Međunarodni kombi prevoz robe

Sa našim kombi vozilima Vaša roba stiže bilo gde u svetu.

Organizovati selidbu ili prevoz stvari u inostranstvo iziskuje detaljno planiranje i organizaciju. Jako je važno da prevoz koji odaberete bude bezbedan, brz i efikasan. Najvažnija stavka je transportovati stvari preko granice, poštujući zakone i porcedure. Dobra vest je da ne morate ništa od toga raditi sami. Kada tražite najbolju opciju za međunarodni kombi prevoz, rešenje je angažovanje profesionalne kompanije sa iskustvom. Oslonite se na tim koji razume šta Vam je potrebno i ima svo znanje i resurse da Vam pomogne da to i dobijete. Moja Selidba zapošljava samo iskusne, profesionalne i vešte radnike koji Vam mogu pomoći da bez muke i stresa spakujete i prevezete svoje stvari na njihovo novo odredište. Pozovite nas još danas i proverite kako da vaše stvari bezbedno preselite u inostranstvo.kombi Moja Selidba za međunarodni kombi prevoz

Kada se selite u drugu zemlju, od velike je važnosti da kombi bude novijeg datuma proizvodnje i ispravan.

Zašto je međunarodni kombi prevoz pravi izbor za Vas?

Organizacija prevoza zahteva ozbiljnu pripremu. Čak i kada mislite da imate vrlo malo stvari, teško je organizovati njihov bezbedan prevoz bez pomoći agencije za selidbe. Mi nudimo pomoć ne samo u pakovanju, već i u zaštiti Vaših kutija. Još važnije, naši zaposleni imaju znanje i iskustvo zahvaljujući kome mogu lako predvideti sve moguće probleme i prepreke da se Vaše stvari bezbedno pošalju u inostranstvo.

Ukoliko se odlučite da nas angažujete možete računati i na mnoštvo drugih usluga:

 • Selidbe stanova i kuća zajedno sa kompletnim pokućstvom, bez obzira na dimenzije;
 • Organizaciju međunarodne selidbe uz pripremu potrebne dokumentacije;
 • Nije bitno da li se selite iz Beograda ili iz nekog drugog grada u inostranstvo;
 • Pomoć pri pakovanju i zaštiti stvari od lomljenja, ogrebotina i ostale štete;
 • Usluge iznajmljivanja skladišta različitih veličina za sve namene;
 • Ljubaznost i odgovornost prilikom organizacije čitavog procesa.
kartonske kutije i knjige na stolu čekaju na međunarodni kombi prevoz

Kod kombi prevoza najvažnije je spakovati stvari tako da ne zauzimaju mnogo mesta


Nemojte sami raditi ono što profesionalci mogu uraditi bolje

Bez obzira šta je razlog Vašeg preseljenja u inostranstvo, svako putovanje i selidba su stresni. Ima mnogo toga što morate pripremiti i organizovati. Ne dozvolite da Vam put kombijem u inostranstvo bude stresan zadatak, već se oslonite na profesionalce sa dugogodišnjim iskustvom. Mi ćemo se pobrinuti da Vaše stvari budu spakovane ali i zaštićene tako da stignu na odredište u istom stanju u kom su krenule.

Sigurni smo da imate mnogo pitanja u vezi sa međunarodnim kombi prevozom. Ne samo ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja, već ćemo do detalja objasniti čitavu proceduru. Zahvaljujući stručnim licima koja rade kod nas, objasnićemo Vam proceduru koju zahtevaju strogi carinski propisi. Neophodno je pripremiti ne samo dokumentaciju, već i odgovarajuće vrste pakovanja i prateće dokaze o vlasništvu aparata i uređaja. Pobrinućemo se da svaki od Vaših uređaja stigne na svoje odredište, bez obzira kada ste uređaj kupili. Naši tim pomoći će Vam da sakupite sva neophodna dokumenta, i potrudićemo se da predvidimo sve moguće probleme koji se mogu javiti u specifičnim situacijama.

