Pakovanje za selidbe

U okviru selidbe pružamo uslugu pakovanja Vaših stvari, garderobe i sitnog pokućstva u kartonske kutije koje su besplatne.

Pripremite se za najteži deo posla kada je selidba u pitanju, a to je najčešće proces pakovanja. Pakovanje za najveći izazov pre nego što se zaputite na svoju novu adresu. Pakovanje za selidbu teško je iz više razloga. Ipak, ukoliko sarađujete sa dobrom kompanijom, ne morate brinuti oko ovog dela selidbe. Moja Selidba je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u svim vrstama selidbe. Obezbeđeni smo profesionalnim materijalom za pakovanje i radnicima sa znanjem i iskustvom. Od sada ne morate brinuti za pakovanje i selidbe. Oslonite se na nas i spremite se za novu etapu svog života, bez stresa. Pozovite nas odmah!

Agencija Moja Selidba Vam besplatno dostavlja besplatne kutije za selidbu na Vašu lokaciju nekoliko dana ranije ukoliko se odlučite da selidba bude u našoj organizaciji.Kartonska kutija pogodna za pakovanje i selidbe

Sa profesionalnom kompanijom ne morate brinuti oko materijala za pakovanja već se možete posvetiti drugim stvarima.

Nudimo sve potrebno za pakovanje i selidbe

Naša ponuda uključuje:

 • Brzo i efikasno pakovanje svih vrsta nameštaja, odeće, predmeta iz Vašeg domaćinstva i drugih stvari;
 • Zaštitu stvari i predmeta od gubitka i oštećenja;
 • Najbolji materijal za pakovanje koji uključuje kutije za selidbu (velike i male kartonske kutije), folije za nameštaj. Tu je i pucketava folija koja će Vašim lomljivim i osetljivim predmetima obezbediti najbolje uslove za transport;
 • Kompletnu podšku prilikom pakovanja, uključujući dogovor i brigu o najsitnijim detaljima Vaših predmeta.

Kako da učinite pakovanje i selidbe jednostavnijim?

Naši klijenti često se plaše da će pakovanje u kutije za selidbu oduzeti previše vremena. Često i jeste tako. Pakovanje jeste prilično stresan proces i vrlo često biva teško uštedeti vreme tokom pakovanja. Razlog za dugotrajno pakovanje vrlo često je povezan za emocijama osobe koja se na ovaj način priprema za selidbu. Kada pakujete stvari osećate da pakujete i svoju prošlost, deo sebe i svoj identitet. Nije lako nije lako spakovati dragocenosti i uspomene  u male kartonske kutije i velike kutije za selidbu. Zato klijentima kod selidbe stanova ali i selidbe kuća nudimo pakovanje bez njihovog učešća, što znatno ubrzava posao. Na taj način ostajete izvan vidokruga stvari koje se pakuju i lakše Vam je da nastavite sa selidbom.

Radnik u kompaniji pakuje kutije u vozilo

Pakovanje i selidbe uključuju više poslova koji su zamorni i zahtevni.

Dobra organizacija je pola posla

Bilo da selite svoj dom ili se radi o selidbi firme, pripreme su podjednako bitne. U ovakvim poslovima veoma je važno početi na vreme i dobro se organizovati. Znamo da ne želite da odugovlačite sa ovim poslom. Svaki dodatni dan pripreme za pakovanje i selidbe znak je da sve traje duže od planiranog. Ovo stvara nervozu i preti da pretvori čitav posao u mučenje. Nažalost, nije lako pakovati se tako da u svakom trenutku budete efikasni. Srećom, kada se oslonite na profesionalce, ne morate brinuti o detaljima i stvarima koje Vam odvlače pažnju. Zahvaljujući našim radnicima možete se posvetiti i drugim zadacima i detaljima svoje  selidbe.

Klijentima je teško da se oslone na nepoznate osobe prilikom selidbe. Teško je prepustiti svoje stvari u ruke neznancima. Mi to znamo i zato Vam ostavljamo dovoljno prostora da i sami učestvujete u ovom poslu. Dovoljno je da Vam pružimo podršku i savet, a ostalo možemo uraditi i zajedno. Cilj je da svima u ovom poslu bude dobro i da organizacija bude dovoljno efikasna.

Bilo da izaberte selidbu sa radnicima ili samo našu pomoć prilikom pakovanja, budite sigurni da ste izabrali jedne od najboljih da Vam budu podrška. Uz naše iskustvo i pouzdanost, selidba Vašeg poslovnog prostora ili firme će proći u najboljem mogućem redu. Sa nama nema kašnjenja i odlaganja selidbe, jer smo mi ugiran i spretan tim za pakovanje i selidbe. Pored pakovanja naši radnici Vam mogu pomoći sa selidbom specijalnih tereta, odnošenjem šuta i čišćenjem podruma i tavana. Ponosimo se velikim brojem raznovrsnih usluga koje Vam možemo ponuditi. Sigurni smo da ćemo zajedno uspeti da pronađemo pravu uslugu koja odgovara Vašim potrebama i budžetu.

