Selidbe iz Srbije u Makedoniju

Garantovano kvalitetna i jeftina selidba u našu komšijsku zemlju.

Organizacija selidbe iz Srbije u Makedoniju zvuči kao veliki izazov. Ali uz pomoć profesionalaca, može biti jednostavna i brza. Tim Moja Selidba shvata da je svaka selidba priča za sebe i zato omogućuje svakom klijentu poseban tretman. Mi imamo razumevanja za Vaša pitanja, dileme i moguće poteškoće sa kojima se upravo suočavate. Iako je ovaj poduhvat za Vas komplikovan i pitate se na šta sve morate obratiti pažnju, mi Vas možemo pripremiti tako da ne predstavlja toliki stres. Veoma je važno napraviti plan selidbe, tako da Vas ništa neplanirano ne iznenadi. Sa nama možete biti sigurni da će Vaš novi život u Makedoniji početi jednostavno i bez stresa. Preuzmite besplatnu procenu selidbe još danas!Ohrid kao jedno od mesta koje morate posetiti nakon selidbe Makedonija

Postoji mnogo toga za istražiti kada dođete u Makedoniju

Angažujte profesionalce radi lakše selidbe iz Srbije u Makedoniju

Pozovite nas još danas kako biste:

 • Lakše i brže spakovali svoje stvari;
 • Demontirali i ponovo montrali svoj nameštaj bez oštećenja;
 • Zaštitili svoje stvari od oštećenja prilikom transporta;
 • Prevezli nameštaj i velike kutije u specijalnim vozilima;
 • Dobili potrebnu pomoć prilikom pripreme dokumentacije;
 • Imali podršku i pomoć tokom čitavog procesa.

Olakšajte planiranje selidbe iz Srbije u Makedoniju

Ponekad je najteže početi planiranje predstojećeg zadaka koji je pred nama. Niste sigurni da li je potrebno prvo spremiti dokumenta ili početi sa pakovanjem. U brizi i žurbi nije čudno ako počinjete da radite više stvari u isto vreme. Najveći problem je što teško izlazite na kraj sa završavanjem poslova koje ste započeli. Čini Vam se da vreme izmiče i da nizašta nećete imati vremena. U takvim slučajevima mi Vam savetujemo da se opuste i napravite plan. Ukoliko vidite da Vam je pomoć potrebna i niste sigurni kako funkcionišu profesionalci poput nas, ne ustručavajte se da nas pozovete. Tu smo za Vas 365 dana u godini i rado ćemo Vas uputiti u usluge koje pružamo. Tek kada saznate više o našim uslugama i raspoloživim terminima, bićete relaksiraniji. Takođe, moći ćete da na vreme zakažete svoj termin. Nakon što utanačimo datum selidbe, moći ćete da planirate svoje vreme shodno tome.

Napravite listu obaveza i ne zaboravite i na sitne zadatke koji će svakako biti veoma važni za dalje planiranje. Kada je u pitanju selidba stanova, često se ponešto zaboravi. Ipak, čak i ako zaboravite na neki od ovih detalja, mi smo tu da Vas podsetimo na sve što je neophodno prilikom selidbe iz Srbije u Makedoniju.

Naoružajte se strpljenjem i spremite dokumetaciju na vreme

Mnogima je teško da se pripreme za preseljenje u drugu državu. Međunarodne selidbe jesu pomalo komplikovane, ali ne moraju biti stresne. Pogotovo kada je u pitanju susedna država. Verovatno će biti neophodno da pripremite boravišnu dozvolu i radnu vizu ukoliko se selite zbog posla. Još jedan od izazova je priprema dokumentacije za prenošenje električnih aparata preko granice. Ukoliko su kupljeni u poslednjih godinu dana potrebna Vam je posebna dokumentacija. Ali ne brinite, tu smo da pomognemo. Naši profesionalci imaju dugo iskustvo u selidbama klijenata u inostranstvo tako da ništa neće ostati zaboravljeno.

