Selidba Klavira

Preselili smo na stotine klavira tokom prethodnih godina. Budite sigurni da je Vaš instrument u sigurnim rukama. Dajemo punu garanciju na pruženu uslugu.

Klavir je među najtežim i najdelikatnijim predmetima za selidbu zbog čega je važno da se pripremite pre nego do njegove selidbe dođe. Ukoliko imate potrebu da preselite klavir na novu adresu ili jednostano u drugu prostoriju u okviru svog doma, na raspolaganju Vam je pouzdana agencija za selidbe Moja Selidba. Pored toga što Vam nudimo kompletnu uslugu kada je u pitanju selidba klavira u okviru selidbenog procesa, tu smo i za premeštanje Vašeg klavira zasebno od same selidbe. Naši profesionalci imaju potrebno znanje i iskustvo uz koje će selidba Vašeg klavira proći sigurno, brzo i efikasno. Ne rizikujte bezbednost svog vrednog instrumenta i prepustite njegov transport našim ekspertima. Pozovite nas već danas i saznajte sve detalje selidbe klavira.Selidba klavira je bitan deo preseljenja Vaše porodice.

Uspešna selidba klavira bitna je svim članovima Vaše porodice.

Sa nama je selidba klavira sigurna i brza

Imajući u vidu veliku težinu ali i krhkost klavira, činjenicu da se sastoji iz velikog broja delova znamo koliko je teško odlučiti kome poveriti ovaj posao. Pored toga, klaviri imaju veliku materijalnu ali i emotivu vrednost, pa je time ova odluka dodatno otežana. Kao firma koja je već dugi niz godina vodeća za selidbe Beograd kao i selidbe na području cele teritorije Srbije, odlučili smo da se specijalizujemo i za za ovu uslugu. Budući da su selidbe specijalnih tereta u koje spadaju i klaviri među našim uslugama, odlučili smo da se maksimalno usavršimo za izvođenje ovog kompleksnog zadatka.

Naše višegodišnje iskustvo u selidbama svih vrsta osetljivih tovara navelo nas je da svojim klijentima na raspolaganje stavimo i mogućnost selidbi klavira svih dimenzija, vrsta i oblika. Za nas klavir ne predstavlja samo deo nameštaja već delikatan instument kojim se mora rukovati za najvećom dozom pažnje i znanja. Imamo čitav tim zaposlenih koji iskusni, redovni, profesionalni radnici koji znaju ovaj zanat. Oni se ponose svojim veštinama, znaju kako brinuti o klavirima tokom Vaše selidbe i na raspolaganju su Vam 24 časa, 7 dana u nedelji.

Ako pitate vlasnike klavira za savet o selidbi ovog dragocenog instrumenta, zasigurno će Vam reči isto što i mi. Nikako ne pokušavajte sami da prenesete klavir niti da rastavljate njegove delove bez plana. Pored ogromnog stresa mogli biste  i trajno i bespovratno oštetiti ovaj krhki instrument. I ne, to Vam neće doneti uštedu na koju ste računali prilikom selidbe klavira. Štaviše, možda Vam neće biti dovoljan ni ozbiljan iznos novca da svoj klavir vratite u prvobitno stanje. Izbegnite svaki rizik i unajmite našu uslugu koju dobijate po pristupačnoj ceni. Osigurajte bezbednost Vama dragog instrumenta i zaobiđite glavobolju i stres.

Za naše profesionalce selidba klavira je jednostavan proces

Koliko god da nestvarno zvuči, nama nijedan zadatak vezan za selidbu ne predstavlja poteškoću. Izdvaja nas bogato iskustvo velikog broja pojedinaca, porodica i firmi. Selidbama klavira bavimo se dugo i uspešno. Kada je u pitanju selidba klavira, trudimo se da u svakom trenutku posla, bilo da je u pitanju pakovanje, utovar, istovar, obezbedimo Vaš dragi instument ne bi li bezbedno stigao na krajnju adresu. Onog trenutka kada odlučite da u ovaj proces uključite profesionalce, važno je izabrati najpouzdanije. Jedino registrovani prevoznici kao mi i stručnjaci koji dobro znaju sve korake ovog zadatka mogu da Vam pruže zadovoljavajuću uslugu.

Par u stanu nakon selidbe

Tu smo da Sve Vaše stvari kao i klavir stignu bezbedno na novu adresu.

Kada se odlučite za saradnju sa agencijom Moja Selidba, znajte da ste izabrali izvanrednu uslugu. Kada nas prvi put pozovete i kažete nam detalje potrebne da bi se organizovala selidba klavira, planiranje samog procesa već počinje. U skladu sa dimenzijama Vašeg instrumenta, ali i količinom ostalih stvari koje želite da preselite, biramo odgovarajući kamion za selidbu ili kombi prevoz. Pored veštih radnika koje šaljemo na Vašu adresu, računajte da posedujemo i sa sobom nosimo adekvatnu opremu za besprekorno izvršenje ovog zadatka. Možete biti sigurni da ćemo transport Vašeg klavira obaviti u predviđenom roku, odgovarajućim vozilima. Selidba klavira biće sigurna i brza, a Vaš klavir će ostati bez oštećenja. Oslonite se na činjenicu da smo ovakav zadatak uspešno obavili bezbroj puta do sada.

Uz naše usluge nema mesta za brige i stres

Budući da smo svesni koliko napora ulažete u predstojeću selidbu, nudimo Vam pomoć. Bilo da želite da samo premestite klavir iz jedne prostorije u drugu radi poliranja podova, zamene tepiha ili renoviranja doma ili je selidba klavira deo preseljnja kompletnog domaćinstva ili stana, računajte na naše usluge. Ukoliko ste se već preselili na novu adresu a Vaš je klavir ostao na staroj adresi, pužićemo Vam uslugu prevoza dragog instrumenta. Za nas prepreku ne predstvljaju ni stepenice, kao ni nošenje klavira preko travnih površina. Selidba klavira je usluga namenjena svim ponosnim vlasnicima klavira koji žele kvalitetnu, sigurnu i brzu asistenciju. Ova usluga se može kombinovati i sa drugim uslugama iz naše ponude, kako što su:

Računajte na besplatnu procenu selidbe nakon dolaska našeg stručnog lica na Vašu adresu. Razvićemo precizan plan Vaše selidbe imajući u vidu Vaše potrebe, prioritete i vremenske rokove. Akcenat će biti stavljen na pripremu klavira za transport i za to ćemo posebno izdvojiti vreme. Naši majtori će ovaj zadatak obaviti pravovremeno i uspešno. Oni znaju specijalne tehnike neophodne kada je u pitanju selidba klavira. Ono što bi svaako trebalo da znate je odličan odnos cene i kvaliteta ne samo kada je u pitanju selidba klavira nego sve naše usluge. Mi smo cene svojih usluga formirali tako da su pristupačne svakom budžetu.

Čovek svira klavir

Uživajte u sviranju klavira u novom domu.

Pozovite nas danas i nastavite sa sviranjem svog omiljenog instrumenta ubrzo

Zašto da Vas pomisao na selidbu tera da razmišljate da li ćete moći da nastavite sa sviranjem kada postojimo mi. Mi ćemo Vam omogućiti da vrlo brzo zasvirate na klaviru u novom domu. Zaboravite na trošenje novca na skupe popravke i povrede leđa prilikom dizanja klavira. Neka i Vaša selidba klavira bude brza, lagodna i uspešna. Dovoljno je da pored sebe imate stručnjake iz agencije Moja Selidba i sve poteškoće nestaju. Ne dvoumite se mnogo i donesite pravu odluku. Pozovite nas već danas!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)