Ikea Dostava

Naša agencija vrši dostavu Ikea nameštaja  na nivou cele Srbije,  dodatno radimo montažu i odnošenje starog nameštaja.

Bilo da uređujete svoj životni prostor, menjate raspored nameštaja u prostorijama doma, selite se u drugi stan ili kuću vrlo verovatno ćete imati potrebu za kupovinom novih komada nameštaja.

Međutim, isporuka i sklapanje novog nameštaja za mnoge može predstavljati priličan izazov. Srećom, agencija za selidbe Moja Selidba kreirala je uslugu ,,dostava Ikea“ uz pomoć koje ćete se rešiti svih muka prilikom isporuke, sklapanja i montiranja nameštaja kupljenog u Ikea radnjama ili online prodavnici. Bilo da Vam je potrebna pomoć samo tokom sklapanja i montiranja nameštaja ili želite ceo paket usluge dostave iz Ikee, kontaktirajte nas još danas. Ovakva usluga se može doživeti kao jedna manja selidba u Beogradu, praktično transport, montaža i prenos nameštaja su sve ono što krasi jednu klasičnu selidbu.


Takođe, nudimo Vam usluge profesionalne asistencije i ukoliko su komadi Vašeg nameštaja kupljeni u drugim salonima i prodavnicama nameštaja. Ne oklevajte i pozovite nas za sve detalje o uslugama!

Ikea dostava za brzu isporuku i montažu nameštaja u Vaš dom.

Uz uslugu Ikea dostava, uredićete svoj dom brzo i lako.

Uredite dom bez muke i čekanja uz pomoć usluge – dostava Ikea

Ponekad jedna nova fotelja u kombinaciji sa novim tepihom, vazom i još ponekim dekorativnim detaljem može da potpuno promeni izgled Vaše prostorije. Svi smo svedoci jačine energije koju dobijemo nakon ulaska u lepo nameštenu i dekorisanu prostoriju.

Sumoran prostor u kom dominiraju tamne boje večito vapi za osveženjem. Nažalost, nemate dovoljno veliki automobil da preuzmete željeni nameštaj. Pritom, niste u prilici da izdvojite ceo dan da biste bili na adresi i sačekali željenu isporuku.


Zašto da Vas dugotrajno čekanje na isporuku nove fotelje, police, stola ili ogledala spreči da u svoj prostor unesete vedrinu? Uz kombi prevoz koji nudimo, Vaš novi nameštaj će biti preuzet sa prodajnog mesta robne kuće i naša Ikea dostava obavljena u rekordnom roku. Izaberite opciju ličnog preuzimanja koje ćemo mi rado obaviti umesto Vas!

Na ovaj način željene stvari brzo i sigurno stižu do praga Vašeg doma. Uz uslugu Ikea dostava Srbija zaobilazite čekanje na isporuku i stvari preuzimate u svoje ruke. Pokrivamo teritoriju čitave Srbije i najbržim rutama stižemo do Vas.

Uređenje Vašeg doma može pa počne brže nego što ste mislili. Na Vama je da idaberete komade nameštaja i dekoraciju po svom ukusu, a naše je da ih bezbedno dopremimo do Vašeg doma.

Imamo rešenje za sve vrste nameštaja

Bilo da je za komforan i bezbedan prevoz Vašeg nameštaja dovoljno kombi vozilo ili je potreban kamion za selidbu, budite slobodni da nas pozovete. Naša usluga Ikea dostava Beograd kreirana je upravo radi Vas i Vaše ugodnije kupovine.

Ovu uslugu vršimo na teritoriji celog glavnog grada i maksimalno smanjujemo interval čekanja koji pri isporuci želite zaobići. Iako smo kompanija koja se dugo i uspešno bavi kompletnim selidbama, znamo koliko Vam stresa može stvoriti proces isporuke i montiranja nameštaja. Kao tim sa iskustvom, smatramo da ovaj proces može biti brz, lak i efikasan.

Zato Vam i nudimo pomoć naših veštih članova tima i prilikom dostave i montaže. Iako saobarćajne gužve u Beogradu znaju biti veliki stres, oslanjamo se na iskustvo i trudimo da to ne usporava ostvarenje Vaših ciljeva. Uvek smo tu za Vas, od velikih međunarodnih selidbi preko usluga selidbe u Srbiji ali i kada su u pitanju dodatne usluge i servisi.

