Selidbe iz Srbije u Hrvatsku

Preselite se iz Srbije u Hrvatsku lako i brzo uz garantovani kvalitet.

Poriv za promenom je nešto što svi imamo duboko u nama. Neke od tih promena su manje i samim tim lakše, dok su druge komplikovanije i zahtevaju pomoć sa strane. Moja Selidba ima iskustvo i znanje koje je potrebno kako bi organizovala Vašu selidbu tako da svaki korak bude pažljivo isplaniran. Ako želite novi početak nakon selidbe iz Srbije u Hrvatsku, trebalo bi da upotrebite sve što Vam je na raspolaganju da taj novi početak bude detaljno isplaniran i sproveden, uz minimalne troškove i stres, bez nepotrebnih komplikacija. Selidbe iz Srbije u Hrvatsku su nešto što našem timu nije strano – imamo stotine zadovoljnih klijenata koji tome mogu da posvedoče. Obezbedite najjednostavniji pristup Vašoj selidbi tako što ćete pozvati kompaniju koja ima stručnost i znanje da to sve izvede savršeno.Devojka sa kutijom u ruci, u sred selidbe

Olakšajte sebi proces selidbe u Hrvatsku uz našu stručnu pomoć.

Započnite sledeću etapu života nakon savršeno sprovedene selidbe iz Srbije u Hrvatsku

Ako želite da isplanirate i sprovedete u delo selidbu bez grešaka i stresa, treba Vam kompanija kojoj možete da verujete. Ono što želite jeste da nađete kompaniju za međunarodne selidbe koja ima godine iskustva, obučene zaposlene i svu potrebnu opremu. Uz pomoć naše agencije Moja Selidba, sve Vaše brige će biti rešene. Moći ćete da se u potpunosti okrenete planiranju svoje budućnosti nakon selidbe iz Srbije u Hrvatsku dok se naš profesionalni tim bavi svim detaljima i segmentima selidbe poput:

 • Planiranja;
 • Pakovanja za selidbe;
 • Logističkih poteškoća;
 • Utovara i istovara kamiona;
 • Transporta;
 • Pripreme neophodne dokumentacije itd.

Zbog svoje razuđene obale i velikog broja ostrva, Jadransko more u ovom delu mnogo je lepše, slikovitije, i toplije nego na obalama Italije. Zbog toga je turizam oduvek bio jedna od perspektivnih grana Hrvatske. Dok neki više vole divlje uvale i kamenite plaže, drugi uživaju u gužvi i velikim primorskim gradovima. Gde god izabrali da bude Vaš novi dom, selidbe iz Srbije u Hrvatsku su jedna od naših specijalnosti, i sa nama ćete uvek biti u dobrim i sposobnim rukama.

Zašto da gubite vreme na formalnosti prilikom selidbe iz Srbije u Hrvatsku kada neko drugi može time da se pozabavi?

Budući da je selidba jedan veoma zahtevan i težak proces, morate se za nju pripremiti na više nivoa. Biće potrebno nabaviti odgovarajući materijal za pakovanje, spakovati i zaštititi sve stvari, organizovati transport. Naravno, ne morate sve ovo raditi sami. Naši profesionalci će Vam biti prava podrška i pomoć na svim nivoima. Pomoći ćemo Vam da odredite idealan tajming za dan selidbe, kako ne biste poremetili proces kupovine ili rentiranja stana.

Svaka selidba u inostranstvo podrazumeva i pripremanje potrebne dokumentacije. Budući da je proces selidbe iz Srbije u Hrvatsku zahtevan i kompleksan proces, bilo bi dobro početi od prikupljanja dokumenata. Sigurno je da ćete izgubiti mnogo vremena oko kupovine ili iznajmljivanja stana. Takođe, pripremanje vize ili boravišne dozvole iziskuje vreme i zato se naoružajte strpljenjem. Ako svemu tome dodate i vreme potrebno da se spakujete i preselite, nećete imati dovoljno vremena da istražite i upoznate ovu zemlju pre nego što se u nju preselite.

