Međugradski kombi prevoz robe

Razvoz robe po svim gradovima Srbije sa najboljim vozačima.

Svako ko je jednom morao da se seli zna koliko je to zahtevan i težak proces. Potrebno je spakovati mnogo stvari, pripremiti materijal za pakovanje i organizovati prevoz. To je, međutim, samo deo posla. Sama priprema za selidbu postaje teža kako se razdaljina povećava. Ukoliko se selite u drugi grad, onda je neophodno osloniti se na međugradski kombi prevoz. Kompanija Moja Selidba poseduje sve vrste vozila za različite namene ali to nije sve. Oslonite se na naša stručna lica koja imaju dugogodišnje iskustvo u organizaciji ovakve vrste selidbe. Mi poznajemo razne lokacije i lako proračunavamo vreme za koje dolazite do distance koju ste odabrali za svoj novi dom. Zato pozovite još danas i pitajte sve što vas zanima. Ljubazno osoblje odgovoriće Vam na sva pitanja.Ravan put kojim vas međugradski kombi prevoz može najjednostavije preseliti gde god želite

Prepustite se profesionalcima i organizujte prevoz ka lokaciji koja vam odgovara

Naša ponuda obuhvata

 • Organizaciju kombi prevoza na bilo koju destinaciju ukoliko se odlučite da prevezete svoje stvari brzo i lako;
 • Dajemo savete i podršku klijentima kod selidbe firmi i poslovnog prostora na bilo koju lokaciju tako da posao ne čeka;
 • Pripremamo selidbe u Srbiji za bilo koji grad ili deo grada u koji klijent putuje;
 • Organizujemo demontažu nameštaja u slučajevima kada je klijentu važno da preveze velike komade nameštaja na novu destinaciju;
 • Nudimo odvoženje starog nameštaja klijentima koji ne mogu ili ne žele da nose svoje stvari na novu adresu.

Zašto da gubite vreme kada mi možemo sve organizovati umesto Vas?

Kada je u pitanju organizovanje međunarodne selidbe, klijenti imaju mnogo pitanja. Neka od njih odnose se na formalnosti, kao što je potrebna dokumentacija za ovaj put. Sa druge strane, klijenti bi voleli da znaju koliko će čitav proces trajati i koliko će koštati. Kod međugradskog kombi prevoza, međutim, mnogo je važnija razdaljina između gradova. Ona može uticati na to koliko će put trajati. Zato se klijenti najčešće prvo informišu o tome. Sa nama nema nedoumica i suviše pitanja. Sve što vas interesuje možete pitati naše zaposlene i zajedno sa njima napraviti plan svoje selidbe.

Izbor vozila u ovom slučaju najvažnija je karika. Iako je naša prva asocijacija na selidbe stvari i kabastog nameštaja kamionski prevoz, nekada je to nepotrebno skup prevoz. Ukoliko imate velike komade nameštaja i želite da se oni prevezu u jednom odlasku na željenu destinaciju, kamion je sigurno najbolji izbor. Kada, međutim, imate malo stvari i ne želite da plaćate prevoz koji Vam nije potreban, prevoz kombijem u drugi grad najbolje je rešenje.

Naša vozila su uvek ispravna i redovno kontrolisana od strane stručnih lica i servisera, tako da ne morate brinuti o njihovoj ispravnosti. Ukoliko imate kofere i kutije koje ne želite da šaljete odvojeno kada se selite u inostranstvo, naša moderna vozila pružiće Vam komfor i sigurnost. Znamo da Vam je sada najvažnije da se proces selidbe što brže i efikasnije završi. Zato ćemo Vam preporučiti vozilo koje je najbolje za Vaš slučaj.

Stručnost i iskustvo kao garancija kvaliteta

Zahvaljujući našim stručnim zaposlenima možete se opustiti i početi sa pripremama za selidbu odmah. Jedna od osobina našeg osoblja na koju smo ponosni je stručnost i dugogodišnje iskustvo. Iako Vam se čini da je Vaša selidba previše komplikovana ili nemoguća da se izvede, mi smo tu da Vas uverimo u suprotno.

