Selidbe iz Srbije u Crnu Goru

Nikad lakša i jednostavnija selidba iz Srbije u Crnu Goru.

Otkrijte brz i jednostavan način da svaki detalj Vaše selidbe iz Srbije u Crnu Goru bude isplaniran do poslednjeg detalja. Nekada nije dovoljno imati samo dobar plan. Potrebno je imati i pomoć onih koji imaju iskustva u izvođenju selidbi, kako međugradskih tako i međunarodnih. Ako zaista želite da pružite sebi iskustvo za pamćenje prilikom Vaše selidbe, onda ćete želeti da angažujete profesionalnu kompaniju kao što je Moja Selidba. Naše usluge pokrivaju svaki korak procesa selidbe, od najmanjeg detalja do najvećeg dela nameštaja. Ne oklevajte da nas pozovete za više informacija i da zakoračite u sledeći stadijum života sa osmehom na licu!Osoba u sred selidbe, koja drži noge na kutijama.

Selidbe Crna Gora su jedna od mnogih specijalnosti naše firme. Uživajte i prepustite sve poteškoće selidbe našem timu stručnjaka..

Mi smo formula za uspeh Vaše selidbe iz Srbije u Crnu Goru

Znamo da ste pod stresom i da ne znate od čega da počnete. Zato počnite od posete našoj kompaniji. Kod nas ćete dobiti toplu reč, podršku i jednostavan opis naših usluga. Oslonite se na nas i spremite se za putovanje. Sa nama možete organizovati:

 • Prevoz stvari i nameštaja na bilo koji kraj Crne Gore brzo i bezbedno;
 • Selidbe firmi sa bilo koje lokacije;
 • Pakovanje svih Vaših predmeta adekvatnim materijalom.
 • Selidbu stanova i kuća bez obzira koliki dom selite;
 • Zaštitu stvari od lomljenja, ogrebotina i gubitka;
 • Jednostavnu i laku selidbu uz podšku i pomoć tokom svake etape procesa selidbe.

Ne gubite vreme na pakovanje kada možete imati pomoć

Ukoliko ste planirali selidbu zbog potreba posla ili bilo kog sličnog razloga koji zahteva hitnost, onda Vam treba način da to sprovedete u delo bez previše poteškoća. Iako imate malo vremena, ne smete ostaviti nijedan deo procesa selidbe nedovršenim. Ovaj posao posebno je težak onima koji moraju odjednom napustiti sve što im je predstavljalo sigurnost. Selidba u drugu državu uvek je teža nego selidbe u Srbiji. Teško je ako morate ostaviti prijatelje, porodicu, stari posao. Razumemo da se možda osećate kao da Vas je neko izbacio iz aviona bez padobrana. Mi znamo da Vam je sada najpotrebnije da Vam neko ulije sigurnost kroz pomoć.

Imajte u vidu da pakovanje Vaših stvari zahteva dugu pripremu i organizaciju. Trebalo bi obratiti posebnu pažnju kada je u pitanju zaštita lomljivih i osetljivih stvari. Ne smete prepustiti bezbednost Vaših dragocenih stvari slučaju. Nekada je samo dovoljno uviti delove nameštaja u celofan, ali nekada to nije dovoljno. Kod nas možete saznati koje vrste materijala za pakovanje i zaštitu postoje. Tu smo da sve vrste vaših stvari pripremimo za transport. Oslonite se na naše profesionalce kada je u pitanju kompletna demontaža i ponovna montaža Vašeg nameštaja.

Kada radite sa nama bezbednost Vaših stvari uvek je na prvom mestu

Mnogi ljudi brinu da li će njihovi predmeti od vrednosti ostati sačuvani tokom dugog procesa selidbe Srbija Crna Gora. Iako sama procedura podrazumeva jednostavne korake, kao što je pakovanje i zaštita, nije lako obaviti ceo proces za kratko vreme. To znači da će Vaše stvari duže vreme biti izvan Vašeg vidokruga. Zavisno od količine stvari koje selite sa sobom, nudimo vam kombi prevoz i prevoz kamionom. Vi ćete, sa druge strane, putovati odvojeno. Zato je teško osloboditi se pitanja šta se sa Vašim stvarima događa za to vreme.

