Ukoliko želite da iskusite brzu i lagodnu selidbu u Novom Sadu, ili iz Novog Sada, rešenje leži u angažovanju profesionalne agencije za selidbe. Sa kompanijom Moja Selidba najteži deo posla završava se za kratko vreme i bez stresa. Naši stručnjaci će Vam pomoći da organizujete preseljenje na najefikasniji način, od pakovanja do raspakivanja. Bilo da treba da premestite nekolicinu stvari kombijem ili selite kompletno domaćinstvo, mi ćemo obezbediti neophodna prevozna sredstva i radnu snagu koja će olakšati ceo proces. Nakon što odlučite da se preselite, sve što Vam preostaje je da pozovete profesionalce koji će Vas preseliti sa uživanjem i bez komplikacija. Zatražite besplatnu procenu selidbe još danas!

osvetljena zgrada u Novom Sadu

Ne gubite vreme na pakovanje, tim Moje Selidbe će se pobrinuti za to

Prepustite se profesionalcima za selidbe u Novom Sadu

Planiranje procesa selidbe često ume da bude složen i komplikovan poduhvat. Pakovanje, utovar, transport, istovar, dug i zahtevan proces raspakivanja u novom prostoru… sve zahteva adekvatnu organizaciju i vreme. Ipak, čitav proces Vam ne mora oduzeti sve resurse kojima raspolažete, sve što je potrebno jeste da kao podršku imate profesionalnu agenciju za selidbe. Sa godinama iskustva u različitim poduhvatima selidbi u Novom Sadu, Moja Selidba predstavlja vašeg pouzdanog partnera u procesu preseljenja. Vaše stvari, bez obzira na to da li u Novi Sad selite svoj dom ili kancelariju, ostaće sigurne tokom pakovanja i transporta. Pozovite nas, prepustite selidbe Novi Sad profesionalcima i započnite novo poglavlje sa lakoćom.

Pripremite se za pakovanje i transport

Nakon dogovaranja datuma selidbe, sledi priprema za pakovanje. Treba imati u vidu da preseljenje predstavlja za nijansu komplikovaniji proces od prostog prenošenja kutija sa jednog na drugo mesto. Nekada je potrebno pripremiti objekat u koji se selimo, ili ispitati kraj zbog mogućih problema sa parkiranjem. Takođe, neophodno je napraviti reviziju i selekciju stvari i nameštaja koje ćete nositi sa sobom. S obzirom na to da nije ekonomično pakovati i seliti stvari koje ne planirate da koristite na novoj adresi, poželjno je otarasiti ih se pre nego što eksperti za pakovanje iz Moje Selidbe dođu kod Vas.

Kada počne pakovanje, trudimo se da ono bude što je moguće bolje organizovano, da nema gubljenja vremena i praznog hoda. Koristimo kvalitetne materijale za pakovanje, kako bismo osigurali sigurnost čak i najosetljivijih stvari. Članovi našeg tima su sa iskustvom postali izrazito vešti u pakovanju, što dovodi do efikasne upotrebe materijala, prostora i vremena. Praksa je pokazala da ova kombinacija donosi najbolje rezultate i čini selidbe bržim, a klijente zadovoljnijim.

Obezbedićemo adekvatan pevoz svih Vaših stvari

Jedan od najvažnijih elemenata selidbe je siguran prevoz stvari i njemu pridajemo veoma veliki značaj. Ukoliko niste sigurni kako bi trebalo da organizujete transport i zaštitu svega što posedujete, obratite se našim profesionalcima. Uradićemo sve što možemo da Vaše stvari stignu na novu adresu na vreme i bez ikakvih oštećenja. Obezbedićemo Vam odlične uslove i vozila, bilo da se opredelite za:

Odabir adekvatnog prevoza zavisi od dve varijable. Bez obzira na to da li se pripremate za selidbe Novi Sad ili ste u procesu organizacije međunarodne selidbe, količina stvari koju selite će odrediti veličinu prevoznog sredstva koje Vam je potrebno. Međutim, u gradskim selidbama, drugi važan činilac je saobraćaj, odnosno prohodnost saobraćajnica. Čak i ukoliko imate veliku količinu stvari, nekada ćemo biti prinuđeni da selidbu radimo kombijem, iz prostog razloga što kamioni ne mogu svuda da prođu i parkiraju se. Koji god prevoz da obezbeđujemo, važno je da znate da su u pitanju moderna vozila, opremljena svim neophodnim alatima i mehanizacijom, kako bismo učinili selidbu bržom i lakšom i obezbedili sigurnost Vaših stvari.

