Kombi transport

Transportujte Vašu robu sa najmodernijm voznim parkom za prevoz svih vrsta robe.

Kada imate malo stvari, veoma kratak rok selidbe ili se morate preseliti u Beograd u deo grada koji ne poznajete dovoljno, onda morate obratiti pažnju na mnoge detalje. U tom slučaju prevoz je jedan od najvažnijih stvari koje morate imati u vidu. Kombi transport najbolje je rešenje za mnoge potrebe selidbe i prevoza stvari. Nije potrebno da se u ovom slučaju posebno angažujete ili pravite prevelike planove kada Moja Selidba ima sve što vam je potrebno. Naši zaposleni nude pomoć oko organizacije, ali i pakovanja i transporta na bilo koju adresu. Želite da Vam putovanje bude udobno, znajući da su Vaše stvari bezbedne? Ne morate tražiti više jer sada imate agenciju koja radi za Vas. Oslonite se na nas i spremite se za brzu, jednostavnu i pre svega bezbednu selidbu. Pozovite još danas i krenite u avanturu.


Pored toga što nudimo bezbedan i brz kombi transport sa nama možete organizovati i niz drugih poslova:

 • Klijentima nudimo brz i bezbedan kamionski prevoz na bilo koju lokaciju;
 • Organizujemo međunarodne selidbe različitim vrstama vozila uz prethodnu pripremu dokumentacije i ostalih formalnosti;
 • Pomažemo u organizaciji selidbi firmi brzo i bez pauze u radu kompanije;
 • Nudimo odnošenje starog nameštaja ukoliko je to najbolje rešenje za Vas;
 • Dajemo besplatnu procenu cene Vaše selidbe i savete kako da se organizujete brže i bez mnogo troškova.
Mali stan sa malo nameštaja što je pogodno za kombi transport

Kod malih stanova nećete imati mnogo problema oko organizacije prevoza

Kada je kombi prevoz stvari najbolje rešenje za Vas?

Neki klijenti se plaše da je kombi prevoz stvari loš izbor za njihov slučaj. Za mnoge od naših klijenata postoji opasnost da kombi prevoz robe je previše mali i neće pružiti dovoljno prostora za sve njihove stvari. Mi smo tu da Vam objasnimo kada je moguće prevoziti stvari i kombijem i zašto da se opredelite baš za tu vrstu prevoza. Jedna od prvih stvari na koju treba obratiti pažnju je udobnost ali brzina. Dozvolite da Vam dokažemo da smo u pravu kada biramo prevoz robe kombijem.

Za mnoge klijente brzina ali i pouzdanost od velike su važnosti kada biraju prevoz svojih stvari. Iako u početku ne veruju u tu mogućnost, naši radnici im lako dokažu da je moguće organizovati kombi prevoz nameštaja pouzdano i bez problema. Jedna od prvih stvari koje moramo uraditi je da nameštaj demontiramo na delove a onda zapakujemo tako da nema oštećenja ali ni mogućnosti da se neki od tih delova izgubi. Budući da možemo da Vas ubedimo u sigurnost i pouzdanost naših vozila, onda je sve lakše.

Selidba u kratkom roku ne mora da znači da će Vam biti neudobno

Postoji mnogo situacija kada morate organizovati selidbu brzo i efikasno, bez odlaganja. Bilo da je vreme da promenite posao ili morate hitno da napustite stan, nekada je selidbu neophodno organizovati u veoma kratkom roku. U tim situacijama izbor odgovarajućeg prevoznog sredstva od velike je važnosti. Kombi prevoz robe nudi upravo tu mogućnost, da brzo spakujete svoje stvari i lako se prevezete na novu lokaciju. Oslonite se na kompaniju koja ima iskustva u izvođenju selidbi bez mnogo odlaganja i prepustite se našim profesionalcima.

