Selidbe Lazarevac

Uvek rado odabrana lokacija za selidbe na perferiji Beograda. Duga tradicija selidbi sa našim klijentima u Lazarevcu.

Bilo da se selite iz jednog u drugo naselje Lazarevca, iz ovog grada i njegove okoline prelazite u potpuno drugi grad ili se u njega tek selite, čeka Vas proces selidbe. Kada pomislite na proces selidbe, poželite da imate čarobni štapić. Bilo bi sjajno jednim njegovim zamahom preseliti sve stvari u novi dom.


Iako ne postoji čarobni štapić, Vaše zelje nisu daleko od stvarnosti uz jeftine selidbe koje omogućava agencija Moja Selidba.

Čarolija naših usluga je u brzini preseljenja, ne samo kad su u pitanju selidbe u Beogradu nego i selidbe u ili iz Lazarevca.

Vaša želja da se preselite bez muke biće ostvarena ukoliko nas pozovete. Zato ne čekajte da se stvori čarobni štapić, pozovite nas odmah i uz nas ostvarite svoje želje.

Porodica nakon selidbe Lazarevac

Mi smo ključ Vaše uspešne selidbe Lazarevac.

Pozivom do brze i povoljne selidbe Lazarevac sa okolinom

Jednim pozivom naše agencije već ste blize ostvarenju svojih planova. Kada Vam se javi neko od naših zaposlenih, budite slobodni da nam kažete sve do sada poznate detalje Vaše selidbe Lazarevac.

Odmah ćemo uzeti u obzir mesto u koje se selite, okviran broj stvari koje sa sobom želite poneti i druge slične informacije. Iako je poznato da smo eksperti za selidbe u Beogradu, odlučili smo da se ne zadržimo samo na tome.

Već dugi niz godina članovi našeg tima vrše usluge selidbi na teritoriji cele Srbije. Do sada smo preselili brojne pojedince, porodice i firme na teritoriji opštine Lazarevac. Selidbe Lazarevac podrazumevaju ne samo selidbe Vašeg stana, selidbe kuće , vikindica nego čak i seldbe firmi ili kancelarija i to sve na teritoriji ove optštine uključujući i okolna naselja i sela. Budući da veliki broj manjih i većih firmi posluje na teritoriji Lazarevac, za njih smo pripremili i posebne pogodnosti.

Imamo kapacitete da preselimo Vaš butik, apoteku, frizerski salon ili kozmetički salon, radnju sa IT opremom, kopirnicu, knjižaru ili biblioteku. Štaviše, dugo sarađujemo velikim firmama i znamo koliko Vam je bitno da pronađete pouzdanog saradnika.

Zašto bi Vas preseljavali rođaci i prijatelji kada se možete osloniti na najpouzdaniju firmu za selidbe u zemlji i to po odličnim cenama.

Izaberite najbolje za realizaciju selidbe Lazarevac

Sigurno znate da opština Lazarevac broji čak 34 naselja. Ni ovaj broj nije nam prepreka da naše stručno lice uvek dođe na tačnu adresu i izvrši besplatnu procenu selidbe kojom započinjemo čitav proces. Bilo da ste u Šopiću, Brajkovcu, Malim ili Velikim Crljenima, Dudovici, Čibutkovici ili nekom drugom delu opštine, dolazimo do Vas vrlo brzo. Zatim Vaše stvari preuzimamo u dogovoreno vreme, bez kašnjenja i odugovlačenja. Potom ih prevozimo na novu adresu bez kašnjenja niti oštećenja samih stvari. Tu smo da Vaše stvari utovarimo, istovarimo, spakujemo i zaštitimo, demontiramo i montiramo nameštaj. Nema potrebe da Vas muči briga i glavobolja oko selidbe, kada mi sve zadatke možemo da preuzmemo na sebe.

Verovatno ste od kolega ili poznanika već čuli brojne pohvale na račun naše firme. Bili bismo više nego srećni da dobijemo priliku da izvedemo i Vašu selidbu. U skladu za veličinom Vaše selidbe odnosno količinom stvari koje ste odlučili da iz jednog doma preselite u drugi, na licu mesta ćemo proceniti šta Vam je od vozila i ljudstva potrebno. Za veće selidbe uglavnom preporučujemo kamionski prevoz odnosno kamion za selidbu, a za manje selidbe kombi prevoz.