Kako da pripremite svoje stvari za međunarodni transport?

Sigurno je da želite da se za selidbu pripremite bez mnogo odugovlačenja. Želite da se što pre vratite svom svakodnevnom životu ili počnete da se navikavate na nov život u novoj zemlji. Razumemo da Vam je u ovom trenutku najpotrebnije da imate oslonac i tim profesionalaca koji razume Vaše potrebe i probleme. Pre svega je važno da se pakovanje i selidba organizuju što je brže moguće ali bez mogućnosti da se u brzini išta ošteti ili izgubi u toj brzini. U zavisnosti od broja kutija i stvari koje imate, naši radnici će učiniti sve da ovaj proces bude završen za nekoliko dana.

Izaberite najadekvatniji tip vozila

Izbor vozila kod međunarodne selidbe je veoma važan. Treba imati u vidu koliko stvari nosite i koja veličina vozila Vam odgovara. Sa druge strane, veliko vozilo može smetati ukoliko se selite u grad sa tesnim ulicama gde nema mesta za parking takvih vozila. Kada nemate mnogo stvari za transport, zaista i nemate potrebu za kamionskim prevozom. Kontaktirajte nas ili nas posetite, i uz našu pomoć odaberite vozilo koje odgovara vašim potrebama. Naša moderna kombi vozila ispuniće Vaša očekivanja i obezbediti dovoljno prostora za pakete i kofere.

Kod selidbe stanova posebnu pažnju posvećujemo Vašem nameštaju. Ne samo da je važno zaštititi ga, već je u nekim slučajevima neophodno demontirati na manje delove. Potrebno je imati dobar alat koji će omogućiti brzu i jednostavnu demontažu, tako da se nijedan deo nameštaja ne ošteti. Možete biti sigurni uz naše iskusne radnike koji znaju kako svaki komad nameštaja rastaviti na delove. Naša kompanija posvećuje veliku pažnju izboru alata ali i i edukaciji radnika tako da svaki komad nameštaja mogu rastaviti bezbedno i bez oštećenja.

Vaše dragocenosti su u sigurnim rukama

Ukoliko želite da preselite u inostranstvo predmete od velike vrednosti važno je da ih adekvatno pripremite za ovaj put. To je mnogo lakše kada se možete osloniti na profesionalce koji su u ovom poslu već mnogo godina. Naši radnici imaju neophodan materijal za pakovanje Vaših dragocenosti, a posebnu pažnju poklanjaju pakovanju umetničkih dela, slika i skulptura za međunarodni transport. Ukoliko želite da nosite svoja umetnička dela i originalne slike sa sobom u inostranstvo onda je najbolje da ne rizikujete. Oslonite se na nas i obezbedite ih!

kombi Moja Selidba

Za manje selidbe kombi je idealno rešenje

Kvalitetan i brz kombi prevoz inostranstvo je samo na klik od Vas

Naš tim ima mnogo iskustva kada je u pitanju kombi prevoz inostranstvo sve u vezi međunarodnih selidbi. Nije važno kakav problem ili dilemu imate, pozovite nas i mi Vam pružiti sve moguće informacije i odgovore na najvažnija pitanja koja vas muče. Znamo koliko su Vam važne Vaše stvaru i njihova bezbednost. Bez obzira da li se selite u inostranstvo ili šaljete nekome prtljag, Moja selidba će organizovati pakovanje i prevoz svih vrsta kutija i paketa koje imate po veoma povoljnim cenama. Pozovite nas kako bismo napravili najbolju procenu Vaše predstojeće selidbe. Kvalitet i profesionalnost ne moraju biti skupi. Naša kompanija nudi najbolji odnos cena i kvaliteta tako da naši klijenti budu zadovoljni. Postanite jedan od njih, još danas!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   0/5 (0 Reviews)