Kombi prevoz nameštaja

Kombi prevoz nameštaja uz garanciju kvaliteta i pružene usluge.

Bilo da preuređujete svoj dom, opremate vikendicu ili se selite, transport nameštaja neizostavan je zadatak svakog od ovih podviga. Komadi nameštaja čine svaki dom i kancelariju posebnom i imaju fukncionalnu ali i estetsku ulogu. Budući da bez nameštaja ne možemo zamisliti svoj životni ili radni prostor, kada dođe do selidbe ili renoviranja, bitno je pripaziti na njegovu bezbednost tokom transporta. Sve što Vam je potrebno u ovom trenutku je usluga kombi prevoz nameštaja agencije Moja Selidba. Uz nas ćete lako transportovati svoj nameštaj na novu adresu. Mi Vam garantujemo povoljan, efikasan, brz i bezbedan kombi prevoz Vašeg nameštaja. Zato ne čekajte više i ne pokušavajte da sami obavite ovaj važan posao. Kontaktirajte nas danas i zakažite naš dolazak na svoju adresu!


Priprema nameštaja za kombi prevoz nameštaja Pouzdan kombi prevoz nameštaja uštedeće Vam vreme i novac

Postoji mnogo razloga zbog kojih je nameštaj koji već imamo bolje transportovati nego kupiti novi. Jedan od glavnih razloga zbog kojih se odlučujete za kombi prevoz nameštaja je ušteda vremena i novca. Svi imamo priličan broj komada nameštaja u svom domu. Bez obzira na to kada su kupljeni, određeni komadi nameštaja su nam baš po meri i prosto ih obožavamo. Kao što i sami znate, ponekad je jako teško kupiti krevet kakav već imamo. Brojni saloni nameštaja stalno rade na dopuni svog asortimana ali i ubacuju nove komade nameštaja u svoju ponudu. Za slučaj da ne možete da zamislite dan bez svog udobnog kreveta, omiljene fotelje ili ormara koji ste savršeno organizovali, sigurno ćete želeti da ove stvari ponesete sa sobom. Tada će Vam biti potrebna pomoć pouzdane agencije za selidbe i prevoz. Zato se obratite nama i Vaše ćemo komade nameštaja transportovati i preseliti na bezbedan način.

Sve i da je renoviranje doma razlog da nešto svog nameštaja zamenite novim, mi smo Vam na raspolaganju. Imamo sve kapacitete potrebne za bezbedan, jednostava i efikasan transport Vaših stvari na lokaciju koju poželite. Ako biste sami obavljali ovaj zadatak, bilo bi Vam potrebno mnogo više pripreme nego kada mi to uradimo za Vas. Ukoliko ne želite da se bavite nabavkom opreme i materijala za zaštitu nameštaja, pozovite nas. Sve što je potrebno prilikom poziva koji nam uputite je da nam date do znanja kakav nameštaj posedujete. Takođe, biće dobro da znamo datum kada biste želeli da za Vas izvršimo kombi prevoz nameštaja.

Nakon što saznamo osnovne informacije o selidbi ili danu kada želite da prevezete svoj nameštaj na novu adresu, krećemo sa planiranjem. Ubrzo biramo vozilo kojim ćemo izvršiti prevoz Vašeg nameštaja, pakujemo opremu i materijal za rad. Dok ste posvećeni drugim obavezama, mi se pripremamo da obavimo prevoz nameštaja.

Uz naš kamion ili kombi prevoz nameštaja nemate brige oko potencijalnih oštećenja

Jedna od najgorih noćnih mora za svakog ko se seli ili transportuje nameštaj je upravo mogućnost oštećenja. Nažalost, mnogi komadi nameštaja su vrlo osetljivi. Bez obzira da li su napravljeni od drveta, iverice, kože ili stakla, pomisao da bi mogli biti oštećeni ili uništeni tokom transporta Vas jako brine. Srećom, kada sarađujete sa nama ovakve brige postaju deo zaborava. Članovi našeg tima su visoko obučeni i znaju najsavremenije tehnike za zaštitu Vašeg nameštaja tokom selidbe i prevoza.

