Selidbe Vračar

Agencija Moja Selidba na godišnjem nivou uradi preko 200 selidbi samo na nivou opštine Vračar.

Selidba u bilo koji deo Beograda veoma je zahtevna. Kada se ona organizuje u delu grada poznatom po tesnim ulicama i gustom saobraćaju sa uvek popunjenim parkinzima, onda je čitav proces još zahtevniji. Zato mi u kompaniji Moja Selidba s posebnom pažnjom pristupamo organizaciji selidbe Vračar, zajedno sa klijentima i poštujući njihove potrebe. Veoma često je neophodno organizovati selidbu za kratko vreme, tako da se klijent preseli iz jednog stana u drugi za jedan dan. Svaka selidba podrazumeva izbor dobrog vozila za ove namene, tako da se bolje i lakše organizujete bez nervoze i stresa. Za ovaj deo grada najlakše je i najbolje birati manje vozilo koje će moći da se provuče kroz ulice Vračara. Ipak, na usluzi smo klijentima ukoliko žele i veće vozilo u skladu sa njihovim potrebama. Kakvo god pitanje ili dilemu da imate, pozovite nas još danas i započnite organizaciju selidbe što pre.Srećni par nakon selidbe Vračar

Dobra organizacija selidbe može pretvoriti preseljenje u pozitivno iskustvo

Možete se osloniti na niz naših usluga:

 • Pomažemo klijentima u organizovanju selidbe bez brzo i efikasno u bilo koju zemlju Evrope;
 • Nudimo kombi prevoz u gradove u Srbiji ali i inostranstvo;
 • Organizujemo međunarodne selidbe iz ili u Srbiju u skladu sa internacionalnim zakonima;
 • Naša kompanija ima dugogodišnje iskustvo u organizovanju bilo koje vrste selidbe firmi i poslovnog prostora na bilo koju relaciju;
 • Podršku i pomoć u vidu saveta i procene cene selidbe bez obaveze da se angažuje kompanija;
 • Niz specijalnih usluga poput iznajmljivanja skladišta, selidbe specijalnih tereta, klavira i slično.

Zašto da angažujete nas za organizaciju Vaše selidbe Vračar?

Pakovanje je sigurno najteži deo posla kod svake selidbe. Ima mnogo razloga za to, ali u tome ne morate biti sami. Pre svega je neophodno pripremiti kvalitetan i profesionalni materijal za pakovanje a onda i spakovati sve svoje stvari brzo i efikasno. To nije uvek lako, zato ne odlažite sastanak sa profesionalcima u ovom poslu. Duga lista naših zadovoljnih klijenata govori umesto nas. Pozovite i proverite zašto nam se klijenti uvek vraćaju.

Kako da organizujete ovaj poduhvat tako da ne potrošite mnogo novca?

Sigurno je da Vas u ovom trenutku najviše brine koliko će čitav proces koštati. U tome niste jedini, jer svako ko je makar i započeo sa organizacijom selidbe Vračar zna da je ovo veoma težak i dugotrajan proces. Očekivano je da u njemu učestvuje više ljudi, samim tim i cena je viša. Sa nama, međutim, selidba uopšte ne mora biti skupa. Ukoliko imate dilemu oko toga da li ćete moći da platite ovu avanturu, najbolje je da dođete kod nas. Mi ćemo vam ponuditi mogućnost organizovanja samo dela selidbe, tako da možete ponešto uraditi i sami. Sa velikim uspehom nudimo pomoć kod selidbe stanova, a za cene ne morati brinuti.

Ipak, svaki klijent ima pravo da zna koliko će njegova selidba na kraju koštati. Razlike su velike kada uporedimo selidbe u lokalu kao što su selidbe Beograd i selidbe u neki drugi grad. Zato nudimo pomoć naših agenata koji na licu mesta procenjuju cenu selidbe i moguće trajanje čitavog procesa. Na taj način odmah dobijate približnu cenu ali i informacije koje Vam mogu biti od koristi. Dolazak agenta je besplatan, a Vi nemate obavezu da nas angažujete nakon procene. Sigurni smo da Vam ovaj postupak daje potrebnu sigurnost i olakšanje, jer sada ne morate nagađati koliko ćete na kraju platiti čitav proces.

