Odnošenje šuta

Pakovanje šuta u džakove, ručno spuštanje do vozila i transport na deponiju.

Renoviranje Vašeg doma kompleksan je zadatak koji uvek urodi plodom. Bilo da širite prostor, menjate raspored ili su u pitanju radovi u cilju poboljšanja izolacije, uvek ima mnogo posla. Nakon završenog posla renovivanja ostaje šut kog bi se trebalo rešiti. Za slučaj da vršite ove radove pre ili nakon selidbe Beograd, tu je naša agencija za selidbe. Pored toga što Vam nudimo brojne usluge koje prate proces selidbe, tu smo za Vas i mimo ovog procesa. Izdvajamo i uslužno odnošenje šuta brzo i efikasno po vrlo povoljnim cenama. Ako ne znate gde da bacite šut, pozovite nas danas i računajte da vrlo brzo dolazimo na Vašu adresu. Odlučite se za profesionalnu uslugu bez čekanja.Radnici zaključuju da je vreme za odnošenje šuta.

Angažujte nas za odnošenje šuta i nastavite svoj posao.

Jeftino odnošenje šuta na poziv od Vas

Odvoz šuta jedan je od obaveznih procesa kojima se najčešće završava jedna etapa građevinskih radova. Ako se na gradilištu koje posedujete vremenom nakupilo šuta i građevinskog otpada, pravo je vreme na nas kontaktirate. Upoznati smo sa ispunjavanjem zakonskih obaveza odlaganja otpada na pravilan i zakonski propisan način. To Vam i omogućavamo ovom našom uslugom. Tim radnika koji su Vam na raspolaganju tokom cele godine omogućiće da dobijete na organizaciji Vašeg gradilišta, uštedite vreme tokom izgradnje objekata uz ispunjavanje ekoloških zahteva i standarda u poslovanju. Moja Selidba je registrovani prevoznik i poseduje sve dozvole za kombi prevoz i kamionski prevoz u centru grada. Zahvaljući ovome nesmetano obavljamo kretanje i po najprometnijim ulicama u gradu. Čak i kada su velike količine šuta u pitanju, ne morate da brinete. Naša vozila imaju kapacitete da ispune sve Vaše zaheve.

S ponosom Vam nudimo našu radnu snagu koja se sastoji od obučenih radnika koji će sav šut i građevinski otpad smestiti u naša vozila odakle se upućujemo isključivo na ovlašćene deponije. Bilo da već posedujete džakove za odlaganje šuta ili želite da ih mi obezbedimo, slobodno nam to dajte do znanja. Takođe, skupljanje šuta u džakove može biti naš zadatak, ali neće biti prepreka ukoliko ste taj posao obavili i potrebni smo Vam samo za transport šuta.

Renoviranje kuće

Javite nam se kada privedete kraju poslove renoviranja.

Za odnošenje šuta izaberite pozdanu uslugu

Naša agencija se aktivnostima selidbe i profesionalnim uslugama preseljenja bavi jako dugo. Budući da smo tokom dugih godina vrednog truda i rada stekli poverenje hiljada klijenata, rešili smo da nastavimo da se unapređujemo. Da bismo napredak ostvarili investirali smo u kvalitetna i dobro opremljena vozila kao što su savremena kombi vozila i kamion za selidbu, ali i u drugu kvalitetnu opremu za rad. Ipak, ni tu nije bio kraj našoj želji i stremljenjima ka unapređenju. Investirali smo mnogo u adekvatnu obuku svojih zaposlenih ugledajući se na svetske standarde u pogledu vršenja usluga selidbi.