Selidba nameštaja

Ne mora biti teško preseliti nameštaj.

Za slučaj da nameštaj koji imate nije prvo potrebno demontirati, odmah krećemo sa zaštitom svakog pojedinačnog komada. Prethodno smo izabrali adekvatno vozilo za prevoz Vašeg nameštaja. Ukoliko se radi o manjoj količini nameštaja, predlažemo Vam kombi prevoz nameštaja. Ukoliko pak imate teške i velike komade nameštaja za transport, za Vas će idealno rešenje biti kamion za selidbu. Pri izboru vozila kojim vršimo prevoz Vašeg nameštaja uvek uzimamo u obzir maksimalnu bezbednost svakog od komada nameštaja koji posedujete. Bilo da zajedno odaberemo kamion ili kombi prevoz, Vaše će stvari biti apsolutno bezbedne tokom utovara i transporta.

Garantujemo kvalitet vršenja svih usluga koje Vam nudimo

Znamo koliko Vam je bitno da Vaš nameštaj ostane u prvobitnom stanju nakon selidbe i prevoza. Zato se uvek trudmo da svaki zadatak selidbe nameštaja obavimo bez ijednog propusta. Za slučaj da je Vaš nameštaj potrebno demontirati i na novoj adresi ponovo montirati, i tu se možete osloniti na naše usluge. Ako odaberete uslugu montaže nameštaja, sa sobom nosimo potrebni alat i krećemo sa demontiranjem. Sve delove Vašeg nameštaja uredno odlažemo i pakujemo za transport. Uvek se trudimo da sve pravilno obeležimo tako da ponovna montaža protekne što lakše. Kada je svaki od Vaših komada nameštaja demontiran i spreman za transport, vršimo utovar delova nameštaja u naša bezbedna vozila.

Budući da smo obavili brojne selidbe u Srbiji ali i međunarodne selidbe, nemajte brige oko usluga prevoza koje Vam pružamo. Poznajemo sve prohodne deonice i uvek smo informisani o stanju na putevima. Na dogovorenu adresu stižemo brzo i dovozimo Vaš namešetaj bez i najmanjeg oštećenja. Ukoliko nastavljamo montažu nameštaja ili ste nas izabrali da Vam asistiramo pri raspakivanju kutija za selidbe, računajte da organizovanost i efikasnost.

Oslonite se na nas u potpunosti

Premestiti nameštaj u novu vikendicu nije lako. Preseliti sav nameštaj iz razloga selidbe takođe nije jednostavno. Ali uz usluge koje čine našu ponudu, svaki zadatak postaje lak. Mi Vam možemo pružiti pojedinačne usluge ali i kombinacije usluga koje će kompletnu selidbu koja Vam predstoji učiniti lakom i zabavnom. Zato neka Vas ni na trenutak ne brinu problemi koji mogu nastati tokom samostalnog izvođenja ovih zadataka.

Nameštaj u spavaćoj sobi

Vaš nameštaj ćemo preseliti bez mnogo muke.

Mi imamo dugogodišnje iskustvo na realizacijama selidbi stanova, selidbi kuća i firmi. Zahvaljujući bogatom iskustvu, učinićemo da i Vaš kombi prevoz nameštaja ili selidba proteknu glatko i bez stresa. Čak i ako smo Vam potrebni za brzu isporuku  i montažu nameštaja koji ste poručili, možete računati na nas kada su u pitanju usluge Emmezeta dostava i Ikea dostava. Sve što je potrebno je da se oslonite na naš tim specijalista za prevoz i selidbe.

Ne čekajte više, na poziv smo od Vas

Iz bilo kog razloga da želite da preselite svoj nameštaj, mi nudimo jednostavno i krajnje povoljno rešenje. Uz uslugu kombi prevoz nameštaja i vedra lica članova tima Moja Selidba, sve Vaše zamisli biće lako sprovedene u delo. Zato ne odlažite svoje planove. Odlučite se za pouzdane usluge i pozovite nas danas!

 

Besplatna procena selidbe

    Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

    Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

    Kontaktirajte nas

      0/5 (0 Reviews)