Pored zaposlenih mi dosta pažnje poklanjamo opremi i vozilima. Trudimo se da stalno unapređujemo svoj alat i mašine koje koristimo za pripremu za selidbu. Na taj način naši klijenti mogu biti sigurni da ćemo se pripremiti za njihovu selidbu na pravi način. Sa nama nema nerešivih pitanja i problema. Jedino što možete dobiti je malo mira i kontrole nad procesom selidbe, što Vam je u ovom trenutku najpotrebnije.

Mala prevozna sredstva jesu zgodna za prevoz manjih kutija i paketa, ali imajte u vidu da to znači da nećete moći da ponesete sa sobom baš sve kada se budete selili. U nekim slučajevima moguće je demontirati nameštaj tako da spakujete manje delove. Za takve namene imamo najnoviju opremu i alate tako da ne morate brinuti o efikasnosti. Naša kompanija će Vam sa zadovoljstvom pružiti svu vrstu pomoći i podrške u slučaju da želite da zaštite svoje stvari na pravi način.

Porodica ispred kuće

Kada se spremate za međunarodni kombi prevoz možete spakovati samo najosnovnije

Oslonite se na profesionalce i krenite na svoj put bezbrižni

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u organizovanju svih vrsta selidbi, možemo Vam obezbediti sve vrste premeštaja na bilo koju lokaciju koju izaberete za svoj novi život. Uspešno organizujemo selidbe stanova na bilo koju lokaciju. Znate da je samo pripremiti stvari za pakovanje previše teško i stresno da biste to radili sami. To je i prilično emotivan trenutak, koji ne prija svim klijentima. Zato smo mi tu da umesto vas pripremimo sve što treba za pakovanje i uradimo najteži deo posla umesto vas.

Zašto da poklanjate nameštaj kada ga možete skloniti na sigurno

Koliko god da ste se dobro pripremili za ovu selidbu, spakovati kofere i sav nameštaj nije lako. Možda ni sami niste sigurni šta Vas tamo čeka i koliko će Vam stvari zaista biti potrebno. U slučajevima kada niste sigurni šta biste od stvari poneli sa sobom, imate mogućnost da svoje pakete privremeno sklonite u jedan od naših magacina. Vodimo računa da Vaše stvari držimo na čistom i bezbednom mestu tako da Vas čekaju neoštećene nakon što se selidba završi. Ne brinite za samu organizaciju, naše skladište uvek je otvoreno za Vaše stvari i nameštaj.

Klijenti obično žele da znaju unapred koliko selidba može koštati. U tom slučaju naš agent dolazi na Vašu adresu i procenjuje koliko čitava procedura može trajati i kolika je njena cena. Naravno da sve to znači da možete uticati na konačnu cenu izborom onih usluga koje su Vam potrebne.

Ulice grada

Ukoliko imate velike komade nameštaja ne morate ga nositi sa sobom odmah već ostavite u magacinu

Samo malo je potrebno da organizujete međugradski kombi prevoz sa profesionalcima

Nemojte dozvoliti da Vas proces pripreme za selidbu uznemiri i donese nervozu. Potrebno je da pronađete pravu kompaniju koja će vam pomoći u ovom poslu. Sigurno je da Vas najviše brine sigurnost i bezbednost tokom pripreme i same selidbe. Zbog toga ne oklevajte, već pronađite pravu kompaniju i oslonite se na one koji znaju svoj posao. Osim toga, mi imamo najnovija kombi vozila koja su pouzdana i komforna za sve vrste paketa i stvari koje imate. Naše osoblje će Vam odgovoriti na sva pitanja i dileme i objasniti sve što vas u ovom procesu zanima. Dovoljno je samo da nazovete i zakažete sastanak. Mi ćemo se potruditi da Vaša selidba prođe bez problema.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   0/5 (0 Reviews)