Pripremite se za najteži deo posla kada je selidba u pitanju, a to je najčešće proces pakovanja. Pakovanje za najveći izazov pre nego što se zaputite na svoju novu adresu. Pakovanje za selidbu teško je iz više razloga. Ipak, ukoliko sarađujete sa dobrom kompanijom, ne morate brinuti oko ovog dela selidbe. Moja Selidba je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u svim vrstama selidbe. Obezbeđeni smo profesionalnim materijalom za pakovanje i radnicima sa znanjem i iskustvom. Od sada ne morate brinuti za pakovanje i selidbe. Oslonite se na nas i spremite se za novu etapu svog života, bez stresa. Pozovite nas odmah!

Kartonska kutija pogodna za pakovanje i selidbe

Sa profesionalnom kompanijom ne morate brinuti oko materijala za pakovanja već se možete posvetiti drugim stvarima.

Nudimo sve potrebno za pakovanje i selidbe

Naša ponuda uključuje:

  • Brzo i efikasno pakovanje svih vrsta nameštaja, odeće, predmeta iz Vašeg domaćinstva i drugih stvari;
  • Zaštitu stvari i predmeta od gubitka i oštećenja;
  • Najbolji materijal za pakovanje koji uključuje kutije za selidbu (velike i male kartonske kutije), folije za nameštaj. Tu je i pucketava folija koja će Vašim lomljivim i osetljivim predmetima obezbediti najbolje uslove za transport;
  • Kompletnu podšku prilikom pakovanja, uključujući dogovor i brigu o najsitnijim detaljima Vaših predmeta.

Kako da učinite pakovanje i selidbe jednostavnijim?

Naši klijenti često se plaše da će pakovanje u kutije za selidbu oduzeti previše vremena. Često i jeste tako. Pakovanje jeste prilično stresan proces i vrlo često biva teško uštedeti vreme tokom pakovanja. Razlog za dugotrajno pakovanje vrlo često je povezan za emocijama osobe koja se na ovaj način priprema za selidbu. Kada pakujete stvari osećate da pakujete i svoju prošlost, deo sebe i svoj identitet. Nije lako nije lako spakovati dragocenosti i uspomene  u male kartonske kutije i velike kutije za selidbu. Zato klijentima kod selidbe stanova ali i selidbe kuća nudimo pakovanje bez njihovog učešća, što znatno ubrzava posao. Na taj način ostajete izvan vidokruga stvari koje se pakuju i lakše Vam je da nastavite sa selidbom.

Radnik u kompaniji pakuje kutije u vozilo

Pakovanje i selidbe uključuju više poslova koji su zamorni i zahtevni.

Dobra organizacija je pola posla

Bilo da selite svoj dom ili se radi o selidbi firme, pripreme su podjednako bitne. U ovakvim poslovima veoma je važno početi na vreme i dobro se organizovati. Znamo da ne želite da odugovlačite sa ovim poslom. Svaki dodatni dan pripreme za pakovanje i selidbe znak je da sve traje duže od planiranog. Ovo stvara nervozu i preti da pretvori čitav posao u mučenje. Nažalost, nije lako pakovati se tako da u svakom trenutku budete efikasni. Srećom, kada se oslonite na profesionalce, ne morate brinuti o detaljima i stvarima koje Vam odvlače pažnju. Zahvaljujući našim radnicima možete se posvetiti i drugim zadacima i detaljima svoje  selidbe.

Klijentima je teško da se oslone na nepoznate osobe prilikom selidbe. Teško je prepustiti svoje stvari u ruke neznancima. Mi to znamo i zato Vam ostavljamo dovoljno prostora da i sami učestvujete u ovom poslu. Dovoljno je da Vam pružimo podršku i savet, a ostalo možemo uraditi i zajedno. Cilj je da svima u ovom poslu bude dobro i da organizacija bude dovoljno efikasna.