Sav ovaj rad i ulaganja imali su i imaju isti cilj- Vaše zadovoljstvo. Mi smo Vam desna ruka kada su u pitanju sve usluge selidbi kao što su:

 • kompletne selidbe kuća ili vikendica, stanova kako manjih tako i velikih;
 • selidbe firmi, kancelarija, magacina sa robom;
 • pakovanje stvari za selidbe našim materijalom;
 • demontaža i ponovna montaža nameštaja svih vrsta;
 • odnošenje starog nameštaja i nepotrebnih stvari na ovlašćene deponije;
 • čišćenje podruma, tavana, garaža, magacinskih prostora, ostava i šupa prilikom selidbe.
 • selidbe specijalnih tereta poput instrumenata, vrednih komada teškog i kabastog nameštaja kao i umetničkih dela raznih vrsta.

Zašto bi bilo dobro da nama poverite odvoz šuta i ostalog otpada?

Kao što vidite, ponuda naših servisa i usluga je široka. Uz nju svakako ide izuzetan kvalitet, koji na iznenađenje naših brojnih klijenata nije propraćen visokim cenama. Sve naše usluge, pa i odvoz šuta nudimo po cenama pristupačnim svakom budžetu. Za nas ni jedan zadatak selidbe nije mučan, težak i zahtevan. Mi imamo dovoljno iskustva i sigurnosti u realizaciji selidbi i radimo posao sa zadovoljstvom. Uvek stižemo na Vašu adresu u dogovoreno vreme spremni da ubavimo dogovoreni posao. Računajte na našu fleksibilnost, bilo da želite da obavimo kompletno prikupljanje i odvoz građevinskog otpada i šuta ili Vam više odgovara drugačija usluga. Naši obučeni radnici i vozači na raspolaganju su Vam 24 časa dnevno. Odabirom naše firme za uslugu odvoza ulazite u veliku grupu zadovoljnih klijenata, bilo da ste fizičko ili pravno lice.

Kako do naših efikasnih i povoljnih usluga?

Kada nas pozovete, prikupićemo od Vas potrebne informacije kako bismo isplanirali dolazak shodno omimu posla. Ono što bi trebalo da nam kažete kada nas pozovete su sve informacije koje u tom trenutku imate, kako bismo za početak makar našli Vama odgovarajući termin. Dalje, biće potrebno da znamo okviran broj džakova šuta ili količinu građevinskog otpada kog se želite rešiti uz našu pomoć. Okvirna težina džakova je svakako informacija koja će nam biti od koristi prilikom odabira adekvatnog vozila za prevoz šuta do planiranog mesta. Pitaćemo Vas i kakav je prilaz šutu, jer nam je i to značajna informacija radi odabira vozila.

Takođe, bilo bi dobro da znamo i to da li je šut čist ili u njegom sastavu ima i smeća, drvenarije, vune, najlona ili drugog otpada. Ukoliko smo Vam potrebni za odvoz šuta iz stana kroz zgradu sa liftom ili bez lifta, svakako će nam i taj podatak biti dragocen.

Žena telefonira

Jednostavno nas pozovite iz udobnosti svoga doma.

Savet koji će Vam dati svako ko je već sarađivao sa nama je da se pouzdrate u naš tim. Takođe, imate punu slobodu da našim agentima kažete sve detalje usluge za koju nas agažujete. Svi članovi našeg tima izuzetno su ljubazni, srdačni i uvek spremni da čuju Vaše potrebe, prioritete, ideje i planove. Zapamtite već sada da smo agencija stvorena za ubrazanje procesa selidbe, ali i asistenciju na širokom spektru poslova zasebnih od same selidbe.

Pozovite nas i rešite se svega što Vam nije potrebno

Čemu zaobilaženje i preskakanje šuta kada postoje stručnjaci kao što smo mi. Ne samo za usluge kompletnih selidbi, doslovno od samog početka do kraja, nego i za odnošenje šuta, agencija Moja Selidba je Vama na usluzi. Bilo da stan ili kuću renovirate za svoje potrebe ili prodaju, mi smo Vam dostupni. Ako je na Vašem gradilištu previše nereda, šuta i otpada, kontaktirajte naše agente. Nema potrebe za čekanjem i daljim traganje za kvalitetnom uslugom po odličnim cenama. Mi imamo sve, odličan odnos cene i kvaliteta. Pozovite nas odmah!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)