Uspeh naših profesionalaca i zadovoljni klijenti naša su garancija. I pored toga što iza nas stoji na stotine zadovoljnih klijenata, dajemo dodatnu garanciju za svaki naš posao. Verujemo u naše klijente ali i svoju profesionalnost i rado ćemo Vas saslušati i nakon obavljenog posla. Vaše sugestije i primedbe su nam od velike koristi u daljem radu. Isto tako, nudimo sve vrste korekcija nakon selidbe tako da možete biti sigurni u kvalitet i uspeh.

Par sa detetom u šetnji

Nakon selidbe Vračar možete uživati u šetnji i odmoriti od stresa

Kvalitetno pakovanje je pola posla

Pakovanje stvari jeste jedan od najtežih poslova, ali nisu ni sve stvari podjednako teške za pakovanje. Kod naših klijenata najveći problem predstavljaju komadi nameštaja koje je nemoguće staviti u kamion u jednom komadu. Zato nudimo sve vrste demontaže nameštaja, tako da možete jednostavno i vrlo brzo spakovati i najveći ormar u kamion. Ako ste planirali da vaše preseljenje na Vračar bude brzo i efikasno, bez mnogo zadržavanja, onda je bolje kontaktirati profesionalce i zaštititi nameštaj od oštećenja.

Vaše stvari neophodno je spakovati u vozilo odgovarajuće veličine. Naša kompanija nudi kamionski prevoz stvari i kutija na bilo koju lokaciju. Posedujemo moderna vozila visokog kvaliteta, koje redovno proveravamo u servisu. Možete biti sigurni da će vaše stvari stići na odgovarajuće mesto bez zastoja i problema. Čak i uske ulice Vračara neće biti prepreka našim iskusnim vozačima. Sada se možete mirno pripremati za početak Vašeg novog života na novoj adresi.

Proverite zašto nam klijenti veruju

Lako je organizovati selidbe u Srbiji kada imate dobre radnike i neophodnu opremu. Zahvaljujući redovnoj praksi i učenju, stalno unapređujemo kvalitet rada naših radnika. Najvažnije je da imate poverenja u nas i prepustite nam najteži deo posla. Zato ulažemo u dobru opremu i ne ustručavamo se da Vam preporučimo metodu demontaže, pakovanja i zaštite stvari onako kako odgovara Vašoj situaciji.

Konačno, postoje situacije u kojima ne možete spakovati stvari u vozilo i preselite se lako, iako imate i našu pomoć. To se dešava kada je neophodno organizovati selidbu na brzinu, bez vremena i mogućnosti za prethodnu pripremu. U tom slučaju nudimo mogućnost smeštaja stvari i kutija u skladište koje je zaštićeno i čisto. Ne brinite za Vaš nameštaj i kofere. Imate mogućnost da proveravate u kakvom su stanju vaše stvari svakodnevno, sve dok se ne stvore uslovi da nastavite sa selidbom.

Porodica večera

Dajte sebi i svojoj porodici vremena da odmori nakon selidbe

Sve što Vam je potrebno oko selidbe Vračar je na samo jedan poziv od Vas

Ne rizikujte da Vam selidba bude jedna od najtežih stvari koje ste morali da uradite. Angažujte kompaniju koja ima sluha za Vaše probleme i ume da prepozna moguće probleme oko organizacije. Moja Selidba ima iskustva sa selidbama u užem centru Beograda tako da Vam možemo preporučiti sva rešenja za probleme koji mogu nastati. Zahvaljujući kvalitetnim vozilima i velikom broju iskusnih radnika svaka selidba postaje lakša i brža. Ne oklevajte da nas nazovete što pre kako bismo što pre uradili procenu cene Vaše selidbe, i ponudili Vam moguća rešenja oko prevoza. Mi pomažemo klijentima da se odluče za najbolje rešenje i izaberu vozilo koje zadovoljava sve njihove potrebe. Sa nama selidba ne mora biti skupa ali ni komplikovana. Proverite zašto uz našu pomoć sve postaje jednostavnije.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)