Kratak rok za organizovanje selidbe obično znači da nemate vremena za detalje i moguće probleme. Mnogi naši klijenti brinu da ukoliko se prebrzo organizuju za selidbu imaće probleme sa pakovanjem ili demontažom nameštaja. Ipak, od velike važnosti kod brze selidbe je pre svega imati dobro vozilo koje će Vas prebaciti na drugu lokaciju što je lakše i brže moguće. U tim situacijama dolaze do izražaja naši iskusni vozači koji pružaju udobnost i komfor bez opasnosti po Vas niti Vaše stvari. Sa nama je kombi prevoz stvari najlakša moguća opcija ukoliko želite brzu selidbu.

Prava kompanija je tu da Vam pruži adekvatnu podršku

Zahvaljujući iskustvu i velikom broju organizovanih selidbi možemo reći da smo profesionalci u organizaciji prevoza robe i stvari različitim prevoznim sredstvima. Ipak, prevoz robe kombijem uvek je najbolji izbor kada su male i brze selidbe u pitanju. Naša kompanija pomaže ne samo u selidbama već u svim vrstama prevoza robe i nameštaja na adresu koja vam je potrebna. Ne brinite za pakovanje, jer naši radnici lako mogu organizovati pakovanje i zaštitu robe od svih vrsta oštećenja. Kombi prevoz nameštaja zato je specifičan, jer zahteva znanje, iskustvo ali i trud kako bi svaki komad Vašeg nameštaja bio sačuvan od oštećenja.

Sa velikim ponosom tvrdimo da imamo opremu koja obezbeđuje bezbednost robe. Ne samo da ulažemo u novu tehniku i opremu, već se trudimo da osluškujemo potrebe i strahove svojih klijenata. Sa nama je sarađivao veliki broj klijenata i uvek su svoje poslove završavali sa zadovoljstvom i bez problema i brige. Proverite zašto je duga lista klijenata iza nas i kako da postanete jedan od njih u nekom od Vaših narednih preseljenja. Ukoliko se odlučite za kombi prevoz stvari, možete biti sigurni da ćete dobiti najefikasniji prevoz i podršku.

Stan sa malo nameštaja spreman za kombi prevoz stvari

Ako želite da se brzo preselite na novu adresu najbolje je da koristite kombi prevoz stvari

Kada je potrebno preseliti se oslonite se na profesionalce u svakom pogledu

Ima mnogo toga što možete dodatno tražiti od nas kada želite da angažujete kombi transport. Ne morate pakovati stvari sami, već to takođe možemo uraditi mi. Već dugo godina organizujemo selidbe stanova tako da naši klijenti mogu biti bezbrižni kako oko pakovanja, tako i oko zaštite stvari od oštećenja. Sa nama ne morate brinuti da ćete morati da pravite posebne planove. Mi smo tu da Vam pomognemo šta god da Vam je potrebno.
Kada se radi o prevozu i pakovanju novac je za nas najmanje važan. Ulažemo u novu opremu, edukaciju radnika i osavremenjivanje poslovanja. Zato ne oklevajte i prepustite se našim radnicima u svakom koraku Vaše selidbe i transporta. Tu smo da Vam pomognemo.

Stan

Ne brinite oko sigurnosti i zaštite Vaših stvari ako sarađujete sa dobrom kompanijom

Zašto da brinete kada smo mi tu za Vas?

Više ne morate biti u dilemi da li ste se odlučili za dobar vid transporta. Zahvaljujući našim radnicima imaćete prilike da se pripremite za put i preselite na brz i efikasan način. Mi brinemo o bezbednosti ali i komforu naših klijenata. Proverite zašto je selidba sa nama uvek prijatno zadovoljstvo a stvari stižu na vreme i bez ogrebotine. Veliku pažnju poklanjamo zaštiti Vaših stvari, zbog čega selidba više ne mora biti tako teška i komplikovana. Dovoljno je obratiti se profesionalcima u ovom poslu i prepustiti njima najteži zadatak. Pozovite još danas i ne ustručavajte se da pitate koliko će sve to da košta. Bićete spremni i bezbedni a da ne morate platiti visoku cenu.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   0/5 (0 Reviews)