Budite efikasni uz našu pomoć pri organizaciji selidbe Novi Sad

Sigurno da ste barem jednom čuli da je život u ravnici usporen i da se sve radi bez žurbe i stresa. Upravo je takav način rada svojstven i našoj kompaniji. Mi radimo brzo, ali se gubi ona nervoza svojstvena žurbi, jer pre početka rada napravimo dobar plan. Pri pravljenju plana, uzimamo u obzir sve moguće probleme i prepreke na koje možemo naići. Postaramo se i da pripremimo alternativna rešenja, u slučaju da nešto pođe naopako. Tek onda prelazimo na sam proces selidbe i organizacije pojedinačnih aktivnosti. Bez stresa i sigurno – to je način na koji selidbe Novi Sad funkcionišu sa nama. I što je najvažnije, čitav proces biće obavljen ne samo po planu, već i u planiranom roku.

Stara vrata

Bilo da selite dom ili poslovni prostor, naši eksperti za selidbe Novi Sad će olakšati proces

Preseljenje domova i kompanija su naša specijalnost

Ukoliko organizujete selidbu stana, naši zaposleni će Vam dati sve neophodne informacije i savete kako da se što bolje pripremite. Jasno je da stvari imaju i emotivnu vrednost, pored materijalne, zato posebno vodimo računa o svakom komadu koji posedujete. Imamo razumevanja za Vas i Vašu porodicu, kao i vreme koje Vam je potrebno da se pripremite za naš tim. Pomoći ćemo Vam da selidbu doživite kao prijatno iskustvo, a ne kao nelagodu sa brojnim komplikacijama. Potrebno je samo da kažete šta su Vaše potrebe i mi ćemo ih rado ispuniti.

Kod organizacije selidbe firmi, vreme je od presudnog značaja. Vreme je novac i sa svakim neradnim danom, Vi ga gubite. Moja Selidba je tu da se postara da ne izgubite ni dinar više nego što je apsolutno neophodno. Nema praznog hoda i gubljenja vremena ni u jednoj aktivnosti koju obavljamo. Dok radnici na jednoj strani pakuju stvari iz kancelarija, na drugoj ćemo rastavljati nameštaj koji se ne može premeštati u komadu. Mašine i elektronske aparate tretiramo sa posebnom pažnjom, kako bismo izbegli sva moguća oštećenja. Ukoliko je neophodno, aktiviraćemo i više radne snage, kako bismo bili brži i efikasniji pri utovaru i istovaru. Ne brinite za sklapanje nameštaja i povezivanje uređaja, imamo specijaliste i za to, ukoliko Vam budu trebali.

Iskoristite prve dane nakon selidbe

Naša kompanija zna da su prvi dani nakon selidbe najteži. Imate toliko posla da uradite, a ako ste ceo ovaj proces uradili sami, onda vam je još teže. Nakon preseljenja, čeka Vas novi život u ovom gradu. Dozvolite da Vam olakšamo preseljenje koliko je moguće i ne dopustite da Vas bilo šta omete u uživanju na novoj adresi.

Postoje brojni razlozi zbog kojih se ljudi odlučuju za preseljenje u Novi Sad. Ravnica, koja je neuobičajena u ovom delu Balkana, ima mnogobrojnih prednosti, te je ovaj deo Srbije veoma prijatan za život. Po svom položaju, grad Novi Sad predstavlja i centar, ali i raskrsnicu. Burna istorija ovoga kraja oslikala se na fasadama i arhitekturi. Šetnjom kroz ulice starog jezgra grada možete osetiti tragove mnogobrojnih osvajača, vojskovođa i naroda koji su prošli kroz ovaj deo Srbije. Sam prolazak kroz neke novosadske ulice može u vama probuditi sve one lepote koje Vojvodina nosi.

reka, čovek na plaži i most u daljini

Ima mnogo lepih istorijskih mesta koje bi trebalo obići nakon selidbe Novi Sad

Pozovite nas još danas i izaberite datum koji Vam odgovara!

Ne žurite, ali se dobro organizujte i krenite sa pripremama na vreme. Mi imamo profesionalce koji će Vam pomoći da započnete život u Novom Sadu lakše i bez problema. Zahvaljujući našim radnicima, pakovanje i selidba neće biti teški, već uživanje. Dok vršimo neophodne pripreme i sprovodimo selidbe Novi Sad, prođite živopisnim ulicama grada i uživajte u miru oko Vas. Pozovite Moju Selidbu još danas, zatražite besplatnu procenu selidbe i započnite avanturu menjanja adrese sa lakoćom.