Prepustite svoje pakovanje i selidbe nama i spremite se za promenu

Prilikom selidbe u Srbiji ili međunarodne selidbe veoma je važno prepustiti posao pakovanja i preseljenja kompaniji sa iskustvom. Iako se čini da su pakovanje i selidbe laki i da tu nema mnogo posla osim jednostavnog slaganja stvari u kutije, u praksi to i nije tako jednostavno. Ima mnogo detalja na koje morate obratiti pažnju. Pre svega je važno imati dovoljno vremena da se posvetite svakom detalju, napravite selekciju stvari i isplanirate sistem pakovanja. Potrebno je da imate odgovarajući, poseban materijal za pakovanje kao što su pucketava folija, male kartonske kutije zgodne za nošenje, folije za nameštaj. Njih može biti teško pronaći i nabaviti ako niste iskusni u ovom poslu, zato je bolje potražiti pomoć profesionalaca.

Proverite zašto je naša efikasnost ključ dobrog pakovanja

Od kompanije koja vrši usluge pakovanja za selidbu se očekuje da bude efikasna ali i da vodi računa o bezbednosti Vaših stvari. Često se tokom selidbe zna desiti da dođe do oštećenja ili lomljenja predmeta. To je ono čega se mnogi klijenti plaše. Ako takav posao radi neko ko je za Vas stranac, da li će biti dovoljno pažljiv da Vaše stvari ne ošteti? Znamo da se najviše plašite za Vaše dragocenosti i uspomene. Posebno one koje ste, na primer, kupili na berzi antikviteta. Zato ćemo ih pakovati sa posebnom pažnjom, koristeći materijal za pakovanje kao što je pucketava folija. Za Vama naročito vredne stvari uvek pažljivo biramo kutije za selidbu odgovarajuće veličine. Ne dozvolite da Vas selidba razočara ili da zbog neadekvatnog pakovanja ostanete bez Vama najvrednijih stvari i predmeta. Bolje potražite pomoć onih kojima su pakovanje i selidbe posao.

Zaštita stvari nije važna samo kod uspomena i vrednosti. Svaki predmet u Vašem domu predmet je naše pažnje i brige. Mi ne dozvoljavamo da se dogode ni najmanja oštećenja. Ukoliko je potrebno, upotrebićemo posebne materijale kao što je pucketava folija ili folije za nameštaj. Isto tako, zajedno sa Vama pronaći ćemo najbolji materijal za Vašu selidbu idealan za specifične predmete koje je potrebno spakovati i zaštititi. Ne brinite ukoliko nemate kutije za selidbu. Mi imamo sve vrste materijala za pakovanje, od malih kartonskih kutija pa do materijala za uvijanje.

Ne mučite se oko zaštite nameštaja, mi ćemo se pobrinuti za to

Pakovanje i selidba su često jako zahtevni procesi. Ali kada se odlučite za nas, sve postaje lakše. Naši radnici učiniće pakovanje bržim i efikasnijim, a Vas rasterećenijim i raspoloženijim. Mi znamo da Vam je veoma važno da svaki predmet u Vašoj kući bude zaštićen od gubitka i oštećenja. Nije svejedno ako pakujete omiljeni nameštaj ili se spremate da spakujete svoje najdragocenije predmete u kutije za selidbu. Svi ti predmeti su deo Vas i teško je tek tako poveriti ih u tuđe ruke. Ipak, ne brinite, sa nama ne morate strahovati o bezbednosti i odgovarajućem pakovanju. Brigu za bezbednost, pakovanje i selidbe svojih stvari prepustite nama u potpunosti.

čovek u kancelariji koji pakuje kutiju

Veoma je važno obezbediti kutije u više različitih veličina za pakovanje

Vaše dragocenosti su nam važne

Oslonite se na profesionalce i organizujte pakovanje i selidbe tako da ne osetite nikakav stres i pritisak. Pakovanje je veoma teško, ali ne mora biti noćna mora za Vas ako imate pravu pomoć. Postoji mnogo razloga zašto je važno osloniti se na profesionalnu pomoć kada se pakujete za selidbu. Pre svega, mi imamo materijal za pakovanje koji štiti vaše stvari od oštećenja tokom selidbe. Isto tako, možete biti sigurni da će naši radnici obaviti demontažu i montažu Vašeg nameštaja efikasno, tako da ništa ne bude oštećeno. Ukoliko imate teškoće sa pakovanjem ili morate organizovati selidbu u žurbi, onda je naša kompanija Vaše najbolje rešenje. Pozovite nas još danas i pripremite se za najbolje i najbrže pakovanje.