S druge strane, ukoliko zaista želite da se posvetite istraživanju Vašeg budućeg doma, sve što treba da uradite je da prepustite proces selidbe Hrvatska našem timu. Moja Selidba je kompanija koja razume Vašu želju za promenom. Isto tako, nama je cilj da Vaša selidba bude što komfornija i jednostavnija. Bilo da je u pitanju selidba u Beogradu ili međunarodna selidba, naš tim će se pobrinuti da protekne na što jednostavniji način.

Plitvička jezera

Ima mnogo lepih prirodnih lepota koje morate posetiti nakon selidbe Hrvatska

Selidbe stanova i kuća po veoma povoljnim cenama

Odnosi koje imamo sa ljudima su nešto najbitnije u životu – daju nam motivaciju i snagu da radimo ono što volimo i da imamo svrhu. Vaše zadovoljstvo igra ključnu ulogu za nas. I zato ćemo uraditi sve što je u našoj moći da Vam pružimo usluge selidbe  koje zaslužujete. Ma koliko puta ste se selili u prošlosti, šansa da potcenite poduhvat selidbe Srbija Hrvatska je vrlo verovatna. Sve i da se za angažovanje profesionalaca kao što smo mi odlučite tokom pakovanja i priprema, ne ustručavajte se da nas pozovete!

Moja Selidba ima iskustva kada su u pitanju selidbe stanova. Mi razumemo koliko preoptrećenje može da bude kada ne znate gde ćete sa ogromnom količinom stvari i kada prosto nemate dovoljno kutija da sve popakujete. Isto tako, mi imamo znanje i opremu da sve to rešimo na najbolji mogući način. Kontaktirajte nas danas i mi ćemo se pobrinuti da i Vaša selidba bude poput svih ostalih selidbi iz Srbije u Hrvatsku koje su prošle bez problema.

Spremite se da osetite uticaj Evrope

Hrvatska i njen glavni grad Zagreb, danas je deo Evropske unije sa visokim standardom i snažnim uticajem zemalja Evrope. Zakoni koji su se menjali u toku pridruživanja EU doprineli su i njenom razvoju i ekonomskom prosperitetu. Iako se veliki broj ljudi iseljava iz Hrvatske u druge zemlje EU, njen standard i visoka ekonomska razvijenost pružaju šansu svima da se zaposle i nađu svoj životni put.

Zagreb

Glavni grad Hrvatske, Zagreb, danas je moderan evropski grad

Njeno članstvo u EU donekle može otežati selidbe Srbija Hrvatska, posebno za naše građane. Iako za naše građane nije potrebna viza za prelazak Hrvatske granice, boravak i rad tamo regulisan je zakonima koji su slični onima koji važe u EU. To znači da je potrebno dobiti boravišnu dozvolu, a onda i radnu dozvolu ako želite tamo raditi. Tek nakon pet godina neprekidnog boravka u ovoj državi možete tražiti državljanstvo odnosno stalni boravak. Za mnoge je ovaj put pretežak, ali nije nemoguć. Zahvaljujući saradnji i tradicionalnoj povezanosti naše dve zemlje,  život i rad u naših državljana u Hrvatskoj je omogućen.

Brza i laka selidba je na korak od vas

Verujte nam, ovo nije trenutak kada treba eksperimentisati sa “uradi sam“ poduhvatima. Angažujte naše stručnjake za selidbu i spremno dočekajte proces selidbe iz Srbije u Hrvatsku. Iako nam je Hrvatska susedna zemlja, njihovi zakoni drugačiji su od naših i postoje detalji za koje samo profesionalci znaju. Budući da je velika i raznovrsna po tipu stanovništva, naseljenim mestima i vrstama stanovanja imaćete mnogo posla da organizujete ovo preseljenje sami. Zato pozovite profesionalce iz agencije Moja Selidba  koji znaju svoj posao i prepustite najteži deo nama.

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   0/5 (0 Reviews)