Montaža i demontaža nameštaja

Za sve vrste nameštaja i stvari, nezavisno od tipa i gabarita.

Kada se odlučite za renoviranje doma ili selidbu, ono što svakako sledi je planiranje čitavog procesa. Bilo da želite da preuredite prostor unutar Vašeg doma ili kancelarije, ili se pak spremate za prelazak na novu adresu, demontaža i montaža nameštaja mogu postati jedan od zadataka koji Vas posebno brinu. Ono što će odagnati Vašu zabrinutost i omogućiti Vam da se fokusirate na uobičajeni životni tok je angažovanje profesionalaca koji će ovaj posao uraditi umesto vas. Moja Selidba je firma koja ne samo da uspešno organizuje kompletne selidbe, već Vam pruža usluge kao što su demontaža i montaža nameštaja, prevoz kreveta i sličnih glomaznih komada nameštaja. Uradite ono što je najbolje za Vas i Vaš nameštaj i pozovite nas već danas.Montaža nameštaje ne mora biti stresna.

Znamo koliko Vam je bitna ispravna montaža nameštaja u novom stanu.

Montaža nameštaja na siguran i brz način

Svaki put kad se pripremate da komade svog starog nameštaja zamenite novim, uzimate u obzir sigurne ruke Vaših prijatelja ili rodbine. Nažalost, tehnika i znanje potrebno da bi se izvšila demontaža nameštaja u mnogo slučajeva prevazilaze okvire laičkog iskustva u ovakvim zadacima. Umesto da podižete teške predmete pre nego ih demontirate ili satima mučite prijatelje i sebe kako bi uspešno rasklopili započeto, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. Naša agencija ceni i neguje apsolutno svakog klijenta sa posebnim naglaskom na njegove potrebe. Iz tog razloga, omogućićemo Vam da lako, brzo i bezbedno organizujete i sprovedete čak i naizled najteže zadatke koji obuhvataju glomazne i teške komade nameštaja. Kada naši zaposleni dođu i izvrše besplatnu procenu selidbe, neće više biti razloga za brigu. Procesi koji su se činili mukotrpno i nerešivo, postaće još samo jedna sa lakoćom rešena stvar.

Demontaža i ponovna montaža

Iako mnogima može delovati kao specijalnost van branše, montaže i demontaže nameštaja čine neizostavni deo gotovo svake selidbe. Iz tog razloga, uvrstili smo ovaj servis među ostale servise i usluge koje pružamo prilikom selidbi u Beogradu, a takođe i sve ostale selidbe u regionu. Ali ipak, u našoj ponudi specijalnih usluga nudimo i mogućnost zasebne montaže i demonotže nameštaja. Budući da znamo koliko komplikacija može nastati ukoliko se neki od komada nameštaja ošteti ukoliko se ovaj deo posla ne uradi kako treba, na raspolaganju smo Vam 24 sata, 365 dana u godini. Kada nas pozovete, za tili čas ćemo se dogovoriti za termin procene koju ćemo izvršiti na Vašoj adresi. Ukoliko niste sigurni koji komadi nameštaja spadaju u našu specijalnost, evo odgovora. Pod montažom nameštaja podrazumevamo apsolutno sve predmete koji spadaju u nameštaj a namenjeni su za transport ili selidbu sa jedne na drugu lokaciju:

 • Ormari, plakari, regali, kako veliki tako i mali
 • Svi kuhinjski elementi, viseće kuhinje, sudopere
 • Cipelarnici, nameštaj iz predsoblja
 • Kreveti (dvosedi, trosedi, bračni, dečji, ugaone garniture, fotelje, sofe, kauči itd.)
 • Stolovi, stolice, natkasne, kompjuterski stolovi
 • Kancelarijski nameštaj prilikom selidbe firmi

Sve i da imate neki od komada nameštaja koje ovde nismo naveli, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. Sigurno ćemo naći adekvatan način za rasklapanje nameštaja i van ove liste.

Beli kuhinjski nameštaj

Vaš nameštaj će ostati kako netaknut nakon preseljenja.

