva u organizaciji baš ovakvih selidbi. Lista zadovoljnih klijenata najbolja je garancija kvaliteta.

Proverite zašto nam naši klijenti veruju

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u organizovanju svih vrsta selidbi, možemo vam pomoći bez obzira kakav zahtev imate. Međunarodne selidbe su posebno kompleksne i zahtevaju dugu i marljivu pripremu. Iako je za većinu ljudi pakovanje najteže, za nas ono je samo tek jedan deo posla. Budući da poznajemo ovu oblast jsko dobro, spremni smo da Vam damo savet šta je još potrebno pripremiti ako želite uspešnu selidbu i transport.  Veoma je važno pripremiti dokumentaciju, potrebne papire o vlasništvu, koje klijenti moraju imati pored pasoša i vize. Takođe preduzimamo sve potrebne korake za najjednostavniju zaštitu stvari od lomova i ogrebotina.

Pored internacionalnih selidbi, naša kompanija uspešno organizuje i selidbe u Srbiji. Naši klijenti mogu u svakom trenutku pitati sve što ih zanima ili imaju oko čega imaju dilema. Mi znamo da nije lako prepustiti sve nepoznatim ljudima posebno kada treba staviti sve što imate u jedan kamion i otići na novu adresu. Zato ćemo učiniti sve da naše klijente zaštitimo i ponudimo ono što je najbolje rešenje za njih. Ne oklevajte da nas pozovete već danas da zakažete svoj termin.

Kako Vam još možemo pomoći?

Kada se spremamo za put u inostranstvo ne bismo želeli da odlažemo ili produžavamo čekanje na početak selidbe. Sa nama samo nekoliko koraka deli Vas od sigurne i bezbedne selidbe. Verujemo da je Vaša selidba možda i najvažniji proces sa kojim se suočavate i uradićemo sve što možemo da Vam pomognemo u tom trenutku. Ukoliko se dogodi da se selidba ipak iz nekog razloga odloži, nudimo mogućnost iznajmljivanja skladišta gde ćete moći da odložite svoje stvari privremeno dok se ne steknu uslovi za transport.

Prevoz kamionom u inostranstvo moguće je koristiti i za potrebe selidbe firmi gde je neophodno spakovati kancelarijski inventar i pomoćne mašine i transportovati ih brzo i bez nepotrebnih vraćanja. U tom slučaju kamionski prevoz je najpovoljnije rešenje koje pruža sigurnost ali i dovoljno komfora za sve što želite da ponesete sa sobom. Sa nama Vaš posao ne mora da stane. Mi poštujemo Vaše vreme i klijente.

globus

Gde god da je Vaša nova adresa, tu smo da pomognemo

Međunarodni prevoz kamionom nikad nije bio lakši

Zahvaljujući iskustvu koje imamo, možemo vam preporučiti najbolje načine da organizujete vašu selidbu tako da sve što želite možete poneti sa sobom. Prepustite se profesionalcima sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem u transportu svih vrsta predmeta i nameštaja. Međunarodni prevoz kamionom više je od običnog transporta sa jednog na drugo mesto. Potrebno je preneti u drugu državu celo jedno pokućstvo ili kancelariju. Nama je važno da Vam ovaj proces učinimo što lakšim i povoljnijim. Ne ustručavajte se da nas pitate sve što vas zanima o Vašoj budućoj selidbi, naročito kako da je pojednostavimo i učinimo bržom. Zakažite sastanak sa našim profesionalcima i dozvolite im da naprave besplatnu procenu Vaše selidbe.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   0/5 (0 Reviews)