Kamion za selidbe

Naša agencija pored kombija u svom savremenom voznom parku ima u ponudi i još dva kamiona. Jedan sa fiksnim stranama i jedan sa ceradom radi lakšeg utovara.

Ukoliko ste vremenski ograničeni ili imate zaista mnogo stvari koje želite da spakujete i ponesete sa sobom, angažovanje profesionalne pomoći je mudar izbor za koji bi trebalo da se odlučite. Moja Selidba je agencija koja Vam može pružiti potpunu podršku pri preseljenju doma, počev od samog planiranja Vaše selidbe. U skladu sa količinom i vrstom stvari koje imate, vršimo selidbe kamionom ali i manjim vozilima poput kombija. Na samo jedan poziv smo od Vas, zato se ne dvoumite mnogo. Nebitno da li su u pitanju selidbe Beograd ili međugradske selidbe, pozovite nas i vrlo rado ćemo se odazvati i pretvoriti Vašu selidbu u prijatan, brz i efikasan proces.Moja Selidba - Selidbe Beograd - Skladištenje stvari, robe i nameštaja

Bićemo Vam puna podrška tokom selidbe kamionom.

Selidbe kamionom su naša specijalnost

Kada samo pomislite na selidbu svih stvari koje čine Vaše domaćinstvo, zabrinutost se čini nepremostiva. Srećom, naše kombi selidbe kao i selidbe kamionom odagnaće svaku zabrinutost koja Vas muči. Prevoz Vaših ličnih stvari ali i robe uz pomoć adekvatnog vozila jedan je od koraka koji sigurno vode ka uspešnom okončanju kompletnog procesa. Budući da posedujemo različite tipove vozila koja su namenjena za prevoz stvari u okviru selidbe ali i zasebno od nje, zaboravite na brige koje potraga za vozilima za selidbu nosi. Mi imamo ne samo odgovarajuća vozila nego i dobru volju i iskrene namere da Vas na efikasan i profesionalan način preselimo do novog doma za tili čas.

Izbor adekvatnog vozila za vašu selidbu

Ukoliko se selite iz kuće ili većeg stana, kamion za selidbu će biti adekvatnije rešenje u odnosu na kombi prevoz. Jedan od najčešćih razloga zbog kojih brinete kada je potrebno iznajmiti kamion za selidbe Beograd je veličina tovarnog prostora kamiona. Zato Vas podsećamo da brigu o takvim detaljima prepustite nama. Ma koliko predmeta, nameštaja i spakovanih kutija da imate, nemajte briga što se njihovog bezbednog transporta tiče. Mi taj deo Vaše selidbe ponosno preuzimamo na sebe. Posedujemo vozila za velike i male selidbe, kao i adekvatan materijal za bezbedno pakovanje vaših stvari.

Kombi selidbe Beograd

Kada sa nama sarađujete, izbor adekvatnog vozila najmanji je problem.

Odlučite koje predmete ćete poneti sa sobom prilikom selidbe kamionom

Ono što je svakako naša topla preporuka je da razmislite da li u novi dom želite da ponesete apsolutno sve stvari koje posedujete. Iako ste se odlučili za selidbu kamionom, podsećamo Vas da se rešite stvari koje Vam više nisu potrebne. Naravno da možete da prodate, poklonite ili donirate stvari koje više ne koristite. Dobra vest je da će Vam ovo omogućiti da smanjite troškove selidbe kamionom. Imaćete manje stvari nakon njihovog sortiranja poklanjanja itd. Takođe, na ovaj način ćete osigurati da sve Vaše stvari stanu u novi dom. Ukoliko ipak postoji količina predmeta, nameštaja ili dragocenosti koje biste zadržali ali ne unutar novog doma, odlučite se za usluge skladišta koje Vam pružamo. Bezbedan i jednostavan zakup skladišnog prostora koji je pogodan za stvari koje posedujete je usluga koju Vam nudimo pored selidbe kamionom.