IKEA isporuka na kućnu adresu

Čekanje na isporuku nameštaja iz robne kuće IKEA  deo je standardne procedure. Da bi ste dobili uredno spakovan proizvod koji poručite, biće potrebno da on bude donet iz magacina ili skladišta sa zalihama.

Nažalost, ponekad sklapanje i montiranje nameštaja zna biti zahtevno. Faktor koji utiče na to je obično vreme koje montaža iziskuje. Takođe, ukoliko Vam nedostaje alat i stručnost za sklapanje i montažu, možda ćete nerado odustati od kupovine. Ali uz našu Ikea dostavu ne morate odustajati od svojih želja!

Uređenje enterijera

IKEA isporuka montaža i sklapanje nameštaja

Kada je u pitanju nameštaj poznatog brenda Ikea, vreme čekanja na odabrane proizvode biva svedeno na minimum. Prilikom same porudžbine birate da li ćete po svoje proizvode doći lično, ili prihvatiti neku od opcija isporuke. Ono što je važno da znate je da smo voljni da Vam se nađemo i olakšamo kupovinu, isporuku i montažu maksimalno.

Evo usluga koje su Vam na raspolaganju kada je u pitanju Ikea isporuka robe na kućnu adresu:

 • Ikea dostava- usluga prevoza poručenih proizvoda na teritoriji Beograda kao i cele Srbije bez obzira na njihove gabarite + usluga montaže;
 • Ikea dostava- prevoz Vaših poručenih proizvoda i isporuka na kućnu adresu bez sklapanja i montaže;
 • Zasebno sklapanje i montaža nameštaja  nakon što se nameštaj nađe na Vašoj adresi.

Uređivanje doma ili kancelarije lakše je uz nas

Uređivanje doma kao jedan od zadataka koje planirate prilikom selidbe stana ili kuće ne mora biti stresno. Kada sve potrebno stigne glatko do Vas, uživaćete u uređivanju. Iako Vas mnoštvo zadataka može iscrpeti, mi smo tu da Vas na proveren i efikasan način sprovedemo kroz ceo proces.

Od pakovanja predmeta iz domaćinstva za selidbu, selidbe bele tehnike pa sve do usluge Ikea dostava Beograd, mi ćemo se pobrinuti za svaki detalj. Iako želite da sve zadatke obavite za samo jedan vikend, nema potrebe za brigom i žurbom.

Na Vama je samo da nam predočite svoje planove, potrebe i vremenski okvir željenih usluga. Uz naše znanje, iskustvo i potrebnu opremu, Vaš dom će brzo zasijati idealno uređen.

Uređenje trpezarije

Novi nameštaj će Vasem domu dati potpuno novu dimenziju.

Ikea dostava i montaža novog kancelarijskog nameštaja najmanji je problem za nas. Uz našu pouzdanu uslugu slobodni ste da ubrzo nastavite rad. Selidbe specijalnih tereta iz magacina Vaše firme ali i odnošenje starog nameštaja iz Vaših poslovnih prostorija ili magacina su takođe neke od usluga koje nudimo. Ukoliko imate bilo kakve potrebe da odložite deo nameštaja ili robe u skladište, samo nam dajte do znanja. Pokrivamo sve Vaše potrebe po izuzetno povoljnim cenama.

Unesite nove boje u svoj dom bez zadrške

Kada se odlučite za renoviranje, preuređenje ili osveženje svog prostora novim nameštajem, računajte na uslugu Ikea dostava.

Bilo da su u pitanju teški, glomazni ili osetljivi komadi nameštaja mi znamo kako da Vam ih bez muke isporučimo. Ne morate odustati od poručivanja željenog regala ili polica jer nemate alat ili vreme potrebno za sklapanje i montažu.

Profesionalci iz agencije Moja Selidba sa sobom nose sve što je potrebno da kvalitetno i efikasno obave ovaj zadatak umesto Vas. Bićemo Vam oslonac u planu koji ste zamislili.  Vaša roba kupljena u IKEA robnij kući biće dostavljena u najrraćem mogućem roku. Ubrzo ćete uživati u novoj dimenziji svog doma. Ne čekajte više i pozovite nas već danas!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)