Međugradski prevoz kamionom

Prevoz svih vrsta robe po celoj Srbiji sa najboljim kamionima.

Svaka selidba predstavlja ozbiljan proces u kom Vam je svaka pomoć dobrodošla.  Za koju god vrstu selidbe se odlučili, Moja Selidba je tu za Vas. Bilo da se selite iz grada u grad ili pak u drugu državu. Kada su u pitanju selidbe iz grada u grad, međugradski prevoz kamionom je ono što Vam je potrebno. Tu smo da Vam pomognemo oko transporta, pakovanja, ali i oko utovara i istovara Vaših stvari. Budite sigurni da će Vaše stvari biti očuvane i da će na vreme stići na Vašu novu adresu.  Naš tim profesionalaca pobrinuće se da sve preselite sigurno i bez stresa. Pozovite nas još danas i uživajte u selidbi bez stresa!Tri bela kamiona na putu

Međugradski transport kamionom je pravo rešenje za Vas!

Uz adekvatnu pomoć, Vaša selidba će biti jednostavna i bez stresa

Svima nam je jasno, koliko obaveza i poteškoća donosi selidba. Od pakovanja i transporta robe, skladištenja stvari, finansijskih troškova do promena dosadašnjeg mesta prebivališta. Stoga, zašto ne biste prepustili deo obaveza kompaniji poput nas. Godinama unazad uspešno  vršimo usluge selidbe a između ostalog i međugradski prevoz kamionom. Na taj način, moći ćete da se fokusirate na neke druge aspekte selidbe.

Selidba često podrazumeva rastanak od bližnjih. Bilo bi dobro da umesto da pakujete stvari, provedete poslednje dane u tom gradu sa Vama dragim osobama. Takođe, ne zaboravite da preseljenje u drugi grad sa sobom nosi gomilu administrativnih promena. Čeka Vas promena adrese, prenos zdravstvenih kartona, ispis i upis dece u školu/ vrtić. Takođe, kada se uselite u nov dom, zašto biste vreme trošili na raspakivanje i utovar robe. Za to vreme možete da upoznate nove komšije, prošetate krajem, pronađete teretanu ili frizera. Upoznajte novi grad dok mi obavljamo posao umesto Vas.

Moja Selidba je pravi izbor za Vas. Od samog početka, naš zadatak je da Vi dobijete profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Naša vizija utemeljena je na uzajamnom poštovanju, razumevanju i uspešnoj saradnji sa Vama. Trudimo se da uvek budemo u samom vrhu poslovanja. Stalno napredujemo i modernizujemo se. Najvažniji aspekt našeg posla ste upravo Vi. Naš tim ozbiljno shvata Vašu selidbu i ne odnosi se prema njoj kao prema pukom prenošenju Vaših stvari. Naša najveća nagrada je zadovoljan klijent koji nam se stalno vraća.

Muškarac i žena se zadovoljno rukuju

Vaše zadovoljstvo je naš imperativ!

Šta Vam donosi saradnja sa nama?

Nezavisno od toga kako i gde se selite naša ekipa je spremna na svaki izazov. Da li Vam je potreban međugradski prevoz kamionom ili selite manju količinu stvari pa je dovoljan kombi, mi smo tu. Naš tim stručnjaka je tu da Vas posavetuje i sve vaše ideje i predloge sprovede u delo. U našoj ponudi možete naći različite vrste selidbi i drugih adekvatnih usluga:

 

Prednosti međugradskog kamionskog prevoza

Ukoliko se selite iz grada u grad, međugradski prevoz kamionom je najbolja solucija za vas. Zašto biste se vraćali više puta automobilom i bespotrebno trošili gorivo i vreme. Sigurno ćete pomisliti da pozovete prijatelje u pomoć. Oni će sigurno biti radi da Vam pomognu, ali pitanje je koliko će selidba na taj način biti uspešna. Jedan veći i prostran kamion koji Vam mi možemo obezbediti biće dovoljan da u njega spakujemo sve što ste zamislili.  Na taj način Vaše stvari će biti bezbedno i brzo dostavljene na Vašu novu adresu.

