Beogradske selidbe

7 razloga da se preselite na Novi Beograd

Kada dodje vreme za selidbu, sigurno je da imate dobar razlog za to. Postoji mnoštvo različitih faktora koji utiču na čoveka da se preseli i započne svoj život na novoj adresi. Koji god da je razlog selidbe, neminovno je da vas čeka dosta toga što morate obaviti i organizovati kako bi Vaša selidba prošla što brže i opuštenije. Ukoliko razmišljate da se preselite na Novi Beograd, ovde ćete pronaći razloge zašto je to dobar izbor za Vas. Svaki grad ili deo grada ima da ponudi nešto primamljivo. Zato su velike šanse da prilikom izbora novog mesta za život možete naići na dilemu i problem. Moja Selidba će Vam olakšati i odabir nove lokacije kao i  tok same selidbe koja Vas čeka kada za to dođe vreme.

Kako da znate da je došlo vreme da se preselite na Novi Beograd?


Odgovor na ovo pitanje je veoma prosto. Sumirajte kvalitet Vašeg života, navike, obaveze i još stotinu drugih stvari i donesite odluku da je vreme za promene. Zašto biste živeli onako kako ne želite, a postoji mogućnost da to promenite? Kao što smo već pomenuli postoji više faktora koji mogu navesti čoveka da razmišlja o selidbi. Veličina kuće ili stana je svakako na prvom mestu. Druga najčešća stvar koja probudi u ljudima želju za selidbom jeste posao. Dug put do posla može biti veoma stresan i iscrpljujuć.

Još jedan od faktora zbog kojih ljudi požele da se presele jeste jednostavno želja za promenom životne sredine i beg u nešto urbanije i dinamičnije. Upravo je selidba na Novi Beograd ono što će Vas učiniti srećnim i zadovoljiti sve vaše želje i zahteve. Selidbe Beograd nikad nisu bile jednostavnije i brže. Zato ako ste do sad razmišljali šta da radite, pravo je vreme da to prestane. Preselite se bez stresa i nervoze. Novi Beograd Vas čeka!

Kako izgleda selidba na Novi Beograd?

Svaka selidba je priča za sebe pa tako i ova. Činjenica je da preseliti se na Novi Beograd zahteva dosta posla i obaveza ali to ne znači da je u pitanju nemoguća misija. Baš naprotiv, sa dobrom organizacijom i fokusom, sve ovo može biti kao neka mala avantura. Pakovanje je primarna stvar kada dođe vreme za selidbu. Spremite kutije raznih oblika i veličina kao i selotejp trake i markere. Obeležite šta se nalazi u svakoj kutiji, što će Vam sigurno olakšati posao u procesu pakovanja ali isto tako i kada dođe vreme za raspakivanje.

S obzirom da su kombi selidbe danas veoma aktuelne i povoljne, zašto sa malo više vašeg truda ne biste olakšali posao i Vama i ljudima koji će te kutije uredno sortirati u vozilo. Dobro upakujte i zaštitite sve Vaše stvari, kako ne bi došlo do nepotrebnog grebanja ili udaraca. Novi Beograd je pun solitera i zgrada pa ukoliko se selite u neke od njih, to je razlog više da dobro obezbedite svoje stvari s obzirom da vas čekaju stepenice i liftovi.

Kartonska kutija za selidbu na krevetu

Selidba može biti laka i bez stresa!

7 razloga za selidbu na Novi Beograd

  1. Novi stan ili kuća
  2. Posao
  3. Dobra povezanost sa ostatkom grada
  4. Način života koji odgovara svakome
  5. Posedovanje kućnog ljubimca
  6. Prijatan komšiluk i čistoća
  7. Priroda i sportske aktivnosti

Nov dom

Novi Beograd je svakako mesto gde ćete moći da birate novi stan ili kuću za sebe. Ekspanzija novogradnje je defintivno najveća na teritoriji opštine Novi Beograd. Možete izabrati nešto novo i neobično ili se odlučiti za dobro poznati blokovski sistem ukoliko je to nešto što Vam je primamljivo. S obzirom da je Novi Beograd neverovatno pristupačan što se tiče saobraćajnica i postoji nekoliko načina da se priđe ovom delu grada, kombi prevoz vaših stvari će biti nikad lakši. Izaberite nov stan ili kuću za sebe i uživajte u drugačijem enterijeru kakav samo Novi Beograd nudi.

