Međugradske Selidbe

Selidbe u svim gradovima Srbije uz garanciju kvaliteta i pružene usluge.

Selidba u susednu ulicu u kraju u kom živite nije laka. Potrebno je isplanirati i organizovati kompletnu selidbu koja Vam prestoji. Iako je blizina olakšavajuća okolnost, potrebno je proći kroz mnoge zadatke selidbe koji su neodložni.

Kada pak dođe do međugradske selidbe, stvari postaju komplikovanije radi udaljenosti grada u koji se selite. Kako biste što brže i efikasnije prošli kroz selidbeni proces, biće idealno da angažujete profesionalne usluge.


Kada su u pitanju usluge međugradske selidbe naše agencije Moja Selidba, budite sigurni da ćete njihovim angažovanjem pojednostaviti svoju selidbu. Potrudićemo se Vam pružimo prijatno iskustvo selidbe sa uslugama najviših standarda. Opredelite se za vrhunske usluge međugradskih selidbi po odličnim cenama. Kontaktirajte nas povodom svoje predstojeće međugradske selidbe!

Put međugradske selidbe

Bez obzira na udaljenost koju valja preći, tu smo za Vas.

Izaberite pozitivno iskustvo međugradske selidbe

Na listi usluga koje rado angažujete i na koje smo zbilja ponosni, već godinama nalaze se i međugradske selidbe. Budući da smo eksperti za selidbe u Srbiji, odabirom ove naše usluge nećete pogrešiti.

Kako smo se specijalizovali za selidbe po brojnim gradovima i prigradskim naseljima naše zemlje, stvorila se prilika se izdvojimo i u pružanju usluga međugradskih preseljnja. U cilju da idemo u korak sa Vama i Vašim potrebama, shvatili smo koliko smo Vam od pomoći kada menjate grad svog boravišta. U današnje vreme ni malo ne čudi odluka da se trajno preselite u grad koji Vam pruža bolje mogućnosti za lep, miran i ispunjen život.

Zato smo mi odlučili da svoje usluge unapredimo i budemo Vam desna ruka na put ka gradu koji će Vam pružiti više.

Ukoliko je i Vas posao, blizina porodici ili bilo koji drugi razlog naveo da razmotrite trajnu selidbu, znajte da se na nas možete osloniti u potpunosti. Bilo da ste sami odabrali grad u koji želite da se preselite ili su poslovne prilike i životne okolnosti izabrale Vas, nemajte ni najmanje brige ako se selite sa nama. Bez obzira da li je rastojanje između vaše trenutne i nove adrese nekoliko desetina kilometara ili se selite sa jednog kraja Srbije na drugi, mi smo Vam na usluzi.

Tim kompanije Moja Selidba Vam je za međugradske selidbe na raspolaganju 365 dana u godini, 24 časa dnevno. Zato se u momentu kada je Vaša odluka o preseljenju konačna setite tima koji će Vam rado pružiti nezaboravno iskustvo selidbe. Ukoliko se već krenuli sa pripremama i shvatate da Vam je potrebna pomoć, pozovite naš broj. Mi ćemo Vam pružiti pomoć koja će maksimalno pojednostaviti proces koji dolazi. Zato ne opterećute sebe sa previše tereta. Sasvim je u redu da podelite posao sa stručnjacima za selidbe.

Tok međugradske selidbe sa nama je uvek izvestan

Ukoliko imate prijatelje i rodbinu u Beogradu, sigurno ćete čuti preporuke za našu kompaniju. Mi nismo samo registrovani prevoznik i agencija za selidbe u Beogradu, mi smo tu i za Vaše međugradske i međunarodne selidbe. Sprektar usluga koje Vam nudimo zaista je širok i kreiran da Vaše živote i tranzicije učini što lagodnijim.

Bilo da se radi o selidbi na manje ili veće udaljenosti, znajte da su Vam naše usluge dostupne. Sve što je potrebno je jedan poziv i već ćete osetiti olakšanje, u toku prvog razgovora sa našim agentima za selidbe. Uvek polazimo od Vaših potreba, količine i vrsta predmeta, nameštaja i stvari koje selite i datuma koji je idealan za Vašu selidbu. Vaše je da nam ukažete na sve bitne detalje i svoje prioritete kada je u pitanju selidba. Na nama je sve ostalo.

Svaki segment Vaše međugradske selidbe temeljno planiramo. Pri planiranju se trudimo da Vam uštedimo i vreme i novac. Svaka selidba sa nama je rezultat međusobnog dogovora i stručne organizacije. Već u toku prvog poziva koji nam uputite možete zakazati dolazak našeg stručnog lica na Vašu adresu. Nakon izvršene besplatne procene selidbe ubrzo možete računati na izrađivanje ponude.

Kuća i dvorište

Stižemo na Vašu adresu radi besplatne procene selidbe.

Svakako ćemo prvo krenuti od količine stvari koje želite da ponesete u novi dom. Zatim ćemo se osvrnuti na vrste predmeta, stvari i nameštaja koje je potrebno spakovati i pripremiti za transport. Ove dve odrednice jasno će definisati veličinu Vaše selidbe u skladu sa kojom biramo vozilo adekvatne veličine. Bilo da koristimo kombi prevoz ili kamion za selidbu, uvek je akcenat na bezbednosti Vaših stvari tokom utovara i prevoza. Nakon što prihvatite ponudu koju smo napravili za Vas, bićete značajno rasterećeniji.

Angažujete sve naše usluge koje su Vam potrebne

Ne postoje dve iste selidbe kao ni klijenti sa indentičnim potrebama. Kao timu koji se godinama bavi uslugama i aktivnostima selidbe, nama je ova činjenica vrlo jasno. Zato se uvek trudimo da saslušamo i razumemo Vaše potrebe i tako Vam pružimo najviše što možemo.

U prilog tome, dobro je da znate da pored usluga organizacije, pakovanja za selidbe, utovara, istovara i prevoza Vašeg pokućtva nudimo i:

Ukoliko se radi o selidbi kuće ili većeg stana, možete imati mnoštvo aktivnosti koje je potrebno obaviti pre nego napustite dosadašnju adresu. Ali uz naše usluge koje možete angažovati u sklopu međugradske selidbe nema razloga da se mučite ni sa jednim od zadataka selidbe. Zato definišite svoj budžet, proračunajte vreme kojim raspolažete i angažujte nas da ubrzamo i bez muke realizujemo čitavu selidbu.

Par spreman za međugradske selidbe

Preselite dom bez i najmanje zadrške uz usluge međugradske selidbe.

Fokusirajte se na novi početak u novom gradu

Kada dođe do međugradske selidbe, emocija koja dominira je radost. Zato ne dozvolite da kompleksni zadaci selidbe potiskuju radost koju osećate i stvaraju Vam nervozu. Angažujte usluge međugradske selidbe koje pruža agencija Moja Selidba i oslonite se na vrhunske usluge po odličnim cenama. Neka i Vaša selidba u novi grad bude organizovano, efikasno i pravovremeno izvedena.

Pozovite nas u toku današnjeg dana!

Besplatna procena selidbe

    Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

    Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

    Kontaktirajte nas

      0/5 (0 Reviews)