Odnošenje starog nameštaja

Nema potrebe da čuvate stvari koje Vam više nisu potrebne, niti da ih selite u novi prostor. Oslonite se na profesionalce koji Vam nude usluge odnošenja, otkupa i prodaje starog nameštaja kao i čišćenja prostorija. Tu smo da obavimo teži deo posla umesto Vas!

Ukoliko se selite ili renovirate stan, velika je verovatnoća da imate višak starih stvari kojih biste se rado rešili. S ciljem da Vam pomogne da se sa ovim zadatkom izborite brzo i lako, agencija Moja Selidba kreirala uslugu odnošenja starog nameštaja.

Naš tim ima godine iskustva u ovom poslu, adekvatnu opremu, prostrana vozila i znanje neophodno da Vaše stare stvari efikasno spakuje i prenese na njihovu sledeću destinaciju. Sve što treba da uradite je da nas pozovete, mi ćemo Vas voditi kroz ostatak procesa.

Usluge koje će rasteretiti i osloboditi Vaš prostor

Više nije uvek bolje, naročito kad je uređenje prostora u pitanju. Pored toga što je minimalizam u modi, pretrpana kuća, stan ili kancelarija je velika smetnja za život i posao. Bilo da se selite u manji stan i morate smanjiti svoj inventar, renovirate ili ste kupili nov nameštaj, tu smo da Vam pomognemo da se rešite svega što Vam nije potrebno.

Pokušali smo da osmislimo niz usluga koje će u potpunosti ispuniti sve individualne potrebe naših klijenata. Sudeći po zadovoljnim klijentima, u tome smo i uspeli. Naša ponuda obuhvata:

 • Odnošenje starog nameštaja sa Vaše adrese u Beogradu ili bilo gde u Srbiji;
 • Odnošenje šuta 
 • Čišćenje podrumskih prostrorija, tavana i šupica
 • Otkup nameštaja
 • Prodaja polovnog nameštaja 

Ove usluge se mogu odnositi na stare komode, fotelje, stolice, kaučeve, ormare, TV police, plakare, cipelarnike, staru opremu za teretanu i kupatilski nameštaj. Čak i da imate nešto što nije na našem spisku a želite da to odnesemo, nemojte oklevati da nas pozovete. Uvek smo voljni da čujemo sve Vaše zahteve. I možete biti sigurni da ćemo dati sve od sebe da te zahteve na najbolji način i ispunimo.

Nameštaj u dnevnoj sobi

Odnošenje starog nameštaja je najbolja opcija  kada se selite u inostranstvoKako izgleda sam proces?

Godine iskustva i konstantno usavršavanje kroz selidbe Beograd, ulili su nam sigurnost da se izborimo sa svakim izazovom. Bez obzira da li imate lift, koliko je uzan prostor ili stepenište, budite sigurni da ćemo Vaš nameštaj izneti bez ikakvih problema. Naši radnici će poneti alat potreban za pripremu i rastavljanje nameštaja i u kratkom vremenskom periodu, posao će biti uspešno i pedantno obavljen.

Sledi brz i efikasan utovar u neki od naših kamiona ili kombija. Daćemo sve od sebe da Vaš dom ili kancelariju zaštititimo od prašine, ogrebotina i oštećenja.

U skladu sa našim dogovorom, stvari ćemo prevesti na deponiju, u skladište ili na neku drugu lokaciju. Postoji čak mogućnost zarade sa Vaše strane, jer vrlo često polovan nameštaj uspešno preprodajemo. 

Skladištenje nameštaja – opcija vredna razmatranja

U dosta slučajeva, iako želite da se rešite starih stvari, ne želite da ih bacite ili prodate. Bilo da želite opet da koristite pomenute stvari ili je u pitanju sentimentalna vrednost, Moja Selidba ima sluha i razumevanja za sve Vaše želje i potrebe. Stoga, opcija odnošenja Vašeg nameštaja u moderne, sigurne i pristupačne prostorije našeg skladišta je možda idealna za Vašu situaciju. Naši vešti zaposleni će doći na Vašu adresu, s najvećom pažnjom utovariti Vaše stvari i isporučiti u naše skladišne prostorije.

Možete biti bez briga znajući da su Vaše dragocenosti na suvom i dobro čuvanom mestu, kao i da ih možete obići ili preuzeti kad god se za to stvori potreba ili prilika. Ovo je takođe odlična opcija ukoliko se selite u manji prostor ili Vam treba privremena opcija dok se Vaš novi dom ili firma renoviraju.

Nameštaj

Neophodno je osloniti se na profesionalce kada pakujete nameštaj za selidbu

Odnošenje starog nameštaja nikad nije bilo lakše ni brže

Bilo da Vas zanima odnošenje nameštaja, otkup starog nameštaja, skladištenje ili čišćenje podruma i tavana, uz asistenciju naših stručnjaka, ovaj posao možete obaviti u jednom danu. Zahvaljujući dobroj organizaciji, sa ekipom Moja Selidba nema odugovlačenja i bespotrebnog odlaganja. Pozovite nas još danas i zakažite posetu!

Kontakirajte nas

  Adresa:  Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija.

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   0/5 (0 Reviews)