Selidbe Rakovica

Iza nas je velika baza zadovoljnih klijenata na teritoriji opštine Rakovica. Uvek rado angažovani i rado se odazivamo za nove i stare klijente u Rakovici.

Kada dođe do odluke o selidbi u Rakovicu, pored radosti i ushićenja brinu Vas mnogi delovi predstojećeg selidbenog procesa. Srećom, postoje pouzdane agencije koje mogu rešiti sve Vaše brige oko selidbe.


Ako ste se i Vi odlučili na korak selidbe na teritoriji opštine Rakovica, biće Vam potrebna pomoć agencije Moja Selidba sa bogatim iskustvom kada su u pitanju selidbe u Beograd. Bilo da se prvi put selite u Rakovicu sa drugog kraja grada, prelazite iz jednog dela Rakovice u drugi ili se selite iz Rakovice, računajte na naše usluge efikasne i jeftine selidbe u svim pravcima.

Odlično poznajemo svaki deo ove opštine i tu smo da Vam pružimo izvanredne usluge selidbe Rakovica. Pozovite nas već danas i speremimo se zajedno za Vašu selidbu!

Nasmejana žena

Neka i Vaša selidba bude laka i ugodna.

Brojni razlozi selidbe Rakovica

Ukoliko ste imali priliku da se nađete u Rakovici, niste mogli a da ne primetite prirodna bogatstva kojima ova beogradska opština obiluje. Rakovica se nalazi u donjem toku Topčiderske reke. Obiljem zelenila, prirodnih lepota i kulturno istorijskih spomenika, opština Rakovica zavređuje epitet jedne od najlepših opština glavnog grada Srbije.

Upravo su Topčiderska reka, Topčiderska šuma, Košutnjak, Miljakovačka šuma i jezero Pariguz razlozi zbog kojih veliki broj stanovnika hrli na teritoriju ove opštine. Kada znate da Vas selidba može dovesti do mirnijeg života i blizine prirodi, a da pritom ipak ostajete jako blizu centu grada, Vaša odluka postaje konačna. Svojim specifičnim prostornim i geografskim položajem Rakovica omogućava da do centra grada stignete brzo i lako.

Pored brojnih prirodnih lepota, opština Rakovica svojim stanovnicima pruža sve što je potrebno za ugodan život bez nužnog odlaska u centar grada. Brojni objekti trgovinskih lanaca, škole, vrtići, igraonice, zdravstvene ustanove, spotski objekti i teretane u Rakovici pružaju stanovincima mogućnosti za ugodan život.

Ukoliko opština Rakovica po svim parametrima koji su Vam u ovom trenutku bitni odgovara Vama i Vašoj porodici, uslediće priprema za selidbu. Čak i ukoliko ste odlučili da jedan deo svoje firme ili čitavu firmu preselite u Rakovicu, potrebno je sve u napred isplanirati.

U trenutku odluke znajte da možete računati na uigran tim agencije Moja selidba, kako za selidbe kuća ili stanova, tako i za selidbe firmi. Budući da su iza nas brojne uspešno realizovane selidbe u Beogradu, smatrajte da i Rakovicu poznajemo kao svoj džep.

Pripreme realizacije selidbe Rakovica mogu da počnu

Ono što sledi nakon što se odlučite da nama ukažete svoje poverenje su pripreme za Vašu selidbu. Bez obzira da li se radi o selidbama stanova, velikih kuća, poslovnih ili magacinskih prostora, mi imamo potrebne kapacitete za realizaciju selidbe. Nakon što nas pozovete  i kažete nam osnovne detalje svoje selidbe, započinjemo proces selidbe.

U kratkom vremenskom periodu očekujte dolazak našeg stručnog lica na Vašu adresu. Nakon izvršene besplatne procene selidbe, i mi ali i Vi ćete imati mnogo jasniju sliku o predstojećoj selidbi. Ne samo u finansijskom smislu nego i oraganizaciono, bićete upoznati sa mnogim aspektima selidbe koji nas zajedno čekaju.

Blizina Avali nakon selidbe Rakovica

Pripreme pre selidbe Rakovica su rasterećene kad sarađujete sa nama.

