Saveti za selidbe bele tehnike

Odnošenje starog nameštaja i bele tehnike na bilo koju adresu

Veoma često dolazimo u situaciju da kupimo nov frižider, zamrzivač, šporet, mašinu za veš ili sudove ali neznamo kako i gde odneti stari uređaj, bez obzira da li je on još uvek u radnom stanju ili se potpuno pokvario.

Takođe, ako želimo da zamenimo dotrajalu ugaonu garnituru ili ormar koji su jako veliki i teški, potrebna je dodatna radna snaga da se iznese i transportuje na neku drugu lokaciju. Kada su takve situacije u pitanju, uvek se možete osloniti na nas i radnike koji rade u “Moja selidba”. 


Prednost saradnje sa nama je što pored navedenih možemo da vam ponudimo još mnogo drugih usluga koje će vam olakšati bilo kakav fizički rad i transport na bilo koju adresu u Srbiji ali i šire.

Brinemo o svemu kao da je naše

Razlozi za kupovinu novog komada nameštaja ili novog uređaja mogu biti različiti. Nekada želimo postojeće da zamenimo novim i modernijim, a stare da prenesemo u drugu kuću ili na vikendicu recimo. Dešavaju se situacije kada postojeći uređaji prestanu sa radom, pa ih je potrebno odneti na otpad.

Koja god da se situacija zadesila u vašem slučaju, potrebna vam je pomoć da se uređaj ili nameštaj iznesu pre nego što se nov unese. Takođe, potrebno je i vozilo u kom može sve stati i transportovati do otpada ili vikendice. Nova vozila različitih veličina, od kombija do kamiona, i iskusne radnike koji se tim poslom bave svakodnevno možete pronaći u našoj agenciji. 

Da li je potreban transport u Beogradu, do nekog drugog grada ili države sa nama je sve moguće. Svako naše vozilo je potpuno ispravno i spremno za prevoz na duže relacije u svakom trenutku.

Brinemo o vašim stvarima kao da su naše.

Osetljivost selidbe bele tehnike i nameštaja

Razlog zašto postojimo toliko dugo i zašto nas isti klijenti uvek ponovo zovu je što o svim stvarima brinemo kao da su naše. Prilikom svakog zadatka, bilo da je on veći poput selidbe stanova ili manjih poput selidbe bele tehnike, naši radnici se prema svim uređajima i delovima nameštaja ophode kao da su lični.

Selidbe bele tehnike Naše prvo i osnovno pravilo je dobra zaštita svih delova, to će olakšati prenos i smanjiti mogućnost oštećenja ili lomljenja. Tokom svih godina rada usavršili smo zaštitu svih delova nameštaja i uređaja, tako da sa sobom uvek nosimo sve što je potrebno za bezbedan i siguran prenos. Posebna pažnja pridaje se i načinu pakovanja u kombi i kamion, tako da se mogućnost lomljenja svede na minimum.

Iskustvo u svim otežavajućim okolnostima

Možemo se pohvaliti da smo do sada uspešno odradili veliki broj poslova koji su zahtevali veće umeće i snalažljivost. Veoma često dobijamo zahteve za transport i odnošenje starog nameštaja i raznih drugih predmeta uz napomenu da postoji neki problem.

Ti problemi i otežavajuće okolnosti obično su uski hodnici u zgradama, zgrade bez liftova, zavučeni ulazi bez mogućnosti bližeg prilaska vozilom, itd. Sa ponosom možemo reći da smo svaku situaciju uspešno prevazišli, i iz tih poslova izlazili sa novim iskustvom koje nam jako znači.

Ukoliko i vi imate neku sličnu otežavajuću situaciju, znate kako možete da je rešite, pozovite nas i gledajte kako to profesionalci obavljaju.

Šta ako nemate gde odložiti stari nameštaj?

Na početku smo spomenuli jednu od glavnih prednosti saradnje sa nama, a to je širok spektar usluga koje nudimo vezano za prenos i transport nameštaja. Kako bi upotpunili našu uslugu otvorili smo više skladišta za odlaganje nemeštaja i bele tehnike.

Prilikom renoviranja određenih prostorija u stanu dešavaće se situacije da nećete imati gde da odložite stari nameštaj, a novi nameštaj samo što nije stigao.

U situacijama kada želite da sačuvate stari nameštaj za neki drugi objekat, ali trenutno nije moguće nameštaj uneti u taj objekat, imate mogućnost da odložite sve što vam je višak u neki od naših skladišta.

Takođe, ako želite da stari nameštaj prodate a ne pronađete kupce do trenutka kada vam nov nameštaj stigne, nudimo vam mogućnost odnošenje starog nameštaja u naše skladište ili na deponiju.

Vršimo selidbe po Srbiji i inostranstvu

Bez obzira da li želite da vam porenesemo do novog stana ili vikendice određeni komad nameštaja i bele tehnike, ili vam je potrebna kompletna selidba stana mi smo vam na raspolaganju.

Naši iskusni momci spremni su uvek za akciju, bilo da je selidba u Beogradu, međugradska selidba ili međunarodna selidba. Potrebno je samo da nas pozovete, napravite detaljan plan selidbe sa našim operaterom i prepustite sve nama.

U sklopu usluga koje su vam na raspolaganju nalazi se i pakovanje za selidbu uz mogućnost korišćenja naših kutija za selidbu, što znači da se uopšte ne morate pomučiti i sve možete prepustiti nama. Uz našu pomoć možete se seliti svake godine, neće vam teško pasti.

Pružite nam poverenje koje nećemo izneveriti

Koji god da vam je vid pomoći potreban da li to bilo odnošenje starog nameštaja ili selidba i transport kompletnog stana sa mogućnošću demontaže i montaže nameštaja pozovite nas na vreme da detaljno isplaniramo posao.

Jednom kada nam pružite poverenje znaćemo kako da vam se odužimo i opravdamo, tako da postanemo dugogodišnji saradnici. Ako želite, pre samog poziva, možete na sajtu podneti online besplatnu procenu selidbe nakon koje ćemo vam poslati okvirnu cenu i plan kompletnog posla.