Prepustite svoje pakovanje i selidbe nama i spremite se za promenu

Prilikom selidbe u Srbiji ili međunarodne selidbe veoma je važno prepustiti posao pakovanja i preseljenja kompaniji sa iskustvom. Iako se čini da su pakovanje i selidbe lako i da tu nema mnogo posla osim jednostavnog slaganja stvari u kutije, u praksi to i nije tako jednostavno. Ima mnogo detalja na koje morate obratiti pažnju. Pre svega je važno imati dovoljno vremena da se posvetite svakom detalju, napravite selekciju stvari i isplanirate sistem pakovanja. Potrebno je da imate odgovarajući, poseban materijal za pakovanje kao što su pucketava folija, male kartonske kutije zgodne za nošenje, folije za nameštaj. Njih može biti teško pronaći i nabaviti ako niste iskusni u ovom poslu, zato je bolje potražiti pomoć profesionalaca.

Par nosi kutiju za pakovanje i selidbe

Poštedite svoja leđa i dopustite da se mi pobrinemo za Vaše pakovanje.

Pakovanje za međunarodne selidbe postaje lako sa nama

Pakovanje za međunarodne selidbe nije izazovan posao samo zbog sigurnosti Vaših stvari. Kada se selite u drugu državu morate pratiti određene smernice kako biste bili sigurni da će Vaše stvari proći carinu. Sigurno ne želite da zbog manjeg propusta u pakovanju ili pripremi papirologije za carinu, Vaše stvari ostanu zaglavljene dugo na granici. Iz tog razloga je uvek dobro da taj posao prepustite profesionalcima kao što je tim naše agencije Moja Selidba. Sa dugim iskustvom selidbe u inostranstvo, ali i iz inostranstva u Srbiju, sa sigurnošću ćemo spakovati sve za brzu selidbu Vaših stvari preko granice. Dozvolite sebi lako i brzo pakovanje i selidbu i pozovite nas već danas da dobijete besplatnu procenu Vaše selidbe.

Organizujemo pakovanje i selidbe i u posebnim uslovima

Međunarodne selidbe su same po sebi prilično zahtevne. Morate biti sigurni da je sve organizovano po propisima obe države ako želite Vaše stvari stignu sigurno u novi dom. Kada se radi o diplomatskim selidbama, to je još zahtevnije. Zato možemo preuzeti na sebe pakovanje i organizovanje Vaše diplomatske selidbe. Važno je da uz Vas imate tim kao što je efikasan tim agencije Moja Selidba. Mi smo upoznati sa svim carinskim procedurama i ostalim administrativnim formalnostima koji utiču na Vašu selidbu. Zato možete imati poverenja u nas i očekivati samo kvalitetnu i brzu uslugu. Pobrinućemo se za pakovanje Vaših stvari i organizovati selidbu Vas i Vaše porodice. Zahvaljujući dugom iskustvu u organizovanju selidbi, možete biti sigurni da smo mi pravi izbor za Vas!

Proverite zašto je naša efikasnost ključ dobrog pakovanja

Od kompanije koja vrši usluge pakovanja za selidbu se očekuje da bude efikasna ali i da vodi računa o bezbednosti Vaših stvari. Često se tokom selidbe zna desiti da dođe do oštećenja ili lomljenja predmeta. To je ono čega se mnogi klijenti plaše. Ako takav posao radi neko ko je za Vas stranac, da li će biti dovoljno pažljiv da Vaše stvari ne ošteti? Znamo da se najviše plašite za Vaše dragocenosti i uspomene. Posebno one koje ste, na primer, kupili na berzi antikviteta. Zato ćemo ih pakovati sa posebnom pažnjom, koristeći materijal za pakovanje kao što je pucketava folija. Za Vama naročito vredne stvari uvek pažljivo biramo kutije za selidbu odgovarajuće veličine. Ne dozvolite da Vas selidba razočara ili da zbog neadekvatnog pakovanja ostanete bez Vama najvrednijih stvari i predmeta. Bolje potražite pomoć onih kojima su pakovanje i selidbe posao.

Pakovanje stolice

Obezbeđujemo najkvalitetniji materijal za pakovanje kao što su folije za nameštaj.

Donosimo najbolji materijal za pakovanje

Zaštita stvari nije važna samo kod uspomena i vrednosti. Svaki predmet u Vašem domu predmet je naše pažnje i brige. Mi ne dozvoljavamo da se dogode ni najmanja oštećenja. Ukoliko je potrebno, upotrebićemo posebne materijale kao što je pucketava folija ili folije za nameštaj. Isto tako, zajedno sa Vama pronaći ćemo najbolji materijal za Vašu selidbu idealan za specifične predmete koje je potrebno spakovati i zaštititi. Ne brinite ukoliko nemate kutije za selidbu. Mi imamo sve vrste materijala za pakovanje, od malih kartonskih kutija pa do materijala za uvijanje. Prepustite nama pakovanje Vaših stvari i uživajte u procesu selidbe.

