Selidbe firmi

Sa nama možete preseliti Vašu firmu, kancelariju, poslovnicu, proizvodnju, skladište, državnu ustanovu i još mnogo toga…

Oslonite se na profesionalce čak i kada ste i sami profesionalac. Organizujte selidbu svoje firme bez kašnjenja i zastoja u poslu. Isto kao što je Vama Vaš posao važan, tako je i u našem slučaju. Moja Selidba je agencija za selidbe koja vrlo dobro zna šta znači voditi posao uspešno. Naš tim neće dozvoliti da bilo koji deo Vašeg posla trpi zbog preseljenja. Ne samo da ćemo učiniti Vašu selidbu efikasnom i brzom, već ćemo Vam pomoći da održite Vaše poslovanje uspešnim, čak i u vreme selidbe. Pozovite nas još danas i zakažite svoj sastanak!Radnici u kancelariji koji se pripremaju za selidbe firmi

Najpre obavestite radnike o planovima preseljenja kancelarije ili firme

Ostavite stres u staroj kancelariji

Kada selite kancelariju ili firmu, imate dosta briga. Ne zaboravite da selidba utiče i na Vaše zaposlene. Ukoliko ih uključite u sam proces, bolje će se osećati i selidba će biti još jedan timski projekat. A ako uz to angažujete profesionalce, Vaš kolektiv će Vam biti zahvalan. Poštedećete stresa i sebe i njih bespotrebnog stresa.

Pripremite klijente za promenu adrese

Prilikom selidbe firmi i kancelarija, jako je važno ne gubiti iz vida potrebe radnika i klijenata. Vaši klijenti treba da znaju da se Vaša firma seli i koja će biti nova adresa, možda je u pitanju preseljenje u Beogradu ili nešto dosta dalje u drugi grad. Jako je važno da ih obavestite na vreme kako ne biste ugrozili saradnju. Bez obzira što je preseljenje firme vaš posao, klijenti će osetiti tu promenu, takođe. Ne dozvolite da se oni u bilo kom trenutku osete zanemareno.

Posao ne bi trebalo da stane, uprkos selidbi. Firme koje zavise od određenih rokova itekako mogu imati probleme ukoliko selidba firmi i kancelarija traje predugo. Zato ne dozvolite da se Vaša kancelarija predugo zadrži „u vazduhu“. To samo može povećati napetost i smanjiti produktivnost.

Dopustite da Vas vodimo kroz proces selidbe

Znamo da shvatate posao ozbiljno i da umete da nosite odgovornost. Ipak, nekada je neophodno prepustiti neka zaduženja onome ko je stručan u određenoj oblasti. Na taj način imaćete više vremena ali i manje grešaka. Prilikom pružanja usluge selidbe firmi i kancelarija vodimo se jednom idejom. Naši klijenti moraju svakog momenta imati uvid u ono što radimo. Posebno je važno da znaju gde se njihove stvari nalaze, svakog trenutka.

Kao što i Vi imate u vašoj firmi profesionalce sa iskustvom, tako i mi zapošljavamo samo najbolje u našoj branši. Naši zaposleni znaju koliko je važno znati da se posao odradi brzo, efikasno i bez grešaka. Ne samo da imamo iskustva, već nikada ne prestajemo da radimo na sebi i na poboljšanju našeg poslovanja. Kod selidbe poslovnog prostora najvažnije je poštovati firmu i radnike u njoj. Svaki dokument, deo opreme i kompjuter je važan. Zato pakujemo ove stvari sa posebnom pažnjom.

Oslonite se na profesionalce za selidbe firmi

Ne zaboravite, Vaša firma nije prva koju selimo. Upoznati smo sa svim komplikacijama, poteškoćama i rizicima koje ovaj tip selidbe nosi. Stoga, sa svakim stečenim iskustvom naučili smo kako da se nosimo sa izazovima i pomognemo Vam na najedvatniji način. Kao što je Vaš biznis Vaša strast, selidbe su naša. A zadovoljni klijenti i uspešni projekti su naša misija. Oslonite se na nas i pokušajte da se opustite. Dok mi brinemo o vašim stvarima, Vi se možete fokusirati na novi plan poslovanja.

Moja Selidba - Selidbe Beograd - Skladištenje stvari, robe i nameštaja

Najsavremenija kombi vozila za selidbe Vaših kancelarija i poslovnih prostora

Poštedite Vaše zaposlene

Imajte u vidu da kancelarija nisu samo papiri već i glomazan nameštaj. Kao i kod svake druge selidbe, selidbe poslovnog prostora nekada mogu uključivati i veoma teške i kabaste stvari. Mi ćemo se potruditi da rastavimo sve što možemo na manje delove. To znači da će svaki deo biti propisno zaštićen i spakovan, tako da se ništa tokom selidbe ne izgubi. Ipak, najteži deo posla je spakovati stolice, jer se one uglavnom ne mogu rastavljati. A znamo koliko vam one pomažu u svakodnevnom kancelarijskom poslu. Zato ćemo ih propisno zaštititi i spakovati tako da u Vašu novu kancelariju stignu neoštećene.

Konačno, svaka selidbe firme uključuje skupe i osetljive stvari kao što su električni uređaji. Naši radnici će na najbolji način spakovati i zaštititi kompjutere, laptopove, štampače kao i ostali materijal od oštećenja. Ne brinite o tome, već kako da povećate produktivnost i efikasnost. Težak fizički rad prepustite nama.

Kancelarija

Najteži deo preseljenja firme je kako spakovati nameštaj

Pozovite nas i uradite najbolju stvar za svoju firmu

Kada planirate selidbu firme, najbolje je da se oslonite da stručnjake. Mi znamo šta Vas brine i daćemo sve od sebe da predupredimo sve nepredviđene situacije. Pomoći ćemo Vam da spakujete, zaštitite i bezbedno preselite Vaš kancelarijski nameštaj u novi prostor. Zahvaljujući iskustvu, organizovaćemo selidbu tako da vaš posao ne trpi ni dan. Da Vaši klijenti ne budu zapostavljeni i da vaši zaposleni ne brinu. Mi ćemo pomoći da sačuvate klijente baš onako kako mi čuvamo svoje. Naša vozila dovoljno su prostrana da prevezu i najveće mašine i komade nameštaja kao što su kancelarijski stolovi, fotelje i kancelarijske stolice. Isto tako, mi razumemo da je vaš klijent na prvom mestu, baš kao što ste Vi nama. Ne dozvolite da vaši klijenti čekaju. Pozovite profesionalce u svom poslu da Vam pomognu!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)