Selidbe specijalnih tereta

Naša agencija za selidbe poseduje iskustvo, opremu, vozni park i najbolje radnike iz oblasti preseljenja i u stanju je da realizuje sve selidbe nekarakterističnih dimenzija, gabarita i osetljivosti.

Organizacija i planiranje selidbe specijalnih tereta je zahtevan proces. Iako se podrazumeva da morate imati velike kutije i materijal za uvijanje, ponekad je potrebno dodatno zaštititi delove tih predmeta od oštećenja. Vrlo često su to predmeti velike težine koji zauzimaju mnogo prostora. Ne morate se, međutim, sa ovim nositi sami. Najbolje je da se oslonite na vešte profesionalce iz agencije Moja Selidba. Mi imamo potrebnu opremu, alat, vozila i iskustvo koje nam pomaže da organizujemo ovu vrstu transporta na najjednostavniji način.Ne morate brinuti o tome koliko Vam vremena i materijala za pakovanje treba. Naši radnici napraviće tu procenu i zaštititi Vaše predmete od oštećenja. Ovakve selidbe ne moraju biti stresne. Pozovite nas i uverite se i sami u to!Veliki kuhinjski ormar koji ćete morati da transportujete kroz selidbe specijalnih predmeta

Specijalni predmeti zahtevaju posebnu opremu i način pakovanja

Selidba specijalnih tereta podrazumeva dobru organizaciju

Od velike je važnosti da je kompanija sa kojom sarađujete dovoljno iskusna da pruži sigurnost i bezbednost Vašim stvarima u toku transporta. Isto tako, važno je da ovakva usluga ne bude skupa, odnosno, da ne košta toliko da Vam poremeti budžet koji ste odredili za selidbu. Moja Selidba koristi sve svoje resurse da Vam pruži oba – sigurnost ali i povoljnu cenu.

 

Uz našu pomoć dobićete i mnogo više od pakovanja stvari:

 • Selidbe firmi koje organizujemo u skladu sa klijentovim potrebama i poslom koji obavlja tako da se posao ne odlaže;
 • Planiramo selidbe stanova i kuća bez odugovlačenja i odlaganja pakovanja u situacijama kada je potrebno dodatno zaštititi predmete;
 • Pakovanje i zaštitu svih vrsta nameštaja, mašina ali i garderobe i sitnih predmeta;
 • Iznajmljivanje skladišta i prostora za odlaganje stvari;
 • Podršku i pomoć u svakom stadijumu Vaše selidbe.

Oprema je jedna od ključnih stavki

Prilikom zaštite i pakovanja specijalnih tereta veoma je važno imati pravu opremu. Poduhvati poput selidbe klavira, velikih mašina, statua i ostalih specijalnih tereta zahtevaju malo više od kutija za pakovanje. Morate biti sigurni da ste svaki predmet upakovali i utovarili u kamion prema saobraćajnim propisima. Specijalno odabran tim odgovornih i iskusnih radnika takođe brine da Vaše stvari nikoga ne povrede tokom transporta. Isto tako, mi ćemo Vam preporučiti ono što je za Vašu specifičnu situaciju najbolje, bilo da je to specijalni materijal za pakovanje ili demontaža specijalnih tereta.

Ponekad je najlakše i najbezbednije demontirati kabaste predmete na manje delove. Nekada to zaista nije moguće. Zato selidbe klavira i drugih specijalnih tereta iziskuju poseban manevar. Međutim, ukoliko je moguće rastaviti predmet na manje delove, to znatno olakšava iznošenje, utovar i transport i pruža bolju zaštitu. Prepustite našim radnicima da izvrše procenu šta je najbolje u slučaju Vašeg tereta.

Skulptura

Kada organizujete selidbe specijalnih predmeta obratite pažnju na skulpture i umetnička dela

Spakujte sve u vozilo adekvatne veličine

Kada je predmet rastavljen na delove i propisno spakovan, sledeće pitanje je kako ga je najbolje transportovati. Kada sarađujete sa kompanijom koja ima adekvatna vozila i iskustva u transportu velikih predmeta, onda možete biti sigurni da će prevoz Vaših stvari biti bezbedan i profesionalan. Ukoliko imate dilemu da li naše vozilo odgovara merama Vašeg nameštaja, obratite se našim radnicima i potražite pomoć. Sa zadovoljstvom ćemo izvršiti procenu i preporučiti vozilo koje najbolje odgovara Vašim potrebama.

Osigurajte bezbednost i sigurnost uz specijalno edukovane i proverene vozače svih vrsta vozila i prepustite se njihovom iskustvu. Naša kompanija veliku pažnju poklanja proveri ispravnosti vozila i njihove nosivosti, kao i praksi naših vozača. Možete biti sigurni da Vaš nameštaj neće biti u rukama neiskusnih vozača ni u jednom trenutku. Ne samo da veliku pažnju polažemo iskustvu vozača, već neprestano obučavamo nove radnike za rad na vozilima koji prevoze veliki teret.

Ne oklevajte da nas pitate za savet

Selidbe specijalnih predmeta ponekad podrazumevaju transport u istoj ulici ili istom gradu. Međutim, može se desiti da velike i specijalne predmete selite sa Vama u drugi grad ili inostranstvo. Mi već godinama organizujemo selidbe po celoj Srbiji sa specijalnim teretom i to nam je poznati teren. Znatno je teže preseliti se u inostranstvo kada imate sa sobom predmete velikih dimenzija. Ali mi Vam i sa tim poduhvatom možemo pomoći. Detaljan trening i iskustvo u međunarodnim selidbama specijalnih tereta nas je kvalifikovalo kao eksperte za ovaj tip transporta.

Specijalni tereti Vaše firme su u sigurnim rukama

Ponekad je prevoz specijalnih predmeta povezan sa preseljenjem Vaše firme ili kancelarije. Ukoliko imate velike mašine ili kancelarijski materijal koji želite da prenesete u prostor na drugoj lokaciji, najbolje je da angažujete profesionalce. Mi znamo najbolji način za organizovanje selidbe firmi tako da ni jednog trenutka Vaš posao ne trpi. Važno je da znate da imate podršku tima stručnjaka koji će Vam u svakom trenutku dati savet i podršku.

Među posebnim teretima koje pakujemo i prevozimo na ovaj način nalaze se i umetnička dela. Veoma je važno pakovati skulpture, umetničke slike i antikvitete u specijalna vozila sa zaštitom. Obratite se stručnjacima u ovoj oblasti i ne rizikujte da oštetite vredne komade nameštaja ili umetnička dela. Mi Vam nudimo najbolje materijale za pakovanje i najbolja vozila za Vašu selidbu.

klavir i ruke koje sviraju

Selidbe klavira su izazov s kojim Vam možemo pomoći

Nemojte rizikovati – oslonite se na profesionalce

Zašto sebi ne olakšate ovaj težak zadatak i oslonite se na profesionalce u ovom poslu? Nema potrebe da u ovome budete sami. Mi imamo neophodnu opremu za pakovanje svih vrsta kabastih i teških predmeta. Za kompaniju Moja Selidba svaki predmet je od posebne važnosti i velike vrednosti. Zahvaljujući iskustvu, naši radnici umeju da prepoznaju sve moguće probleme koje transport ovih predmeta može izazvati. Ne oklevajte da nas pozovete i zakažete procenu troškova organizacije selidbe specijalnih tereta, još danas!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)