Prevoz Kućnih Ljubimaca

Naša agencija vrši specijalan prevoz Vaših ljubimaca uz najsigurnije uslove.

Postoji prilično duga lista razloga zbog koji selidba može biti komplikovana. Upravo zbog toga postoje stručnjaci koji se selidbama bave profesionalno. Naša agencija za selidbe Moja Selidba razvila je široku paletu usluga osmišljenih da Vam proces preseljenja učini što komfornijim. Ne samo da smo dostupni kada Vam je potrebna kompletna usluga selidbe sa jedne na drugu adresu nego Vam i nudimo sve naše servise čak i zasebno. Budući da mnogi od vas strepe kada je potrebno preseliti kućnog ljubimca, videli smo da postoji potreba za pružanjem izuzetno vazne usluge kao što je prevoz kućnih ljubimaca. Naš tim ima sve potrebno kako bi preseljenje Vašeg ljubimca proteklo na što bezbolniji način. Zato nas pozovite i olakšajte selidbu svog kućnog ljubimca.Priprema za prevoz kućnih ljubimaca

Obezbedite svom ljubimcu najbolje uz naš prevoz kućnih ljubimaca.

Naš prevoz kućnih ljubimaca je najbolji način da se Vaši ljubimci nađu na novoj adresi

Vrlo dobro znamo koliko brige, napetosti i stresa donosi proces selidbe. Pre nego započnemo pripreme same realizacije selidbe uvek smo u strahu da li će se svi naši planovi ostvariti. Uvek se nadamo da će sve poteći kako bi trebalo, ali nas činjenice da do komplikacija može doći brinu i plaše. Srećom, postoji idealan način da se rešimo briga i straha i proces selidbe preuzmeno u svoje ruke.

Ukoliko nemate doboljno znanja, iskustva niti vremena da se temeljno bavite organizacijom i realizacijom procesa koji čine selidbu, unajmite stručnu pomoć. Naša agencija Moja Selidba iza sebe ima dug radni staž u ovoj oblasti i pravi je izbor za realizaciju Vašeg preseljenja. Mi vrlo dobro znamo da i Vaši pas ili mačka možda već naslućuju da se sprema nešto krupno. Brinete se i za svog zeca, hrčka ili morsko prase. Hvata vas panika već i na pomisao da bi trebalo preseliti akvarijum sa ribicama, kornjaču. Bitno je da znate- mesta za brigu nema jer deo selidbe Beograd ali i selidbe na teritoriji Srbije je i prevoz kućnih ljubimaca. Sve i da imate nešto egzotičnije ljubimce, mi Vam nudimo efikasan i bezbedan prevoz za njih. Naravno da želite da svom kućnom ljubimcu obezbedite što bezbolniji put do novog doma. Uz naše eksperte za selidbe to ne predstavčja ni najmanji problem.

Omogućite svom ljubimcu što bezbolniju selidbu uz naš prevoz kućnih ljubimaca

Već odavno se vodimo verovanjem da je kućni ljubimac na neki način član porodice. Brojne selidbe koje smo izvršili dokazale su nam da je to u najvećem broju slučajeva tačno. U porodicama sa decom kućni ljubimci imaju izuzetnu ulogu. Poslednja stvar koju želite je da Vaš ljubimac loše podnese transport i da deca pate dodatno. Baš iz tog razloga smo odlučili da u širok spektar svojih usluga uvrstimo i prevoz kućnih ljubimaca koristeći kapacitete koje ima naš kombi prevoz. Takođe, i za slučaj da se radi o velikoj selidbi za koju obično koristimo kamion za selidbu, naći će se mesto i za Vašeg malog četvoronogog, krznenog prijatelja. Bilo da će zbog potrebe celokupne selidbe Vaš ljubimac biti smešten u kombi ili kamion prevoz, nemajte brige o njegovoj sigurnosti.

Mačka u novoj kući

Neka vaši ljubimci bezbedno stignu u novi dom.

Mi ćemo se potruditi da oni ljubimci koji teže podnose prevoz to prebrode na što manje stresan način. Naši vedri i dobro obučeni članovi tima će se pobrinuti da Vašem ljubimcu put do novog doma ne bude traumatičan i da stigne bezbedno. Na osnovu iskustva koje smo stekli, vrlo dobro znamo koliko je važno pripremiti ljubimca pred put i odrediti adekvatan način transporta. Garantujemo da će Vaš pas ili mačka vrlo brzo nastaviti svoju igru na novoj adresi.

Oslonite se na najbolje usluge u zemlji

Baš zbog toga što Vam kućni ljubimci tako mnogo znače, ova usluga Vam je dostupna i u okviru preseljenja ali i mimo njega. Ukoliko ste se već preselili a svog ljubimca ostavili kod rodbine ili prijatelja na staroj adresi, sada možete da ispravite svoju odluku. Kao registrovani prevoznik, omogućujemo Vam prevoz kućnih ljubimaca sve i da pored toga nemate ništa drugo za transport. Zašto da tugujete bez svog razigranog četvoronogog prijatelja, kada postoji način da on bezbedno stigne do Vas. Ovo važi i za odluku koju donosite pre dana preseljelja. Ne, to što imate ljubimca i spremate se za selidbu u bilo koji od gradova u Srbiji ne znači da Vaš ljubimac ne moze poći sa Vama. Naprotiv, mi Vas uvek ohrabrujemo da svoje ljubimce zadržite i pomažemo Vam da i oni lako podesu selidbu.

Zaboravite na poklanjanje papagaja, kornjače, psa, mačke ili bilo kog drugog ljubimca komšijama ili rodbini. Uz najbolju agenciju u zemlji Vaši dragi ljubimci imaju priliku da ostanu sa Vama. Prevoz kućnih ljubimaca jedna je od usluga koja čini selibu kompletnom. Nju možete kombinovati u paketima sa našim ostalim uslugama kao što su:

Nama je zaista stalo do Vaših ljubimaca

Kada pozovete naše stučnjake za selidbu i kažete im koliko se plašite za svoje ljubimce, postoji rešenje. Mi ćemo Vam objasniti da za to nema razloga. Zato nam predočite sve detalje kako bismo bili spremni da ovo izvedemo besprekorno. Znajte da igramo u istom timu. Budući da nam je Vaše zadovoljstvo glavni cilj, daćemo sve od sebe da ono bude kompletno. Zato ćemo Vas podsetiti da pre transporta pripremite omiljenu igračku ili ćebe svog kućnog ljubimca, kao i omiljenu hranu čak i ako se radi o kraćim relacijama. Daćemo svoj maksimum da u toku prevoza Vašem kućnom ljubimcu apsolutno ništa ne zafali.

Mačići se igraju

Znamo koliko Vam znače Vaši razigrani ljubimci.

Pozovite nas i Vaš ljubimac ostaje uz Vas i nakon selidbe

Vaš ljubimac zaslužuje tretman i prevoz u najhumanijim mogućim uslovima uz sve mere predostrožnosti. Mi Vam ovakvu uslugu nudimo po pristupacnim cenama, 365 dana u godini. Ne planirajte, ako ne želite, život nakon selidbe bez svog kućnog ljubimca. Mi Vam nudimo izuzetno bezbedan, efikasan i brz prevoz kućnih ljubimaca kao bezbolno rešenje za njihov transport. Zato nam ukažite poverenje tokom selidbe i van nje i ljubimac će Vam ostati bezbedan. Eksperti iz tima Moja Selidba čekaju na Vas. Pozovite nas do kraja dana!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)