Ukoliko imate nameštaj ili stvari koje spadaju u kategoriju većih, težih ili kabastih, nemojte da Vam to zadaje glavobolju. Ako postoji potreba, naš tim će takav nameštaj demontirati, spakovati i bezbedno utovariti u kamion. Za ovaj vid usluge nudimo Vam specijalna vozila sa zaštitom, kao i profesionalne i pouzdane vozače. Posebni materijali za pakovanje ali i sam način pakovanja obezbediće Vam sigurnost. Vaši antikviteti, skulpture, muzički instrumenti i slike biće u potpunosti sigurni i očuvani.

Uštedite vreme i smanjite stres

Prilikom selidbe svaki momenat Vam može biti od velikog značaja. Angažovanjem naše kompanije, koji će se uvek brzo i rado odazvati, možete osigurati sebi dodatno vreme. Čitav proces od pakovanja u kutije, njihovog obeležavanja i samog utovara vršimo po usklađenom šablonu. To se do sada pokazao kao najbitniji faktor za uštedu vremena. Takođe, nemojte zaboraviti da se uvek trudimo da međugradski prevoz kamionom vršimo što bezbednijim i što kraćim rutama putovanja.

Prevoz kamionom u drugi grad, naročito je pogodan za Vas ukoliko selite većinu nameštaja, uključujući krevete, stolove, stolice ili plakare. Takođe ukoliko selite svoju firmu, mi smo tu da obezbedimo da sve prođe glatko. Vaše mašine, aparati, registratori i dokumenti, biće najpre uredno sortirani i obeleženi. Zatim ćemo ih sigurno utovariti u naš kamion i na kraju bezbedno dostaviti na novu lokaciju. Nećemo dopustiti da se stres i nervoza umešaju u Vašu selidbu.

Porodica okružena kutijama za pakovanje

Uživajte u svakom momentu selidbe

Moja Selidba je tu za sva Vaša pitanja

Znamo da je proces selidbe konfuzan i da sigurno imate neke nedoumice. Moja selidba i u tom slučaju ima rešenje za Vas. Jednostavnim popunjavanjem formulara ili pozivanjem možete zakazati besplatnu procenu selidbe. Naše stručno lice će dolaskom na Vašu adresu uz sve ostale potrebne informacije dati približnu procenu. Na veoma transparentan način daće Vam okvirnu cenu kao i odgovore na sva Vaša pitanja. Ovaj vid procene je svakako važan korak u početku Vaše selidbe, no ne podrazumeva automatsko prihvatanje naše ponude.

Sada kada smo Vam na dohvat ruke, vreme je da uživate u svakom momentu selidbe. Ukoliko se selite iz nekih od naših najvećih gradova, vreme je da nas kontaktirate!

Pouzdana kompanija – pouzdana selidba

Moja Selidba uvek daje sve od sebe da svi Vaši zahtevi budu ispunjeni. Zadovoljan klijent je naš imperativ. Uz nas, međugradski prevoz kamionom nikada nije bio lakši i dostupniji. Istina je da mi najviše uradimo selidbi u Beogradu, ali nismo ništa manje specijalizovani za međugradske selidbe. Naša dobra organizacija, ljubazni radnici, i dugogodišnje iskustvo biće Vam najbolji saradnik u velikom koraku kao što je selidba. Ne oklevajte da sav stres i teret selidbe prepustite nama. Svaki zadatak shvatamo vrlo ozbiljno i svakom klijentu prilazimo sa posebnom pažnjom. Imamo razumevanja za vašu situaciju i tu smo da zajedno prebrodimo sve što selidba donosi. Ukoliko tražite pouzdanu kompaniju mi smo pravi izbor za Vas. Nećemo Vas izneveriti a pružićemo Vam ugodno iskustvo selidbe. Naše radno vreme je 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Pozovite nas!

 

Besplatna procena selidbe

    Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

    Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

    Kontaktirajte nas

      0/5 (0 Reviews)