Kamion za selidbu je pravi spas kad selite firmu

Ukoliko menjate delatnost ili proširujete poslovanje, menjanje adrese Vaše firme može biti korak koji će Vam obezbediti siguran napredak. Znamo da doneti ovakvu odluku nije lako. Ipak, ukoliko i najmanjim delom brinete o procesu preseljenja i to vas koči pri donošenju konačne odluke, mi ćemo Vam pomoći da učinite značajan korak za Vaše dalje poslovanje. Uz mogućnost selidbe kamionom, kompletan sadržaj kancelarijskog nameštaja, opreme i robe iz firme, kancelarija i magacina biće spakovan i bezbedno transportovan na novu adresu. Ponosni smo na brojne selidbe firmi koje smo na zadovoljstvo naših klijenata bili u prilici da obavimo. Samo jedan kamion za selidbe Beograd pokrenuće Vaše poslovanje u pravom smeru.

Sa nama ćete realizovati sve svoje planove

Zahvaljujući kamionima koji su vrlo praktična vozila, neće biti potrebe da se nekoliko puta vraćate da biste sve svoje strvari prevezli na novu adresu. Uz odabir selidbe kamionom , sve to možete odjednom. Kada se jednom uverite koliko je kamion za selidbu od koristi, planovi da iznajmite kombi, i nekoliko puta prevozite svoje stvari sa stare na novu adresu, pašće u zaborav.

Moja Selidba - Selidbe Beograd - Skladištenje stvari, robe i nameštaja

Za jako kratko vreme naći ćete se na svojoj novoj adresi.

Takođe, kamione kojima raspolaže naša agenija koristimo za:

 • Brzo i efikasno odnošenje starog nameštaja i svih vrsta kabastih stvari, pre dana selidbe. Takođe, ukoliko ne planirate da se preselite a ipak želite da se oslobodite starog nameštaja, naši kamioni za selidbu završiće odvoženje nameštaja, tako da brzo možete preurediti prostor ili započeti sa renoviranjem.
 • Selidbe manjih i većih stanova, ne samo kuća. Ukoliko kombi prevoz nije adekvatno rešenje zbog gabarita vašeg nameštaja, odmah uključujemo naše kamionske kapacitete.
 • Ukoliko želite da muzičke instrumente, nameštaj i slične specijalne terete preselite ili prevezete na drugu lokaciju.

Uz nas se Vaše zamisli lako realizuju

Bilo da se pripremate za selidbe u Srbiji ili ste pak rešeni da potražite profesionalnu pomoć za međunarodnu selidbu, naša agencija je tu da Vas u stopu prati. Budući da smo registrovani prevoznik, nemajte brige kada je naša reputacija u pitanju. Bez rizika po bezbednost Vaših stvari, selidbe kamionom omogućuju Vam brzo preseljenje i novi početak u rekordno brzom roku. Kada sarađujete sa timom poput našeg, zaobići ćete bespotrebno odugovlačenje sprovođenja procesa Vaše selidbe. U iznenađujuće brzom roku pakujemo Vaše stvari, tovarimo kamion za selidbu i predupređujemo sve potencijano problematične situacije koje nas u međuvremenu mogu zadesiti. Tu smo ne samo za puko pakovanje, tovar i prevoz Vaših predmeta nego i da Vam pružimo mnoštvo saveta potrebnih da se što lakše izborite sa stresom koji selidba nosi.

Odlučite se za firmu kojoj se veruje

Znamo da nije lako spakovati celokupnu sadržinu svog domaćinstva i poveriti je potpunim neznancima. Srećom,  Moja Selidba već dugi niz godina je agencija kojoj se veruje. Kada se odlučite na selidbe kamionom sa nama, birate sigurnost, bezbednost i efikasnost. U zavisnosti vrste predmeta koje selimo za Vas, godišnjeg doba i brojnih drugih faktora, prilagodićemo tempetaturu tovarnog prostora potrebama samog tovara koji za Vas prevozimo. Budite bez brige, naši kamioni su opremljeni najsavremenijim rashladnim sistemima. Pozovite nas koliko danas i zakažite svoj kamion za selidbu. Ne oklevajte i pitajte nas o dodatnim uslugama koje su Vam potrebne, rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)