Pripremite se za najteži deo posla kada je selidba u pitanju. Pakovanje za najveći izazov pre nego što se zaputite na svoju novu adresu. Postoji mnogo razloga za to, ali to ne mora da bude pravilo. Ukoliko sarađujete sa dobrom kompanijom, ne morate brinuti oko ovog dela. Moja Selidba je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u svim vrstama selidbe, profesionalnim materijalom za pakovanje i radnicima sa znanjem i iskustvom. Od sada ne morate brinuti o onome što ćete pakovati. Oslonite se na nas i spremite se za svoju novu etapu svog života, bez stresa.

kartonska kutija za pakovanje za selidbe

Sa profesionalnom kompanijom ne morate brinuti oko materijala za pakovanja već se možete prepustiti drugim stvarima

Naša ponuda uključuje:

  • Brzo i efikasno pakovanje svih vrsta nameštaja, odeće i drugih stvari;
  • Zaštitu stvari i predmeta od gubitka i oštećenja;
  • Najbolji materijal za pakovanje koji će obezbediti najbolje uslove za transport;
  • Saradnju i savet u svim detaljima koji vas mogu zanimati.

Kako da učinite pakovanje za selidbu jednostavnijim?

Naši klijenti obično se plaše da će pakovanje u kutije za selidbu oduzeti previše vremena. Obično i jeste tako. Pakovanje jeste prilično stresan proces i obično je teško sačuvati efikasnost tokom pakovanja. Razlog je obično emotivne prirode. Kada pakujete stvari osećate da pakujete i svoju prošlost, deo sebe i svoj identitet. Nije lako staviti sve u male kartonske kutije. Zato klijentima kod selidbe stanova nudimo pakovanje bez njihovog učešća, što znatno olakšava posao. Na taj način ostajete izvan vidokruga i lakše vam je da nastavite sa selidbom.

Radnik u kompaniji pakuje kutije u vozilo

Pakovanje za selidbe uključuje više poslova koji su zamorni i zahtevni

Dobra organizacija je pola posla

U ovakvim poslovima veoma je važno početi na vreme i dobro se organizovati. Znamo da ne želite da odugovlačite sa ovim poslom. Svaki dan pripreme za selidbu duže od planirane stvara nervozu i preti da pretvori čitav posao u mučenje. Nije lako pakovati se tako da u svakom trenutku budete efikasni. Kada se oslonite na profesionalce, ne morate brinuti o detaljima i stvarima koje vam odvlače pažnju. Zahvaljujući našim radnicima možete se posvetiti i drugim detaljima u selidbi.

Klijentima je teško da se oslone na nepoznate osobe prilikom selidbe. Teško je prepustiti svoje stvari neznancima. Mi to znamo i zato vam ostavljamo dovoljno prostora da i sami učestvujete u ovom poslu. Dovoljno je da vam pružimo podršku i savet, a ostalo možemo uraditi i zajedno. Cilj je da svima u ovom poslu bude dobro i da organizacija bude dovoljno efikasna.

Prepustite svoje pakovanje i selidbe nama i spremite se za promenu

Selidba sama po sebi oduzima mnogo vremena izaziva stres. Posebno kod selidbe u Makedoniju ili sličnog transfera u inostranstvo. Ima mnogo stvari koje morate organizovati i na koje morate obratiti pažnju. Isto tako, teško je učiniti ovaj proces lakšim ukoliko nemate podršku onih sa većim iskustvom. Razumemo da vam je sada mnogo toga na umu i nećemo vas dodatno opterećivati. Naprotiv, učinićemo sve da vaša selidba i pakovanje budu prijatni i što je moguće lakši.

Veoma je važno prepustiti ovako važan posao kompaniji sa iskustvom. Iako se čini da su pakovanje i selidbe laki i da tu nema mnogo posla, osim jednostavnog ređanja stvari u kutije, u stvarnosti to i nije tako jednostavno. Ima mnogo detalja na koje morate obratiti pažnju. Pre svega je važno imati dovoljno vremena da se posvetite svakom detalju, napravite selekciju stvari i napravite sistem pakovanja. Potrebno je imate poseban materijal za pakovanje kao što su folije za nameštaj. To je teško uraditi ako niste iskusni u ovom poslu, zato je bolje potražiti pomoć profesionalaca.

Proverite zašto je efikasnost ključ dobrog pakovanja

Od kompanije koja pakuje za selidbu se očekuje da bude efikasna ali i da vodi računa o bezbednosti vaših stvari. To je ono čega se mnogi klijenti plaše. Ako takav posao radi stranac, da li će biti dovoljno pažljiv da vaše stvari ne ošteti? Znamo da se najviše plašite za vaše vrednosti i uspomene. Posebno onih koje ste kupili na berzi antikviteta. Zato ćemo ih pakovati sa posebnom pažnjom. Ne dozvolite da vas selidba razočara ili da zbog nje ostanete bez najvećih vrednosti u životu. Bolje je potražite pomoć onih kojima je to posao.

Zaštita stvari nije samo važna kod uspomena i vrednosti. Svaki predmet u vašem domu predmet je naše pažnje i brige. Mi ne dozvoljavamo da se dogode ni najmanja oštećenja. Ukoliko je potrebno, upotrebićemo posebne materijale kao što je pucketava folija ili folije za nameštaj. Isto tako, zajedno sa vama pronaći ćemo najbolji materijal za selidbu koji zadovoljava vaše kriterijume. Ne brinite ukoliko nemate kutije za selidbu. Mi imamo sve vrste materijala za pakovanje, od malih kartonskih kutija pa do materijala za uvijanje.

Zašto da se mučite oko zaštite nameštaja kada to možemo mi?

Pored toga što je pakovanje i selidba najteži posao, za mnoge predstavlja i poseban teret zbog specifičnih problema. Teško je pripremiti se za avanturu pravljenja selekcije omiljenih uspomena i predmeta. Možda biste više voleli da neko drugi umesto vas napravi taj izbor? U svakom slučaju, naši radnici učiniće pakovanje bržim i efikasnijim tako da imate vremena i za opraštanje od omiljenih predmeta u kući.

Mi znamo da vam je veoma važno da svaki predmet u vašoj kući bude zaštićen od gubitka i oštećenja. Nije svejedno ako pakujete stari nameštaj ili se spremate da spakujete svoje najdragocenije predmete u kutije za selidbu. Svi ti predmeti nose deo vas i teško je tek tako se odlučiti šta poneti a šta ostaviti. Ipak, ne brinite, sa nama ne morate razmišljati o pakovanju jer sve ćemo završiti mi. Zahvaljujući našim radnicima, ne morate više brinuti da li je sve na mestu i zaštićeno.

čovek u kancelariji koji pakuje kutiju

Veoma je važno obezbediti kutije u više različitih veličina za pakovanje

Vaše dragocenosti su nam važne

Oslonite se na profesionalce i organizujte pakovanje za selidbe tako da ne osetite nikakav problem niti stres. Pakovanje je veoma teško, ali ne mora biti noćna mora za vas ako imate dobru pomoć. Postoji mnogo razloga zašto je važno osloniti se na profesionalnu pomoć kada se pakujete za selidbu. Pre svega, mi imamo materijal za pakovanje koji štiti vaše stvari od oštećenja tokom selidbe. Isto tako, možete biti sigurni da će naši radnici rastaviti vaš nameštaj efikasno tako da ništa ne bude oštećeno. Ukoliko imate problema sa pakovanjem ili morate organizovati selidbu u žurbi, onda je naša kompanija najbolje rešenje. Pozovite nas još danas i pripremite se za najbolje i najbrže pakovanje.