Posao

Jedan od glavnih razloga selidbe Novi Beograd može biti posao. Ogroman broj firmi i radnih mesta čeka Vas na Novom Beogradu. Ova opština je zgodna za život čak i ako ne radite na Novom Beogradu. Sa Novog Beograda ćete relativno brzo stići gde god da radite u glavnom gradu. Ukoliko radite na Novom Beogradu, živeti ovde je idealna kombinacija. Ovaj deo grada je pun velikih i širokih bulevara i prečica pa i u slučaju nepredviđene gužve uvek možete odabrati plan B.

Do Novog Beograda se stiže veoma lako i brzo!

Do Novog Beograda se stiže veoma lako i brzo!

Dobra povezanost sa celim gradom

Povezanost ovog dela grada sa drugim delovima je neverovatna i upravo to čini Novi Beograd jednim od najpoželjnijih mesta za život u Beogradu. Autobusi i tramvaji su toliko raznovrsni da čak imate i više različitih opcija kako da dođete do željene lokacije. Ukoliko posedujete automobil ili koristite taksi usluge, samo je pitanje kojim putem želite da idete ili bolje reći koji od mostova preko reke Save da pređete. Novi Beograd je zaista pogodan deo grada za selidbu ukoliko Vam je bitno da prohodnost kroz Vaš grad bude brza i neometana.

Način života

Koliko god godina da imate, Novi Beograd će se pobrinuti za Vas. Ovaj deo grada je miks urbane dinamike i rasterećenosti. Ukoliko imate porodicu, starije roditelje ili ste sami, ne razmišljajte da li će preseljenje na Novi Beograd ispuniti vasa očekivanja. U bilo kojoj situaciji Novi Beograd će se prilagoditi Vama. Izlasci za mlade, duge i prijatne šetnje za starije, Novi Beograd ima za svakog po nešto.

Kućni ljubimac

Ukoliko posedujete kućnog ljubimca ili pak planirate, Novi Beograd je idealno mesto za to. Ako razmišljate da se preselite na Novi Beograd a imate psa, sigurno je da nećete zažaliti. Puno parkića, zelenila i igrališta nalazi se u ovoj opštini. Pas kao najčešći kućni ljubimac će uživati na Novom Beogradu gde mu možete priuštiti duge šetnje svakog dana. Veliki broj Novobeograđana poseduje psa pa ćete uvek imati društvo prilikom izlaska napolje.

Pas bez povoca nekon što se preselite na Novi Beograd

Uživajte u čistim parkovima sa Vašim psom kada se preselite na Novi Beograd.

Priroda, sportske aktivnosti i još mnogo toga

Novi Beograd spada u jednu od najčistijih opština u Beogradu iako na teritoriji ove opštini živi oko 215 hiljada ljudi. Na Novom Beogradu ćete sigurno imati gde da prošetate, okupate se ili bavite nekim od sportskih aktivnosti. Savski kej je vrlo pogodan za trčanje ili vožnju biciklom, a i beogradsko kupalište Ada Ciganlija koja je izuzetno sređena i pogodna za kupanje i uživanje Vam je na dohvat ruke. Skejt park kod ušća Save u Dunav je jedna od glavnih atrakcija u ovom delu grada. Sportske hale kao što su Beogradska Arena, hala “Ranko Žeravica” i ledena dvorana, sigurno će Vam na neki način privući pažnju svojim repertoarom. Ukoliko volite šoping, Novi Beograd je pravo mesto za to. Tržni centri su izrazito zastupljeni ovde i sigurno ćete pronaći sve što Vam je potrebno u nekim od njih. Spisak mogućnosti i opcija kako da provedete dan ovde je ogroman, ali jedno je sigurno: Nećete pogrešiti ako rešite da se preselite i nastavite svoj život  na Novom Beogradu.  Selidbom na Novi Beograd brzo ćete shvatiti da živite na mestu punom izazova i mogućnosti.

Sada kada znate najbitnije razloge zašto da se preselite na Novi Beograd, šta čekate? Kofere u ruke, pakovanje može da počne! Sigurno ćete biti prezadovoljni pre svega kako će proći proces selidbe a zatim i samim načinom života ovde i svime što Novi Beograd nudi. Neki vole da kažu “grad u gradu”,a neki “ravnica u srcu Beograda”, u svakom slučaju, uživajte u ovoj predivnoj opštini na severnoj obali reke Save.