Naš stučnjak za selidbe.

Naši uvek dobro raspoloženi zaposleni će se pobrinuti da Vaša selidba protekne glatko.

Cene koje čujete od nas apsolutno su bez skrivenih troškova. Jasno definišemo sve uključene usluge, udaljenost i tako formiramo cenu Vaše selidbe. Naravno, uvek možete da računate na dodatne usluge i servise koje nudimo. Ukoliko u toku priprema za selidbu shvatite da su Vam potrebne usluge poput selidbe specijalnih tereta, odnošenje starog nameštaja ili čišćenje podruma, slobodno se informišite o detaljima ovih naših usluga. Čak i ukoliko trebate kutije za selidbu kako biste spakovali svoje stvari, mi imamo kvalitetnu i povoljnu ponudu kutija. Tu smo da Vam olakšamo svaki korak prelaska iz trenutnog u novi dom.

Uz nas štedite vreme i novac

Zašto da gubite svoje vreme u obilasku prodavnica i marketa u traganju za kupovinom kutija za pakovanje i streč folija, kada mi to možemo da uradimo umesto Vas. Koristimo i nudimo isključivo provereni materijal za pakovanje i uvek mislimo i na pristupačnost cena. I to nije sve. Ponudićemo Vam i uslugu skladištenje stvari i robe kako biste bili u mogućnosti da otkažete ili prodate stan ili kuću iz koje se selite.

Nema potrebe da u novi dom nosite sve što posedujete. Spremni smo da zbrinemo deo stvari za koji nema dovoljno mesta u Vašem novom domu. Ukoliko se prilikom priprema stvari nađete u nekoj nerešivoj situaciji, slobodno nam se javite. Uvek smo radi da Vam damo savete, da umesto Vas nabavimo sve što vam je potrebno za selidbe iz Lazarevca ili u taj grad.

Naša specijalizovana oprema dizajnirana je za komercijalno pakovanje, uz najviši nivo bezbednosti. Dobro smo opremljeni za izvršenje svih zadataka za potrebe praktičnog preseljenja i skladištenja. Uz naše već primenjivane tehnike organizacije i upravljanja projektima i zadacima i naše iskusno, posvećeno i visoko obučeno osoblje, Vaša selidba Lazarevac će proteći sasvim glatko.

Dostupni smo vam u bilo koje doba, svakog dana u nedelji,  365 dana u godini.

Porodica i naš agent nakon selidbe

Vreme je da sve zadatke selidbe prepustite nama.

Naša delatnost umerena je direkno na Vaše zadovoljstvo

Kao registrovani prevoznik i firma koja se već dugi niz godina bavi svim aktivnostima potrebnim pri realizaciji selidbi, odličan smo izbor za Vas. Ne, mi nismo samo agencija koja Vaše stvari prevozi sa jedne adrese na drugu. Mi smo mnogo više od toga. Naš cilj je da učestvujemo u svim etapama Vašeg preseljenja i osobodimo Vas brige i stresa.

Upravo Vam iskustvo koje imamo omogućava da se opustite i na selidbu gledate kao na proces zbog kog se treba radovati. Sav posao i logistiku Vaše selidbe u ili iz Lazarevca možemo obaviti mi, dok Vi osmišljavate raspored i način uređenja svog novog doma.

Pozovite nas već danas i čarolija brzine i lakoće Vaše selidbe može da počne

Kada izaberete naš tim kao pomoć prilikom selidbe Lazarevac, brige padaju u zaborav. Svako ko je pružio priliku našem timu nije se pokajao. Neka Vam esperti iz kompanije Moja Selidba dokažu da je magija efikasnog presljenja moguća bez čarobnog štapića. Videćete da čarolija leži u iskustvu, opremljenisti i predanosti članova našeg tima. Pozovite naš broj odmah i kažite nam svoje potrebe!

Besplatna procena selidbe

  Adresa: Marijane Gregoran 32, Beograd 11060, Srbija

  Radno vreme: 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

  Kontaktirajte nas

   Jednostavan proces selidbe

   Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i odatle naš profesionalni tim preuzima stvar u svoje ruke.

   Besplatna
   procena

   Brz
   dolazak

   Pakovanje, demontaža
   i zaštita

   Bezbedan
   transport

   Raspakivanje i montaža

   Zadovoljan
   klijent

   0/5 (0 Reviews)