Emmezeta Dostava

Sigurna isporuka na Vašu kućnu adresu i montaža nameštaja iz Emmezete.

Ukoliko planirate kupovinu novog nameštaja u nekom od velikih centara poput Emmezete, sigurno razmišljate o načinu isporuke za koji bi se trebalo opredeliti. Naravno, odluku ćete doneti u skladu sa vrstom i dimenzijama izabranih komada nameštaja. Kada se radi o vremenu isporuke, možete se naći u situaciji da želite da ubrazate ovaj proces. Budući da se na isporuku nameštaja može čekati između 3 i 10 radnih dana, u nekim situacijama ćete želeti da preuzmete stvari u svoje ruke. Zato je tu agencija za selidbe Moja Selidba i usluga Emmezeta dostava kreirana tako da se prilagodi Vašim potrebama. Ne samo da Vam nudimo isporuku na kućnu adresu nego i sklapanje i montažu kupljenog nameštaja. Zato ne gubite svoje dragoceno vreme, pozovite nas i pitajte sve što Vas zanima!Emmezeta dostava Vašeg trpezariskog nameštaja

Emmezeta dostava je usluga za kvalitetnu i brzu isporuku i montažu Vašeg nameštaja.

Uz uslugu Emmezeta dostava nema potrebe za čekanjem na isporuku

U životu jedne osobe postoji veliki broj situacija kada je potrebno preurediti životni prostor. Razlozi su brojni i gotovo da su uvek povezani za novim početcima kojima se radujemo. Pa čak i kada jasan povod za to ne postoji, mala promena unutrašnjosti doma razlog je za radost i ushićenje. Kako bi nam dom bio što funkcionalniji, odlučujemo se preuređenje prostora koje je večno povezano sa kupovinom novog nameštaja.


Ukoliko odavno niste kupovali novi nameštaj sigurno možete poželeti da se on što pre nađe na Vašoj adresi. Ali, radi velikog obima posla, brojni centri  nisu u mogućnosti da isporuku vrše istog a ni sledećeg dana. Zbog toga biste izabrali lično preuzimanje, ali postoji problem. Nemate adekvatno vozilo za prevoz novog nameštaja do praga svog doma. Srećom, isporuka može biti obavljena za tili čas uz naš kombi prevoz. Osim što prevozimo Vaš nameštaj, na raspolaganju smo Vam i za montažu. Za samo jedan dan Vaš nameštaj može biti preuzet, dostavljen i monitan.

Dostava Emmezzeta nameštaja istog dana u Beogradu + sklapanje i montaža

Poznato je da se naše potrebe stalno menjaju. Urediti dom u skladu sa novim potrebama nije tako teško. Uz malo volje, lako ćete pronaći sve potrebno za Vasu zamisao. Sve i da ste imate muku za konstantnim nedostatkom vremena, uz našu pomoć nema potrebe za dodatnim čekanjem. Kada nas pozovete i kažete nam svoje potrebe, organizujemo sve za Vas. Posedujemo ispravna vozila adekvatna za transport Vašeg nameštaja. Budite bez brige, tu smo da Vas posavetujemo o izboru vozila za bezbednu isporuku Vaše porudžbine. Oslonite se na naše profesionalce koji će nameštaj zaštititi u učvrstiti tako da do oštećenja ne dođe ni slučajno. Bilo da za isporuku koristimo kombi ili kamion za selidbu, garantujemo prevoz bez oštećenja nameštaja.

Uz našu uslugu Emmezeta dostava u mogućnosti ste da ne samo zaobiđete čekanje na isporuku nego i obezbedite sigurnu montažu Vašeg nameštaja. U našem timu imamo majstore za poudanu i brzu montažu. Nakon što odaberete nameštaj i dekoraciju po svom uksusu, umesto da brinete pozovite nas. Vaše je da zamislite novi izgled doma, a naše da to sprovedemo u delo.

Uređenje dnevne sobe

Izaberite stručnjake koji će se o Vašem novom nameštaju brinuti kao o ličnom.

Brza, fleksiblna i pouzdana usluga Emmezeta dostava na poziv od Vas

Postoje razlozi zbog kojih renoviranje doma nije dovoljno da podmiri trenutne i buduće potrebe. Upravo to su razlozi zbog kojih se odlučujemo za selidbu. Preneti sve svoje stvari iz jednog prostora u drugi nije lako. Za to će Vam dobro doći profesionalna pomoć tima kompanije Moja Selidba. Potrebno je spakovati stvari za selidbu i napraviti organizaciju oko selidbe stana. Uz to ide i još prilično duga lista zadataka za obaviti u skladu sa veličinom predstojeće selidbe. Ako na sve to još morate kupiti nešto novog nameštaja, možete osetiti prilčan pritisak i tenziju oko svega što uz to ide. Zato ćemo, pre nego Vas potsetimo na sve usluge koje prižamo prilikom selidbe, objasniti šta usluga Emmezeta dostava podrazumeva:

 • Emmezeta dostava- brza i sigurna usluga prevoza i montaže Emmezeta nameštaja na teritoriji Srbije. Nakon što stvari dovezemo do Vaš, zašto da se sami mučite sa sastavljanjem delova? Ustedite vreme i prepustite ovaj posao u sigurne ruke.
 • Emmezeta prevoz i dostava- prevoz Vaših poručenih proizvoda bez obzira na njihove gabarite i isporuka na kućnu adresu bez usluge sklapanja i montaže. Sve da nameštaj za koji ste se odlučili ne zahteva montažu, tu smo za Vas! Usluga isporuke i montaže nije fiknsno vezana, pa slobodno računajte na nas i za isporuku nameštaja u jednom komadu. Iz jednog ili više delova, sav nameštaj brzo i bezbedno prevozimo za Vas.
 • Zasebno sklapanje i montaža nameštaja iz asortimana brenda Emmezeta na Vašoj adresi.

Odaberite stručnjake koji cene Vaše vreme i novac

Ako je pred Vama proces selidbe firme ili doma na novu adresu, znajte da smo mi kompanija kojoj ste slobodni da ukažete poverenje. Ne samo da ćemo se pobrinuti da Emmezeta dostava bude kvalitetno obavljena, nego smo Vam na raspolaganju od početka do kraja selidbenog procesa. Ovo su neke od usluga koje brzo, efikasno i povoljno vršimo za Vas:

Već dugi niz godina vršimo ne samo selidbe u Srbiji nego i međunarodne selidbe. Svesni smo svih zahteva koje ovaj proces nosi i imamo stručno znanje kako se sa njima nositi. Od selidbe iz garsonjere na drugi kraj grada, do selidbe velike kuće van granica Srbije nudimo izvanrednu uslugu po konkurentnoj ceni. Pored toga, u našoj ponudi su i usluge koje su Vam potrebne i izvan procesa selidbe. 

Uređenje doma

Uskoro ćete uživati u svom sveže uređenom domu.

Pozovite nas danas i obezbedite najbrži prevoz i montažu kupljenog nameštaja!

Šta god da je razlog za kupovinu novog nameštaja, ovde smo da Vam omogućimo efikasnu isporuku i montažu po odličnim cenama. Skratite interval čekanja na svoj nameštaj uz uslugu Emmezeta dostava. U samo jednom danu iz centra preuzimamo nameštaj i jako brzo obavljamo posao. Pored toga, usluge vršimo i za nameštaj kupljen u drugim centrima i salonima. Ispratite članove tima Moja Selidba uz osmeh na licu i uživajte u pogledu na novo izdanje Vašeg doma. Već danas pozovite naš broj i saznajte sve detalje naših usluga!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)