Ne mučite se oko zaštite nameštaja, mi ćemo se pobrinuti za to

Pakovanje i selidba su često jako zahtevni procesi. Ali kada se odlučite za nas, sve postaje lakše. Naši radnici učiniće pakovanje bržim i efikasnijim, a Vas rasterećenijim i raspoloženijim. Mi znamo da Vam je veoma važno da svaki predmet u Vašoj kući bude zaštićen od gubitka i oštećenja. Nije svejedno ako pakujete omiljeni nameštaj ili se spremate da spakujete svoje najdragocenije predmete u kutije za selidbu. Svi ti predmeti su deo Vas i teško je tek tako poveriti ih u tuđe ruke. Ipak, ne brinite, sa nama ne morate strahovati o bezbednosti i odgovarajućem pakovanju. Brigu za bezbednost, pakovanje i selidbe svojih stvari prepustite nama u potpunosti.

Sa nama i pakovanje glomaznog nameštaja postaje lako

Nekada lepi komadi nameštaja umeju da budu previše glomazni da bi se lako izneli iz stana ili kuće. Uski hodnici, stepenište i liftovi mogu dodatno da otežavaju postupak iznošenja kabastih komada nameštaja. Naravno, pored toga što je iznošenje teško, može se lako desiti da dođe do slučajnog oštećenja usled nošenja. Mi razumemo da Vam je važno da Vaš nameštaj ostane neoštećen i posle selidbe. Iako možete doći na ideju da pokušate sami da ga rastavite, ipak preporučujemo da to ne pokušavate. Ukoliko nemate dovoljno iskustva, može se desiti da oštetite ili izgubite neki deo i tako onemogućite ponovno sklapanje nameštaja. Zato je bolje da to prepustite sigurnim rukama našeg tima. Možete biti sigurni da će naši radnici obaviti demontažu i montažu Vašeg nameštaja efikasno, tako da ništa ne bude oštećeno. Nakon demontaže, svaki deo nameštaja će biti zapakovan na odgovarajući i bezbedan način, tako da može sigurno da bude transportovan.

čovek u kancelariji koji pakuje kutiju

Veoma je važno obezbediti kutije u više različitih veličina za pakovanje

Kada Vaš nameštaj stigne na novu adresu, radnici će ga raspakovati i ponovo montirati. Vaše je samo da kažete u kojoj prostoriji treba da bude sklopljen i da nakon toga uživate. Budite sigurni da će radnici na najbži način ponovo montirati sve kako je bilo bez oštećenja. Dozvolite nam da preuzmemo Vaš posao dok vi organizujete ostale neophodne stvari za selidbu.

Obezbeđujemo siguran prevoz za Vaše stvari nakon pakovanja

Kada smo bezbedno spakovali Vaše dragocene stvari, naši radnici će ih odneti do vozila za prevoz. Sa našim iskusnim vozačima ne morate brinuti o sigurnosti Vaših stvari. Dugogodišnje iskustvo selidbi Beogradu, a kasnije u celoj Srbiji i inostranstvu, naučilo nas je kako da na najsigurniji način biramo adekvatna vozila za prevoz Vaših stvari. Bilo da se odlučite za kombi prevoz ili pak za prevoz kamionom, možete biti mirni jer sa nama Vaše stvari su u sigurnim rukama. Iskusni vozači na raznim putevima i redovno servisirana vozila su garancija da će Vašie stvari stići do novog doma bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Pakujemo Vaše stvari i za skladištenje u magacin za čuvanje stvari

Ako ste prilikom selidbe shvatili da imate previše stvari koje ne mogu da stanu u Vaš novi dom, mi Vam možemo pomoći. U ponudi imamo sigurna i čista skladišta za kratkoročno ili dugoročno čuvanje Vaših stvari. Uz nas ne morate brinuti. Dovoljno je samo da nas pozovete i raspitate se, a mi ćemo se potruditi da izađemo u susret svim Vašim zatevima i obezedimo adekvatno skladište za čuvanje Vaših stvari i robe. Radnici sa iskustvom u pakovanju će doći na Vašu adresu i poneti sav neophodan materijal za pakovanje. Budite sigurni da će Vaše stvari biti spakovane tako da se zaštite od svih mogućih oštećenja, jer koristimo male kutije za pakovanje, folije za nameštaj, pucketve folije i sav ostali potreban zaštitni materijal. Zatim će ih prevesti u naše bezbedno skladište, gde će Vas čekati dok Vam ne zatrebaju ponovo.

Par se smeje.

Odmorite se i dopustite nama da se pobrinemo za Vaše pakovanje i selidbe.

Vaše dragocenosti su nam važne

Oslonite se na profesionalce i organizujte pakovanje i selidbe tako da ne osetite nikakav stres i pritisak. Pakovanje je veoma teško, ali ne mora biti noćna mora za Vas ako imate pravu pomoć. Postoji mnogo razloga zašto je važno osloniti se na profesionalnu pomoć kada se pakujete za selidbu. Pre svega, mi imamo materijal za pakovanje koji štiti vaše stvari od oštećenja tokom selidbe. Ukoliko imate teškoće sa pakovanjem ili morate organizovati selidbu u žurbi, onda je naša kompanija Vaše najbolje rešenje. Pozovite nas još danas i pripremite se za najbolje i najbrže pakovanje.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)