Beogradske selidbe

Kako da se preselite sa Palilule na Zvezdaru u jednom danu?

Kada se spremate da se preselite sa Palilule na Zvezdaru u jednom danu, od velike važnosti je plan. Možda imate tremu ili osećate mali stres povodom toga, ali to ne mora da bude tako veliki problem. Ono što je najvažnije je da imate spremne mogućnosti i za slučaj da nešto krene naopako i da budete smireni koliko god je moguće. Agencija Moja Selidba pomoći će Vam da sve organizujete što je moguće lakše.Šuma

Ako se dvoumite da li da se preselite sa Palilule na Zvezdaru u jednom danu znajte da oba imaju mesta za šetnju

Selidba ne mora biti stresna

Mada ste se spremili da se preselite u jednom danu, to ne mora biti stresan događaj. Naprotiv, možete smireno i bez problema organizovati i ovaj put. Važno je samo imati dobru pomoć i ideju kako sve treba da izgleda.

  • Ako se spremate da se preselite sa Palilule na Zvezdaru u jednom danu onda najpre napravite dobar plan – i sprečite moguće probleme;
  • Pakovanje ne mora biti brzo ni neorganizovano – naprotiv, važno je napraviti plan koji će sprečiti greške i zadržavanja;
  • Pripremite se za moguće probleme i spremite alternative – uvek planirajte malo više vremena nego što mislite da ćete utrošiti za slučaj da nešto krene naopako;
  • Kada je u pitanju prevoz, jedino agencija koja ima iskustva kod selidbe Zvezdara može Vam obezbediti miran i bezbedan prevoz;
    Dobra agencija ne mora biti skupa – šta više, možda ćete uz pomoć nje i uštedeti novac.

Napravite plan

Možda Vam se čini da je brza selidba ujedno i neorganizovana i da ne dopušta mnogo razmišljanja. To je velik greška, jer upravo sada je neophodno ozbiljno razmisliti o onome što planirate. Cilj pravljenja plana je da u svakom trenutku imate alternativu. Jednostavno je teško predvideti sve okolnosti kod selidbe Palilula koje mogu poći po zlu. U tom slučaju imate spisak planova, a samim tim ste i smireniji jer znate šta Vas čeka. Ne brinite, pravljenje plana ne traje tako dugo i neće Vam oduzeti vreme.

Pronađite agenciju

Ukoliko ste razmišljali o tome da sami prevezete svoje stvari, možda je bolje da razmislite još jednom o tome. Ne samo da će Vas to usporavati, već ćete praviti više tura nazad, što će Vam dodatno oduzeti vreme. Mnogo je važnije da unajmite agenciju i to neku koja ima kvalitetan kombi prevoz, pa će sve Vaše stvari biti na mestu na vreme.

Prevoz je važna stavka u selidbi

Kada već govorimo o prevozu, ukoliko je neophodno da se preselite negde za jedan dan, onda su kombi selidbe najbolja mogućnost. Ne samo da imate mnogo toga što morate spakovati, već morate brinuti i o bezbednosti. Osim toga, agencija ima dugogodišnje iskustvo u svim mogućim vrstama selidbi, pa je uvek bolje osloniti se na njih. Pogotovo kada se radi o selidbi u gradovima kao što je Beograd.

Pakujte bez mnogo razmišljanja

Ako ste od onih emotivaca koji se teško opraštaju od svojih stvari, onda imate veliki problem neophodno je da naučite da se pakujete brže ali i da ostavite stvari koje više ne koristite. U ovom slučaju, kada je selidba u jednom danu u pitanju, nemate mnogo vremena za odvajanje. Jednostavno donirajte višak stvari ili bacite ono što je staro i polomljeno. Selidba je i početak novog života, pa tako gledajte i na teret koji ostaje za Vama.

Istražite novu adresu

Selidba sa Palilule na Zvezdaru svojevrsni je izazov, jer se radi o dve veoma zanimljive opštine. Dok je Palilula poznata po tome što je seoska i razuđena opština, Zvezdara je urbanija. Sve to može Vam predstavljati problem nakon selidbe. Potrebno je vreme da se naviknete na nov način života. Mnogi savetuju da u ovim slučajevima dobro istražite obe celine i odlučite koja je bolja.

Botanička bašta

Ima mnogo lepih mesta koja ćete moći da obiđete i na Zvezdari i Paliluli

Preselite sa Palilule na Zvezdaru u jednom danu sve što imate

Zvuči nemoguće, ali jeste moguće preseliti sve torbe i kutije na novu adresu za jedan dan. Neophodno je poznavati teren i sve probleme koji mogu nastati. U tome je opet od velike važnosti agencija sa kojom sarađujete.

Palilula je manje urbana sredina

Možda Vam je život na Paliluli i prijao baš zbog toga što je manje urban, miran i bez gužve. Sa druge strane, možda Vam baš to i smeta, jer želite da budete u centru grada. U ovom slučaju opraštate se od veoma specifične seoske sredine blizu velikog grada. To može biti problem kada je potrebno da se priviknete na novine sa kojim ćete se suočiti u centru grada.

Lakše parkiranje i utovar

Ako će Vam nešto biti lakše tokom preseljenja sa Palilule na Zvezdaru to je pakovanje stvari na Paliluli. Čak i ako živite u urbanijem delu ove opštine, sigurno je da će to biti mnogo lakše nego kada dođete na Zvezdaru. Ako ništa drugo, dolazite u sasvim novu i nepoznatu sredinu. Ne znate kako funkcioniše saobraćaj i parkiranje. Za mnoge to predstavlja veliki problem. Ne brinite, sa agencijom ćete lako prebroditi i najteže izazove.

Zvezdara nudi mnogo izazova

Mada jeste nešto smireniji deo grada i Zvezdara je urbani deo Beograda koji ne dozvoljava opuštanje. Važno je dobro ispitati adresu na koju dolazite i kakav saobraćaj se odvija tamo. Dobra priprema znatno smanjuje mogućnosti greške.

Teži istovar na Zvezdari

Prvo što će Vam predstavljati mali problem i prepreku je istovar na Zvezdari. Tom prilikom ćete se i suočiti sa onim što će Vam biti najveći problem tokom života ovde a to je saobraćaj. Moguće je da se naselite u ulici koja je malo prometna, ali je pri tom i tesna. Teško će Vam biti da iznosite glomazni nameštaj, pa pozovite što više prijatelja u pomoć. Moguće je i da ćete morati nešto da donosite naknadno.

Veoma popularno mesto

Zvezdara je jedna od veoma popularnih opština i to sa razlogom. Ona mnogo brine o porodicama sa decom, naročito sa malom decom. To znači da ćete imati mnogo mesta da izađete u šetnju, ili izvedete psa. Ako govorimo o mestima koja su dobra za vaspitanje i razvoj Vaše dece, onda je Zvezdara najbolji izbor nakon Palilule.

Šuma zimi

I na jednom i drugom mestu uživaćete u dugim šetnjama

Život na Zvezdari je dobar

Ako se selite iz jedne polu-urbane sredine kao što je Palilula, sigurno Vam je glavno pitanje da li ste doveli decu u osinjak. Ne morate brinuti, jer Zvezdara je jedna od opština koja mnogo brine o deci i porodicama. Čak 18 kapitalnih projekata je isplanirano za naredne godine, a sama opština veoma je popularna i među doseljenicima. Kako tvrde, najveći broj doseljenika u Beograd dođe baš ovde da živi.