Dan preseljenja bez muke i stresa

Retki su oni koji nemaju brigu i tremu na dan preseljenja. Ali ukoliko angažujete profesionalce, stres će biti potpuno isključen is procesa selidbe. Strepnje i brige o bezbednosti komada Vašeg nameštaja ne bi trebalo da bude. Kako smo već spomenuli, za nas je ovaj segment selidbe važan koliko i drugi bitni segmenti i zbog toga se možete osloniti na nas. Članovi našeg tima će izvršiti kompletnu demontažu vašeg nameštaja u cilju bezbednog transporta. Ovaj posao rade profesionalci, tako da je Vaš nameštaj i sve ostalo u sigurnim rukama.

Kada je u pitanju prevoz kreveta, nemajte brige. Ukoliko je moguća u potrebna demontaža pre iznošenja, možete se uzdati u naše profesionalce. Sve demontirane stvari će biti uredno spakovane, zaštićene i vraćene u provobitno stanje. Budući da smo obučeni za selidbe specijalnih tereta, ne brinite ni o jednom komadu nameštaja. Bilo da su u pitanju izuzetno veliki komadi ili mali komadi nameštaja, naći ćemo način da o njima pobrinemo.

Efikasni i povoljni načini preseljena svega što čini vaše domaćinstvo

Čak i ako pripreme za selidbu počnete na vreme, obično shvatate da ova misija uopšte nije laka. Zavisno od količine stvari koju posedujete, ponekad se pakovanje i pripremanje za selidbu čini kao posao bez kraja. A onda dođe i do segmenta gde razmišljate kako da određene predmete izneste kroz vrata prilikom selidbe stana i u prvo vreme nemate odgovor. Nama je jasno šta je razlog Vaše zabrinutosti. Nema sumnje da su određeni predmeti suviše glomazni da biste ih bezbedno po Vaša leđa a i bez oštećenja izneli iz stana. Uski hodnici i liftovi nisu uvek pogodni za ovakve poduhvate. Zato Vam je često potrebna demontaža nameštaja. Sa druge strane, brinu Vas i potencijalne ogrebotine podova i parketa prilikom montaže nameštaja kada konačno stignete na novu adresu. Srećom, ako je je montaža nameštaja naš posao, zaboravite na ove probleme. Mi znamo kako da sprečimo da do oštećenja dođe.

Nabavka materijala

Ukoliko se prvi put selite iz jednog stana u drugi, može Vam biti jako teško da osmislite celokupan proces. Iz tog razloga je važno da kontaktirate našu ageciju za selidbe i rešite se glavobolje. Nakon prvog razgovora sa članovima našeg tima, nadolazeća selidba će Vam delovati značajno jednostavnije. Pošto verujemo da Vam je nabavka materijala potrebnih za pripremu predmeta iz domaćinstva neugodna je niste sigurni jesu li ogovarajući za predmete koje imate, mi taj deo posla preuzimamo na sebe. Sa sobom donosimo kvalitetan i odgovarajući materijal koji će osigurati bezbednost vaših stvari i nameštaja prilikom prevoza. Takođe, uz materijal koji imamo učiniće da montaža nameštaja ne stavi nikakve tragove na podu, samom nameštaju i drugim osetljivim površinama.

Obezbeđivanje odgovarajućeg vozila

Za slučaj da se selite iz malog stana, naša preporuka biće kombi prevoz koji će biti odgovarajući za ovakvu vrstu selidbe. Na ovaj način, ustedećete novac i zaobići ćete trošak za gorivo neizostavan kada su veće selidbe u pitanju. Sa druge strane, korišćenje kamionskog prevoza koji nudimo biće sjajan način da uštedite vreme. Sve što poseduje jedna porodica staje u ogroman prostor unutar naših kamiona. Prevoz kreveta, ličnih stvari i lomljivih predmeta nije nikakva muka ukoliko izaberete nas da Vam pomognemo pri odabiru odgovarajućeg vozila.

kamion i auto na auto putu

Brz i lak odabir pogodnog vozila za prevoz vašeg pokućstva.

Kontaktirajte nas još danas i počnite sa pripremama

Selidba je kompleksan proces koji zahteva mnogo truda, vremena kao i znanja. Agencija za selidbe Moja Selidba već dugi niz godina čini da Vaše preseljenje protekne besprekorno. Za jako kratko vreme bićete u svom novom domu a montaža nameštaja ostaće deo selidbe o kom uopšte nećete brinuti. Uz našu pomoć vrlo brzo ćete se navići na novi prostor. Ovakva usluga po povoljnim cenama omogućava da se brzo i sigurno nađete na bilo kom delu grada i zemlje. Pozovite nas još danas i započnite pripreme bez stresa.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)