Selidbe stanova

Naša agencija se smatra liderom za uslugu selidbi stanova iz razloga jer godišnje preselimo preko 1500 stanova samo na nivou Beograda.

Preselite se iz jednog stana u drugi bez mnogo muke i stresa. Moja Selidba je agencija koja Vam pomaže da ovaj proces prođe glatko, brzo i efikasno. Mi znamo koliko je preseljenje u novi dom naporno i stresno. Potrebno je vreme da se organizujete i pripremite ali i prostor za pakovanje i utovar kamiona ili kombija. Veliki broj stanova se nalazi u zbijenoj ulici, visokoj stambenoj zgradi sa malim stepeništem, nekad i bez lifta. Sa nama ne morate više brinuti o tim detaljima. Mi imamo iskustva u svakoj vrsti selidbe stanova, kao i znanje i opremu za svaki izazov. Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko pakovanja ili rastavljanja nameštaja, tu smo da pomognemo. Vratite se svakodnevnim aktivnostima što je pre moguće. Pozovite nas još danas!Stan koji je lako spakovati kod selidbe stanova jer ima malo stvari

Kada imate malo stvari lako je spakovati ih za kratko vreme


Eksperti za selidbe stanova su Vam na usluzi

Bilo da se selite sami ili sa porodicom, sam proces pakovanja i selidbe stana ume da bude komplikovan. Osim odeće, treba da spakujete nameštaj, lomljive stvari i dragocenosti. Možda ste vlasnik umetničke kolekcije ili antikviteta. Vredne i delikatne stvari iziskuju dodatnu zaštitu i pažljivo pakovanje.  Zato je najbolje osloniti se na profesionalce. Uz pomoć iskustva, znanja i najnovije opreme, pomoći ćemo Vam da uspešno spakujete i preselite svaku stvar iz vašeg domaćinstva.

Mi vodimo računa o Vašem nameštaju

Tim Moja Selidba zna koliko su Vam važni Vaši omiljeni komadi nameštaja. Iako se neki odlučuju za kupovinu novog nameštaja prilikom selidbe, mnogi radije nose isti sa sobom. Ormani, ramovi kreveta, fotelje, komode i police su teške za pakovanje, utovar i tranport. Zato je demontaža, profesionalno pakovanje i transport nameštaja najbolje rešenje. Nema potrebe da rizikujete svoje zdravlje i eventualno oštećenje predmeta. Dopustite da Vam pomognemo u tome na najlakši i najefikasniji način. Možete biti sigurni da će svaki komad nameštaja stići u Vaš novi dom u istom stanju bez obzira da li je u pitanju selidba u Beogradu ili u neki drugi grad ili državu.

Vaše dragocenosti su nam važne

Kada govorimo o ličnim stvarima, imamo u vidu da sem materijalne, one često imaju i sentimentalnu vrednost. Pored toga što neki poseduju vredne kolekcije, svako poseduje predmete za koje je posebno vezan. Potpuno je razumljivo da ne biste želeli da se bilo šta ošteti ili izgubi u transportu. I ne morate rizikovati. Mi ćemo učiniti sve da sačuvamo Vaše dragocenosti i da ih bezbedno dostavimo na novu adresu. Naš tim će Vam pomoći da se sve ovo obavi na najbolji način.

Srećna porodica

Sačuvajte mir u porodici prilikom selidbe stanova uz pomoć profesionalaca

Moja Selidba – agencija koja o svemu brine

Kod selidbe stanova, jedan od najvećih izazova je utovar kamiona ili kombija. Gradske ulice su često veoma uske pa je prolazak kamionom kroz njih skoro nemoguć. Sa druge strane, teško je naći parking, ili se ne možete zadržavati dugo. Naši profesionalci imaju plan kako se boriti i sa takvim situacijama, jer se nose sa njima svakodnevno. Mi imamo sve što je potrebno da Vaš transport bude organizovan brzo i bez bespotrebnog zadržavanja. Poznajemo parkinge u Beogradu kao svoj džep. Takođe, utovar i pakovanje stvari u kombi ili kamion su naša specijalnost. Prepustite ovaj deo nama i fokusirajte se na krajnji cilj – uspešnu selidbu!

Kamionski prevoz ili prevoz kombijem je najbolja opcija kada organizujete selidbe stanova. Ne samo da vam je potreban veliki prostor koji može da prihvati sav Vaš nameštaj, već je takođe neophodno održavati vozilo u dobrom stanju. Naša agencija koristi kvalitetna i nova vozila, tako da nema potrebe da brinete da će stati negde u gradskoj gužvi. Dovoljno je da se oslonite na profesionalce koji umeju da predvide, preduprede i reše svaki eventualni problem na putu.

Naš tim je jedna velika porodica

Lice svake firme su njeni radnici. Dobrog radnika nije lako naći a timski rad je najvažniji za dobro funkcionisanje svake kompanije. Mi ulažemo resurse u edukaciju i trening naših radnika. Svaki od naših zaposlenih je posvećen i vredan radnik kao i timski igrač. Članovi našeg tima se tako dobro poznaju i funkcionišu da predstavljaju jednu veliku porodicu. Klijentima u procesu selidbe znači prijateljsko nasmejano lice, a upravo takvi su naši radnici. Možete biti sigurni da će Vaša predstojeća selidba biti organizovana profesionalno i bez kašnjenja. Takođe, mi ne ostavljamo nered niti celofan za sobom. Obavljamo posao pedantno i odgovorno i ne štedimo sredstva kada Vaše zadovoljstvo u pitanju.

Stan u visokoj zgradi

Kompanija za selidbe poznaje grad i parkinge i sigurno će mnogo lakše organizovati selidbu od Vas

Pozovite nas i počnite da planirate svoju budućnost

Prepustite se profesionalcima i organizujte selidbu brzo i lako. Naši radnici će Vam pomoći da Vaše preseljenje u novi stan prođe bez kašnjenja, komplikacija i poteškoća. Bilo da Vam treba samo prevoz ili kompletna usluga pakovanja, utovara i selidbe, na pravom ste mestu. Moja Selidba je tu da Vam pruži podršku i vodi Vas kroz ceo proces tako da izbegnete stres i eventualne probleme. Pozovite nas i ugovorite sastanak, još danas! Mi ćemo uraditi sve da Vam izađemo u susret.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)