Zašto smo baš mi Vaš mudar izbor

Ono što je za Vas najbitnije su benefiti selidbe sa nama. Pre svega, znajte da kada se odlučite za selidbe Rakovica sa nama, ušteda vremena je zagarantovana. Umesto da se sami danima mučite i destetinama puta prevozite svoje stvari sa jedne adrese na drugu, naš stučni tim pružiće Vam pravo rešenje.

Budući da ovaj posao radimo svakodnevno i kvalitetno, planiranje selidbe Rakovica za nas ne predstavlja ni najmanji problem. Pored toga što imamo pouzdane metode pravljenja plana Vaše selidbe, uradićemo to jako brzo.

Znajte, mi se ne vodimo samo količinom stvari koje želite da preselite u toku selidbe Rakovica. U naše razmatrenje ulaze brojni drugi faktori. Njihovom analizom sprečavamo sve nepredviđene okolnosti. Takođe, na ovaj način nosimo se sa najtežim aspektima selidbe.

Poznato Vam je da je ova opština brdovita i ispresecana užim i širim ulicama što predstavlja izazov za brojne vozače. Asvaltirane i neasvaltirane, strme i uske ulice Rakovice često su otežavajući element selidbe, posebno ukoliko ovaj kraj ne poznajete.

Srećom, nama su godine iskustva na selidbama u Rakovici dale priliku da se izveštimo na ovakvom terenu. Zato je dobro da nama prepustite izbor adekvatnog vozila za prevoz Vaših stvari.

Naš logistički tim proceniće mogućnost korišćenja kombi ili kamionskog prevoza u zavisnosti od adrese i pristupa stambenom ili poslovnom objektu. U zavisnosti od toga da li se vrši selidba bele tehnike, selidba nameštaja, selidbe specijalnih tereta ili antikviteta, koristimo kombi prevoz ili kamion za selidbu. Ne morate brinuti o najbezbednijim načinima selidbe.

To možete poveriti našem timu. Odlično poznajemo sve deonice ukoliko se iz drugog grada selite u Rakovicu. Uvek smo upućeni u stanje na putevima i zato nemajte brige. Iz iskustva, za Vas biramo najbolja i najpovoljnija rešenja. Uvek su nam Vaše potrebe i zadovoljstvo u fokusu.

Prepustite nam kompletan proces selidbe

Pored adekvatnog izbora vozila za prevoz Vaših stvari, nudimo Vam i širok spektar usluga selidbe. Znamo da selidba za Vas ne predstavlja smo prevoz stvari sa jedne adrese na drugu. Za sve Vaše stvari neophodno je pakovanje za selidbu tako da neoštećene stignu do novog odredišta. Ukoliko nemate vremena da se posvetite ovom zadatku, tu smo mi.

Zašto da strahujete o bezbednosti svojih dragocenosti kada se možete osloniti na nas. Takođe, sigurno postoje zadaci u trenutnom domu koje je potrebno uraditi pre dana selidbe. I prilikom ovakvih zadataka nudimo Vam sledeće usluge:

 • montaža i demotaža svih komada Vašeg nameštaja;
 • odnošenje starog nameštaja koji ne planirate dalje upotrebljavati;
 • čišćenje podruma, tavana ili garaža;
 • odvoz starih, neupotrebljivih stvari na ovlašćene deponije;
 • kompletna podrška prilikom pripreme za trajno ili privremeno napuštanje trenutne adrese.

Ne dozvolite da Vas bilo koji zadatak selidbe učini zabrinutim. Sa nama sve aktivnosti selidbe obavljate brzo, efikasno i lako. Na sve naše usluge dajemo garanciju kvaliteta i profesionalnosti.

Unutrašnjost novog doma

Ubržo ćete uživati u komforu novog doma.

Neka selidba bude prijatno iskustvo

Ukoliko život na teritoriji Rakovice više ne zadovoljava Vaše afinitete i oldučite se za selidbu iz Rakovice, računajte na naše usluge. Ako ste pak među onim koji željno čekaju da se nastane u predivnim kućama ili zgradama okuženim drvoredima ili šumom, takođe smo tu.

Uz agenciju Moja Selidba nema prepreka na putu Vaše selidbe Rakovica. Odaberite pouzadan, ugiran i profesionalan tim i postanite i Vi naš zadovoljni klijent. Pozovite nas već danas!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)