Kombi prevoz robe

Najmoderniji i najraznovrsniji vozni park za prevoz svih vrsta robe.

Bilo da ste mali, srednji ili veliki preduzetnik ili fizičko lice, možete imati potrebu da prevezete određenu količinu robe ili stvari sa jedne na drugu lokaciju. Takođe, ukoliko menjate adresu na kojoj se nalazi Vaša roba, želećete da je što efikasnije i bezbednije dopremite na novu adresu. U svakom od ovih slučaja mi Vam nudimo idealno rešenje. Kombi prevoz stvari je usluga agencije Moja Selidba osmišljena da reši sve poteškoće koje imate. U rekordno kratkom vremenu prevozimo Vaše stvari na najbezbedniji mogući način. Zato ne rizikujte i svoje stvari i robu poverite rukama naših iskusnih specijalista za selidbe i prevoz svih vrsta stvari i robe. Pozovite nas i kažite nam koje vrste robe planirate da preselite ili transportujete na željenu adresu!Izaberite naš kombi prevoz stvari

Uz naš kombi prevoz stvari, transport i selidbe biće gotovi bezbedno i jako brzo.

Kada tražite najbolju uslugu transporta izaberite kombi prevoz stvari

Bez obzira da li je Vaša potreba za prevozom stvari povezana sa procesom selidbe ili ne, bićemo radi da Vam pomognemo. Budući da smo godinama unazad agencija za selidbe, registrovani prevoznik i jedan od lidera na tržištu u ovim oblastima pružanja usluga, pravi smo izbor i za Vas. Upravo zbog Vas i Vaših potreba oformili smo čitav vozni park i posedujemo vozila pogodna i za prevoz i za kompletne selidbe Srbija. Pored čitave teritorije Srbije, pokrivamo i veliki broj inostranih zemalja. Vaše stvari prevozimo i selimo i van granica naše zemlje. Veliki broj naših vozila pogodan je upravo za količinu robe i stvari koje Vi želite transportovati. Zato upamtite, nama prepreku ne predstavlja ni mala ni velika selidba. Tu smo za sve vrste i količine stvari za koje Vam je potreban transport.

Nakon što odredite količinu stvari za koje Vam je potreban prevoz ili kompletna usluga selidbe, pozovite naš broj. Mi ćemo Vam rado pomoći da shodno svojim potrebama odaberete adekvatno vozilo za predstojeći prevoz ili selidbu. Iako nas često angažujete i za kamionski prevoz Vaših stvari i robe, usluga kombi prevoz Vam je jako često solucija koju rado birate.

Kombi prevoz stvari usluga je na koju smo ponosni. Budući da su naša vozila za kombi prevoz robe prostrana, pogodna su za različite vrste robe koju posedujete. Od građevinske opreme i materijala, ugostiteljske opreme i prehrambenih proizvoda do nameštaja, sportske opreme, muzičke opreme, razne poslovne opreme, u mogućnosti smo da preuzmemo odgovornost za prevoz robe koji trebate. Što se tiče utovara i istovara stvari i robe, možete se odlučiti da to obavite sami ili našim radnicima prepustiti taj zadatak. U oba slučaja nema potrebe da strahujete, naša kombi vozila su pogodna za efikasan utovar i istovar.

Oslonite se na iskustvo

Kako smo izveli brojne selidbe u Beogradu, možemo se pohvaliti iskustvom na različitim zadacima. Takođe, ovo naše iskustvo u brojnim navratima je potvrdilo koliko je upravo kombi prevoz stvari pravi izbor kada se selite ili stvari transportujete u velikom gradu. Nažalost, u pojedinim slučajevima selidba pomoću kamiona za selidbu može biti neadekvatan izbor zbog više razloga. Neki od tih razloga su pristupačnost najbližem parkingu, uske ili strme ulice ali put do adrese gde je nemoguće zabobići gradske gužve. Za sve ove slučajeve prevoz robe kombi vozilima može biti rešenje. Ako ste odabrali kombi prevoz stvari, o mnogim poteškoćama ne morate brinuti. Dobra vest je i da nisu samo usluge transporta i prevoza deo naše ponude.

Selidba nameštaja

Računajte na naše brojne usluge.

Pored usluge kombi prevoz stvari nudimo Vam dodatnu pomoć

U ponudu usluga agencije Moja Selidba uključeni su mnogi servisi i usluge na koje se možete osloniti. Bilo da se selite ili transportujete stvari iz ličnih razloga, računajte da smo Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Ukoliko se odlučite da angažujete članove našeg tima i za utovar i istovar, nećete pogrešiti. Naprotiv, znajte da možete očekivati isključivo pažljive i ljubazne profesionalce koji znaju kako da brinu o Vašim stvarima pri ovom zadatku. Ali i pre faze utovara Vaših stvari u naša vozila, može Vam biti potrebna pomoć naših specijalista za selidbe. Bilo da trebate pomoć oko nabavke materijala za pakovanje, pakovanje i selidbe ili drugih aktivnosti selidbe, slobodno razmotrite našu ponudu. Čak i ukoliko imate dodatnih pitanja za nas, ne libite se da stupite u kontakt sa nama što pre. Evo nekih od usluga na koje se možete osloniti pored usluge kombi prevoz stvari:

 • kompletna organizacija selidbe stanova ili selidbe kuća;
 • puna prodrška pri preseljenju firmi, bez prekida u odvijanju poslovih aktivnosti;
 • usluge koje uključiju selidbe specijanih tereta poput glomaznih i teških komada nameštaja, instrumenata, kancelarijske opreme i mašina za rad;
 • usluge skladištenja Vaših stvari i robe tokom procesa preseljenja ali i na duži vremenski period;
 • vršimo odvoz dotrajalih stvari na deponiju ali i odnošenje starog nameštaja sa Vaše adrese;
 • nakon dolaska našeg stručnog lica od nas možete očekivati besplatnu procenu selidbe i nakon je dobijete, pripremiti svoj budžet u potpunosti.

Definišite svoje potrebe i dopustite nam da Vam pomognemo

Nabolje od svega je što su sve naše usluge iz ponude dostupne i zasebno ali i u kombinacji sa drugim uslugama. Nije potrebno da gubite vreme opredeljujući se za već formirane pakete usluga. Takođe, niste u obavezi da nas angažujete za sve što želite da uradite sami. Mi ne pokušavamo da Vam otežamo naredne korake. Naprotiv, tu smo da Vam pružimo pouzdan kombi prevoz stvari ali i ostale usluge koje će Vam olakšati selidbu. Zato ostanite fokusirani na svoje potrebe i držite se vremena kojim raspolažete. Za sve što ne stižete da obavite sami imate nas. Rado ćemo Vam olakšati transport ili proces selidbe pružajući Vam izvanredne usluge. Kada dodamo i činjenicu da su Vam sve naše usluge dostupne po izuzetno pristupačnim cenama, sve biva još lakše. Zato se i Vi odlučite za proveren i povoljan način selidbe i prevoza.

Kutije za transport

Vršimo adekvatnu pripremu Vaših stvari za transport.

Jednostavnost pre svega

Kada sarađujete sa stručnjacima iz tima Moja Selidba sve Vaše zamisli ostvaruju se lako. Zato preskočite sve zamršene načine da improvizacijom obavite prevoz robe ili selidbu. Uz uslugu kombi prevoz stvari možete se odlučiti i za druge naše usluge i u jednom mahu obaviti sve što ste planirali. Izaberite efikasne, brze, pouzdane i jednostavne usluge koje ćemo Vam rado pružiti. Pozovite nas danas!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   0/5 (0 Reviews)