Da li je Vaša porodica spremna da se preseli?

Iako je selidba u Makedoniju porodična stvar, nekada morate posebno spremati decu za ovaj put. Oni nisu spremni da se presele tek tako. Mi znamo da je deci posebno teško da promene sredinu, naročito ako moraju da odu u drugu državu. Zato posebnu pažnju poklanjamo deci i organizaciji njihovih stvari.

Za decu je posebno važno da njihove sobe budu što pažljivije spakovane. Naši zaposleni mogu da veoma brzo i efikasno spakuju i najzahtevnije dečje sobe. Nije važno koliko imate igračaka i plišanih meda. Svaki od njih biće posebno spakovan u kutije i siguran u putu. Sa nama nema suza, čak ni tokom dugih putovanja.

Koliko je važno pakovanje, još je važnije raspakovati male putnike. Oni ne žele da čekaju da se raspremite ili odmorite od putovanja. Zato je važno što pre otvoriti njihove kutije i pokazati im da su njihove stvari bezbedno stigle na odredište. Iz tog razloga, sve mora biti brzo i efikasno. Naš kamionski prevoz je organizovan tako da nema čekanja niti dugog odvajanja od omiljenih stvari.

par nakon selidbe Makedonija šeta po Skoplju

Prvo što će vas oduševiti nakon selidbe Makedonija je mešavina istorije i modernosti

Uživajte u prirodi i istoriji Makedonije- mi ćemo uraditi ostalo

Mnogi strepe od selidbe u drugu zemlju. Niste sigurni šta Vas tamo čeka. Međutim, ne treba da brinete u vezi Vaše selidbe iz Srbije u Makedoniju. Nije slučajno što je na zastavi ove zemlje sunce. Ona je otvorena prema turistima i svojim stanovnicima i pruža utočište svakome ko se u nju doseli. Veoma bogata istorija ove zemlje pruža Vam mnogo zanimljivih mesta koja možete obići. Dok čekate da stigne kamion sa Vašim stvarima i da naši radnici otpakuju kutije, možete istražiti novu okolinu i tako se odmoriti od puta. Jedno od najlepših mesta sigurno je jezero Ohrid. Mnogi ga sa razlogom zovu „makedonski Jerusalim“ jer predstavlja pravo malo ostrvo crkava i manastira.

Obiđite glavni grad dok čekate kamion sa kutijama

Glavni grad Skoplje jedno je od onih mesta koji predstavljaju pravu mešavinu tradicije i modernog dizajna. Grad se ubrzano razvija i prati evropske trendove pa nije čudo što sve više ljudi dolazi ovde. Veliki broj naših klijenata seli se u Makedoniju upravo zbog posla, što dovoljno govori o razvoju nove industrije i kompanija. Nemojte zaboraviti da je za pravi početak u novoj sredini neophodno istražiti sve njene osobenosti i karakter. To ćete najbolje uraditi ukoliko prepustite najteži deo selidbe profesionalcima.

Ohrid

Ohrid još zovu „makedonski Jerusalim“ zbog velikog broja crkava i manastira

Pretvorite svoju selidbu u lepo iskustvo

Oslonite se na iskustvom kada su u pitanju selidbe iz Srbije u Makedoniju. Mi razumemo Vašu brigu da će nešto krenuti naopako. Zato nećemo ostaviti nijedan detalj Vaše selidbe bez nadzora ili detaljno isplaniranog rasporeda. Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i rešimo sve nedoumice. Kada pravimo plan selidbe imamo u vidu moguće komplikacije ali i alternative, što znatno olakšava rešavanje problema ako do njega dođe. Proverite zašto nas klijenti traže svaki put kada se sele. Oni znaju da će od nas dobiti profesionalnost, adekvatnu podršku i pomoć. Pozovite kompaniju Moja Selidba još danas i zakažite datum preseljenja!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   0/5 (0 Reviews)