Znamo da je sigurnost i zaštita Vaših stvari na prvom mestu i o tome vodimo računa. Iako pakujemo Vaše stvari u vozila koja putuju odvojeno od Vas, to ne znači da ne možete pratiti šta se sa njima dešava. Vi možete u svakom trenutku proveriti i dobiti uvid u to gde se Vaše kutije trenutno nalaze, ali i saznati planirano vreme isporuke istih. Znamo da Vam to uliva sigurnost i olakšava celokupnu proceduru. Za našu firmu, Vaše zadovoljstvo uvek dolazi na prvo mesto.

Naočare za Sunce kroz koje se vidi more

Selidbe Crna Gora mogu biti i relaksirajuće, naročito ako se prepustite blagodetima mora

Napravite planove o rasporedu u Vašem novom domu nakon selidbe iz Srbije u Crnu Goru

Pronalaženje novog boravišta nikada nije lak zadatak, pogotovo ne kada se selite preko granice. Sigurno ćete želeti da pronađete kuću na dobroj lokaciji, u dobrom stanju i spolja i iznutra. Zatim morate da se pozabavite organizovanjem stvari po sobama. Najpre morate odrediti raspored soba. To je veoma važno uraditi pre nego što nameštaj stigne, jer je skoro nemoguće planirati bilo šta kada preskačete kutije nasred svake sobe. Naši radnici su brzi i efikasni i sigurno će Vam pomoći u prenošenju kutija na mesto koje Vama odgovara. Ipak, neophodno je da najpre napravite raspored tako da sve dođe na svoje mesto kada Vam stvari budu isporučene.

Zašto da gubite vreme na pakovanje stvari kada mi to možemo uraditi umesto Vas?

U zemljama poput Crne Gore gde je klima topla, leta su uglavnom bez snega. Zato pre selidbe Srbija Crna Gora ne morate pakovati mnogo garderobe. Naročito je važno da kod kuće ostavite svoju zimsku garderobu i tako smanjite količinu stvari koje sa sobom nosite. Ukoliko planirate da već tokom naredne zime obilazite skijaške centre, spakujte svoju zimsku odeću i opremu posebno. Mi vam možemo ponuditi skladištenje robe u modernim magacinima gde će Vaše stvari biti smeštene na suvom i bezbednom mestu.

Uživajte u prirodnim lepotama dok mi uživamo u poslu za koji ste nas unajmili

Budući da je država bogate istorije, Crna Gora može ponuditi mnogo toga turistima i posetiocima. Sa jedne strane možete videti Lovćen i mauzolej jednog od najznačajnijih vladara Crne Gore- Njegoša. Ukoliko biste radije da osetite čari slane vode, onda siđite do Jadranskog mora. I tu vas čeka upoznavanje bogate prošlosti ove države. Deo je pripadao Mletačkoj republici, zbog čega su neka primorska mesta i dalje poznata po specifičnoj arhitekturi ove države.

Konačno, priroda Crne Gore je privlačna, ali i pomalo zastrašujuća. Krševite planine na nekim mestima skoro pa se direktno spuštaju u more. Zbog toga su putevi pretežno uski i uz more ali i na visinama. Mnogi opisuju putovanje kroz neke kanjone Crne Gore kao veoma teško i neprijatno iskustvo. Zato smo tu mi, da organizujemo prevoz vaših stvari u toku Selidbe Crna Gora na bezbedan i jednostavan način.

Jadransko more

Ne oklevajte da istražite Crnu Goru nakon selidbe

Ne odugovlačite – organizacija Vaše selidbe iz Srbije u Crnu Goru može već danas da počne

Nekada je i selidba na nekoliko stotina kilometara preduga i može doneti ozbiljne promene u vašem životu. Nemojte oklevati niti odugovlačiti selidbu. Naša kompanija ima dovoljno znanja i radnika da može pomoći u svakoj vrsti selidbe. Neophodno je razumeti teren, mesta u kojima se selidba odvija, ali i sve puteve koji vode između tih mesta.

Ne dozvolite da Vas priprema za selidbu omete u redovnim poslovima koje obavljate. Mi razumemo da je najteži deo posla isplanirati sve tako da posao ali i vaš svakodnevni život ne trpi. Zato ne čekajte više ni dan. Preselite se uz kompaniju koja razume Vaše brige i probleme. Pozovite danas i zakažite svoju selidbu i otkrijte koliko Crna Gora može biti prelepo mesto za nov život.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   0/5 (0 Reviews)